Bakımlı insanların kendini beğendirme çabası içinde oldukları söylenebilir, geneli öyledir. Ancak bu durum her zaman böyle değildir. İnsanlar kendilerine bakarak kendilerini iyi hissetmek, özgüvenlerini artırmak ve sağlıklı kalmak için bakımlı olabilirler. Ayrıca, insanların bakımlı olması, başkalarına karşı saygılı ve iyi bir izlenim bırakmak istemeleriyle de ilgilidir. Ancak burada önemli olan nokta, bir insanın kendisini nasıl hissettiğidir. Eğer bir insan kendisi için bakımlı oluyorsa, kendisini iyi hissediyorsa ve mutluysa, bunu başkalarına beğenilmek için değil, kendi sağlığı ve mutluluğu için yapıyor demektir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
Hayır. Makyajla bakım bir değildir. Makyaja da değindim çünkü bu sözü makyaj için söylerler. Bakım sağlıklı olmak için gereken bir şeydir. Bakım yapan bir insanın "insanlar güzelsin desin, bana baksın" kafasıyla yapamaz kişisel bakımını.
Çünkü her insan kendine bakmakla yükümlü. Bakmaz, bana ne derse bir çöpten farksız olur. Çünkü kendisine bile ilgi göstermeyen bir insan.. sanmıyorum başka herhangi bir şeye ilgi göstersin
00 Yorumla
Hayır tabiki. En azından ben öyle değilim. Kendimi iyi hissediyorum bakım yapınca. Cildim pürüzsüz ve güzel olunca bı özgüven geliyor xjskskxc. Bir de erkeklere kendi mi mi beğendirmekle uğraşıcam.😂
10 Yorumla
Bakım yapan insan başkasına beğendirme çabası olduğunu düşünmüyorum
Bence sadece kendine saygısı olan insanlar bakım yapar...23 Yorumla- 1 yıl
babam öyle düşünmüyor kckdkkc
- 1 yıl
kafasını koparalım xmsnxnx
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- u1 yıl
Hayır ben katılmıyorum yani bence her insan bakımlı olmalıdır bende bakım yapıyorum ama kendim için saygım olduğu için ve temiz olmayı sevdiğim için yapıyorum daha çok ama çoğu insan karşı cinsi etkilemek için bakıyorum sadece :D ya da hemcinsleri ile yarışmak için tabi ki de bu bakım değil de daha çok spor yapmak makyaj yapmak gibi şeyler olduğu için bence. ama zaten her insan güzel görünmek bakımlı olmak ve iltifat almak isteyebilir bu çok normaldir hatta sevgilisi olanlar buna zaten çok daha fazla değer gösteriyor
10 Yorumla - 1 yıl
Ben buna yarı yarıya katılıyorum. Özellikle hayatında birisi varsa kız ya da erkek fark etmeksizin ekstra özen gösterir bakımına. Ancak biri yoksa bile dışarıdan bakımlı gözükmek de isteyebilir. Ben öyle kadınlara da saygı duyuyorum ve helal olsun diyorum. O kadar çok şey yapıyorlar ki benim bakimim bir hiç onların yanında...😄
13 Yorumla- 1 yıl
Az önce babamla bunu tartıştık lckskkc sürekli bakım yapıyorum diye bana kime kendini beğendirmeye çalışıyorsun, biri mi var dedi 😬😬😂
- 1 yıl
Ahahah bizim kızlara veya ayna karşısındaki bana baba deseydin 😂
- 1 yıl
Ay gerici anlamıyor ondan😂kendi haline saldım
- 1 yıl
Hayır öyle düşünmüyorum
Ben kendime bakım gösteriyorum
Ama sadece kendimi mutlu etmek için
kendimi daha güzel ve daha da özgüvenli hissetmek için önem veriyorum
giyimime duruşuna her şeye
dikkat ediyorum pasiflik sevmiyorum.10 Yorumla Ben erkek olduğum halde fondöten keratin kil maskesi , çamur maskesi , törpü, parfüm hepsi var , fakat kimseye kendimi begendirmek gibi bir niyetim yok, hatta göz kenarlarimda kırışıklık vardı , onlar için bile botoks yaptırdım , ben kendime bakmayı seviyorum, kimse beni beğensin diye değil , hatta annem bile diyor kız kardeşinde bile bu kadar malzeme yok diyor
13 Yorumla- 1 yıl
çok iyii kxkskxkd
- 1 yıl
Kesinlikle öylee.
