Tırnaklarımızı uzun ve güzel göstermek istediğimiz zamanlarda imdadımıza takma tırnaklar koşuyor :) Hem çok çekici görünüyorlar hem de ulaşılabilirler. Fiyatları oldukça ucuz ve ojeli ojesiz seçenekleri bulunuyor. Dilerseniz üzerinde şekiller olan takma tırnakları da tercih edebiliyorsunuz, bu bizim için harika bir olay :D
Takma Tırnak Nedir?
Takma Tırnak Nedir?
Takma tırnak adından da anlaşılabileceği gibi, tırnakları uzun göstermek için kullanılan, yapıştırıldıktan sonra istenilen şeklin kolayca verilebildiği tırnak üzerine yapıştırılan materyaldir. Takma tırnaklara oje sürülebilir ve tırnak makası ile kesilerek istenilen boyut ayarlanabilir. Takma tırnaklar törpü yardımıyla şekillendirilebilir.
Takma Tırnak Kaç Kez Kullanılır?
Takma Tırnak Kaç Kez Kullanılır?
Takma tırnakların önerilen kullanımı tek seferdir. Ancak güzel kullanıldığı takdirde birkaç sefer de kullanılabilir. Tırnak altı yapışkan olduğu için kullanımı gittikçe zorlaşabiliyor.
Takma Tırnak Tek Kullanımlık mıdır?
Takma Tırnak Tek Kullanımlık mıdır?
Takma tırnaklar genel olarak tek kullanımlıktır. Fakat bozulmadan kullanıldığı takdirde birkaç sefer daha takılabilir.
Takma Tırnak Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?
Takma Tırnak Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler
Takma tırnaklar tırnak üzerinde 3 günden fazla kalmamalıdır. Çünkü tırnakların hava almasını engeller ve morarmalara sebebiyet verebilirler. Takma tırnağınızı çıkardıktan sonra tekrar takmak için de birkaç gün beklemeniz önerilir. Bu süre içerisinde tırnaklarınız toparlanacaktır. Dilerseniz hızlandırmak için doğal yağlardan da destek alabilir, tırnaklarınıza bakım yapabilirsiniz.
Takma tırnak yapıştırıcısının kalitesi de tırnaklarınızda kalıcılığı sağlamak için önemlidir. Genellikle tırnakların çabucak çıktığı söyleniliyor, bu yüzden kalitesine güvendiğiniz markaları tercih etmenizi öneririm.
Geçtiğimiz günlerde takma tırnak yaptırmıştım ama çabuk sıkıldım hemen araştırmalara başladım soruyu görünce hemen bildiklerimi yanıtlamak istedim.
Takma tırnak ne kadar kullanılır?
Takma tırnaklar, genellikle kısa süreli kullanılan ve geçici bir çözüm sağlayan bir güzellik ürünüdür. Normalde birkaç gün ila bir hafta arasında kullanılırlar, ancak tam olarak ne kadar süreyle dayanacakları kullanılan malzeme türüne, kişinin aktivitelerine ve bakımına bağlı olarak değişebilir.
Bazı insanlar takma tırnakları sadece özel etkinlikler veya özel günler için kullanırken, diğerleri onları günlük yaşamlarında kullanabilirler. Ancak, uzun süreli kullanım, doğal tırnakların zarar görmesine veya enfeksiyon riskinin artmasına neden olabilir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Hiç kullanma gerek yok ben kullanmıstım hemde french manıkurlu kısa ve takma gıbı durmuyordu ama tam arabada cocugun yanında emnıyet kemerımı takmaya calısırken bi düştü üstelik gördu ve tırnagın dustu dedı nebiçim kötü olay sen tahmın et :D yazarken bıle şu an guluyorum yapmayın :D
3
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ciddenmi :D haha çok komikmiş.. o zaman almayayım daha iyi..
Bir video görmüştüm bir kız ballandıra ballandıra takma tırnak hakkında konuşuyordu üzelik 24 tl'ye almış.. böyle olduğunu bilmiyordum
Ben birkere kullandım ama sonra french olduğu için şeffaf watsonstan 24tlye aldım galiba içindeki yapıştırıcılar çok çirkin durdu onları nasıl çıkartıcam anlıyamadım tırnak içinde olan yapıştırıcılar çıkmıyor yardımcı olursanız sevinirim ama ben 1 kez kullanabildim
Ben denedim gayet ii oluyor ve eğer birşey olmazsa 1 hafta yetiyor fakat tak çıkar yapılacaksa 1. taktığınızda ii yapışıyor çıkartıp tekrar yapıştırılırsa yapışıyor ama iyi tutmuyor
Ben kullanıyorum 1 hafta gidiyor öğrenciyim yanıma yapıştırıcısini nolur nolmaz diye aldim ama hic dusmedi yapıştırdıktan sonra biraz bastır 2 3 kez kullanılır
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
evet dusucek dıye ınsan tedırgın oluyo tırnak yıyıyorsan kullanabılırsın cunku tırnak yemeyı bıraktırıyo cok fazla kullanamazsın 1 kere yeter
En İyi Cevaplar