Güzellik & Bakım Bir tıraş bıçağını kaç kez kullanıyorsunuz? internet_eşkiyası Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor bir tıraş bıçağını kaç kez kullanıyorsunuz?50-60 kez kullanırım. Bir tıraş bıçağını kaç kez kullanıyorsunuz? Cevapla Tıraş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Simli1Far Takip Et FenomenBilge Yaş: 28 +1 yıl 5'i geçmez ben güzel muhafaza edemediğim için paslandığı oluyor bazen :) 1 1 Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Ben sakallarımı kesiyorum sen nerende kullanıyorsun Yorumla
hayalperest455 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Keskinliği geçene kadar 1 6 Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl bir tıraş bıçağını kaç kez kullanıyorsunuz? Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Prd Yorumla hayalperest455 +1 yıl Onu mu sayıcam kardeşim keskinliği geçince atıyorum işte Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl yanlıklıkla yapıştırdım. Nereni tıraş ediyorsun Yorumla hayalperest455 +1 yıl Sizi ilgilendirmez Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Bacakları tıraş edenler var sertleşmez mi kıllar Yorumla
AaronBenElijah Takip Et Master Yaş: 37 , eic 48% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 399 cevap paylaştı. 1 defa kullanıp atarım hep 1 3 Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Niye ya çok mu zenginsin Yorumla AaronBenElijah +1 yıl Avrupa’da yaşıyorum ucuz burada Yorumla internet_eşkiyası +1 yıl Trt de geçen heberde aç olduğunuz söylendi. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
5'i geçmez ben güzel muhafaza edemediğim için paslandığı oluyor bazen :)
Ben sakallarımı kesiyorum sen nerende kullanıyorsun
Keskinliği geçene kadar
bir tıraş bıçağını kaç kez kullanıyorsunuz?
Prd
Onu mu sayıcam kardeşim keskinliği geçince atıyorum işte
yanlıklıkla yapıştırdım. Nereni tıraş ediyorsun
Sizi ilgilendirmez
Bacakları tıraş edenler var sertleşmez mi kıllar
1 defa kullanıp atarım hep
Niye ya çok mu zenginsin
Avrupa’da yaşıyorum ucuz burada
Trt de geçen heberde aç olduğunuz söylendi.