- 1 yıl
Kendimi bildim bileli cilt bakımına ozen gösteririm. Hayatımda birisi olsun olmasın severim bana kendimi iyi hissettirir. Ama şu da var birileri cildin ne kadar temiz diye iltifat ettiğinde kesinlikle çok iyi hissediyorum. Bunun bile devam etmemde etkisi var. Ancak bunu makyajla karıştırmamak lazım. Makyaj yaparak begendirme çabasina girilebilir katılıyorum ama bakım öyle değil... bakımı herkesin yapması gerektiğini düşünüyorum.
00 Yorumla - 1 yıl
kendine iyi bakmak, süslenmek iyi hissetmeyi de sağlıyor , özgüven katıyor falan. o an güzel hissettiğin için moralin yükseliyor ama ben genelde başkalarına beğendirmek olduğunu gördüm. Bir arkadaş vardı. o şöyle der bu böyle der. daha bakımlı olmalıyım beni kususrsuz görsünler derdi hep başkalarının kaygısı vardı o kızı hiç anlayamadım anlayamam da
00 Yorumla - 1 yıl
Sanmıyorum kim takar milleti kendilerine şık olmak için iyi hissettirdiği için bakım yaparlar
10 Yorumla Hem evet hem hayır. Kendim için de yapıyorum, birisi için de yaptığım oluyor ama genelde kendim için yapıyorum 💆🏻♀️
10 Yorumla- 1 yıl
Caroline ben buna inanmıyorum her insan bakımlı olmak zorundadır yani
10 Yorumla - 1 yıl
Bence insan başkası için değil sadece kendisi için bakım yapmalı
10 Yorumla - 1 yıl
Hayır tabikide kimse kimse için bakım yapmamalı insan yüzünde bişey olmayınca güzel olunca aynaya baktığında mutlu oluyo bu yüzden güzel olmayı tercih ederim ben beğensem yeter başkaları umurumda değil
00 Yorumla sosyal anksiyetem oldugu icin insanlara (hatta tanimadigim insanlara) hos gorunmeye cabaliyorum cunku gelecek tepkilerden korkuyorum ve bu yuzden bakimli olmak icin ugrasiyorum, evet tam bir aptalim ama hayatin gercegi bu.
00 YorumlaDeğişir o ya. Bazı kadınlar kendi için bakım yapar. Kendini güzel görünce mutlu olur. Keza erkelşer de öyle. Bazıları da dışarıdan güzel gözükmek için yaparlar. Kişiden kişiye fark var
00 Yorumla- 1 yıl
Hayır bence. Sadece kendine ve bedenine saygı duyduğunu ve ona hak ettiği değeri vermesi gerektiği için yapar. Belki birileri için yapanlar da vardır ama inan en çok kendimizi iyi hissetmek için.
00 Yorumla - 1 yıl
Bu kadını gördüm mü direkt yukseliyorum.. karşı cinsj kendine beğendirme çabası daha çok bence
03 Yorumla- 1 yıl
su gibi çünkü kckjsxjd
- 1 yıl
Bu sudan da fena 😂 yanarım ben ona 😂
- 1 yıl
O dudaklar o bakışlar o memeler 😔
Hayır gerçekten kendimi iyi hissetmek için yapıyorum ancak hoşlandığım biri varsa daha da önem veriyorum
10 YorumlaBen bakım yaparken hep eşim olunca ona böyle böyle yaparım diye düşünüyorum çok zevkli oluyor. Herkes değil ama ben ilerdeki eşimi düşünüyorum
00 Yorumla- 1 yıl
İnsan kendini iyi hissetmek icin yapar. Siz dişlerinizi başkası için mi fircalisyorsunuz gibi bir şey olmus..
00 Yorumla - 1 yıl
Kendimi seviyorum aynadaki yansimami seviyorum kendime o kadar fazla değer veriyorum ki bakimlarimi atlamiyirum
00 Yorumla - 1 yıl
Bence evet ama olsunlar yani ne var ki bunda. Ama bu hatuna da hastayim yaa muhtesem yemin ederim.
