Azami 5 hafta. Standart olarak 3 hafta ama bazen atlıyor en fazla 5 hafta oldu bagajda atlet don çorap hep hazır. Bir kesecim var aynı zamanda masajimida yapar. Piyanist şantör mübarek her kemikten bir ses alır. Ahanda canim hamam çekti
iyide ayarları yok ya oyun canları çekince ayağıma sarılıp bırakmıyorlar kemiriyor arka ayakları ile teker çevirir gibi itekliyor geceleri ise onlar bütün gün uyuduğu için yatağımda zıplayıp üzerime çıkıp uyutmuyor minnoşlar
Ya hiç sorma onu çok yaşıyorum uyku hali dönüp duruyoruz çok yaşıyorum vıykk diye miyavvv pıss diye sinirli hallerini ve canlarının yandığını üzerlerine yatıyorum zaman zaman dönünce uyku hali sesi duyar duymaz fırlıyorum insana yapılır mı ya bu kötü şaka gibi resmen.
yahu o kadar yatacak yer var inatla yatınca bişe yok ama uyuduktan sonra yatağıma gelip uyumak nedir arkadaş. üzerine yatıyorum battaniye yorgandan tekmeliyorum patır patır düşüyorlar yine sonraki gece devam Ke gelip yatıyorlar üstümde
Ya öyle sevgiye geliyorlar evde en çok kim ilgilenirse yanından ayrılmıyorlar bu sıcakta odada piştim dibimde baygın yatıyorlar bahçeye çıkarsam onlarda çıkıyor.
En zoru ise evden dışarı çıkması bazen peşinden gelmek istiyorlar dış kapıyı kapatırken kollayarak kapatıyorum arada sıkılmasınlar veya peşime gelmesinler diye.
tek sıkıntı tüyler ama her kedi besleyen onlar ve tüyleri ile yaşamaya alışkındır zaten ne yaparsan yap tüysüz olmuyor.
İnstada bir video izledim ne kadar doğru bilemem. O keseledikten sonra çıkan kirler canlıymış heralde mikroskopla yakınlaştırmışlardı😂😂üstünde birsürü canlı taşımışsın o zaman
Hamam hemen yanımızda zaten dünyaca ünlü kaplıcaları bizim ama yinede tembellik edip gidemiyorum bir kese atayım bu korona da çıktı ya aslında 3 sene oluyor gitmedim.