04 Yorumla- 1 yıl
ya gerçekten de su gibi🤤
- 1 yıl
Yahu bir insanda hic mi kusur olmaz yaaa 😍
- 1 yıl
cidden bebek gibi🤤
- 1 yıl
Ahh ahh hem de ne bebek bee. Var ya bu bebek benim olsa hergun bunu bizzat kendi sutlerimle beslerdim 😍
- 1 yıl
Yani bakım yapsam zaten amacım ilgi çekmek olurdu da zaman yok ki asjsajsajsa.
01 Yorumla- 1 yıl
kişiden kişiye değişiyor o zaman xksjxnnx
- 1 yıl
Ben kendimi kendime beğendirmek için yapıyorum 😂
11 Yorumla- 1 yıl
Ay bende öylee kıçı kırık erkeklere kendimi beğendirmekle uğraşamam önemli olan kendimizi memnun etmek😂❤
hayır sanmam ben genelde kendim için bakım yaparım.
00 Yorumla- 1 yıl
Hayır. Daha çok kendime özendir. Kendime saygımdır.
00 Yorumla Aynada kendini nasıl görmek istediğinle alakalı
00 Yorumla- 1 yıl
en karşı çıkanın bile içinde bir yerlerde kesin bu düşünce vardır
00 Yorumla - 1 yıl
Evet kasinki insana hos gorun mek ister kadin mileti
00 Yorumla - 1 yıl
Coraline söz konusu sen isen öyle bir şeye gerek yok şekerim göz kamaştıran bir güzelliğin var
00 Yorumla - 1 yıl
kendime aşığım onu korumam lazım o yüzden bakım şart...
00 Yorumla - 1 yıl
Hayır kendim için yaparım başkalarının beğenip beğenmemesi önemli değil.
00 Yorumla Ben kendim için yapıyorum seviyorum çünkü.. başkasini bilemem
00 YorumlaBen pek öyle olduğunu düşünmüyorum. Fenomenler hariç çoğu kişi kendi için yapıyordur.
00 Yorumla- 1 yıl
Bakarsan bağ olur bakmazsan dağ derler. Bakımı kendisi için yapan da var başkası için yapan da
00 Yorumla Hayır öyle düşünmüyorum ben kendime bakım gösteriyorum
00 Yorumla- u1 yıl
Kendimi kendime beğendirme peşindeyimdir
10 Yorumla - 1 yıl
Bence insanlar sadece kendileri için bakım yapıyorlar çünkü insanlar sadece kendilerini severler
00 Yorumla - 1 yıl
Hayır tabikide kendilerini daha güzel çekici sexsi görmek ıstedikleri için öyledirler ama genelde özgüvenli kadınlar böyledir.
00 Yorumla - 1 yıl
Kendine beğendirme çabası içindedir en azından ben öyleyim
10 Yorumla Hayır bakım insanın kendine vakit ayırmasıdır soru çok saçma 🤷🏻♀️
00 YorumlaHayır. Kendini beğenmek ve mutlu hissetmek daha önemli.
00 YorumlaÇoğu insan öyle ama bazıları kendini iyi hissetmek icin
00 Yorumla- 1 yıl
Bakım yapmak iyidir erkek bayan fark etmez bakımlı bir bayanı kimse beğenmez
00 Yorumla - 1 yıl
Kendim için yaparım tabii başkasının ne düşündüğü umrumda değil.
00 Yorumla bakım yapanlar kendisine saygısı olan insanlardır gerisini boşuna tartışmayın
00 Yorumlaben kendimi iyi hissetmek için yaparım
00 Yorumla- 1 yıl
hayır degıldır tabıkıde
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)1 yıl
kendi icinde yapabilir, illa birisi icin yapilmaz bakimlar makyajlar kombinler
00 Yorumla - 1 yıl
Birilerine değil kendim beğeneyim yeter
00 Yorumla - 1 yıl
Hayir kendimiz icin yapiyoruz
00 Yorumla - 1 yıl
Hayır kendi için yapıyordur misal ben gibi
00 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yapanlar bilir