Ya bu normal mi? Surekli normal bak dokulmeler olmus yavas yavas diyor. 5 seans gittim en az daha 10 seansin vardir diyo. Kil cok olunca ve siyah olunca cabuk gitmesi gerekmez mi? Niye böyle uzun surdu? Bazi yerlerimde cidden gelisme var. Ama bazi yerler mesela biyik yuz yanak sifir. Daha oncede söyledim gelisme görmiyrm diye ben elimden geleni yapiyorum haksizlik yapiyosun bana diyip kendini hakli cikardi. Normal mi? Fiyati cok uygun ve makinasi ayni digerlerin kullandigi makina. (Ögrenciyim) ne diyosunuz normal mi?
5 seans lazerden sonra hâlâ böyle kıllı olmam normal mi?
yorumu ne kadar ciddiye alırsın bilmem ama ben de gittim bi sene öncesine kadar tam bir facia. 5 kere gittim bana da 10 var dediler ve inan bana gelişme yerine daha da çok olmaya başladı. neyse ki şu an gitmiyorum ve bulduğum çözümden ötürü eskisinden daha iyi durumdayım. naçizane fikrim gitmemen
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Selam ne fikri buldun ki canım benimki cok bu halde evlenilmez ki
öncelikle cildini temizliyosun sonra killi olan bölgelere ağda yapıyorsun kökünden temizlenmesi lazım sonra ağda yaptığın yere karınca yumurtası yağı sür, zaten kullanımını orada yazar, 25 tl gibi makul bi fiyat iki tane almanı öneririm. düzenli bi şekilde kullandığın zaman gerçekten çok faydasını göreceksin ana öncelikle dirsek içinde test yap.
e yani ben daha yeni başladım herkeste fayda etmeyebilir simdi hakkına da girmek istemem, yakınlarda eczane varsa gidip onlara sorabilirsin sagliksizsa bana da söyle
Hafif seyrelmeler var anladığım kadarıyla, ben yüzüm için 12. seansıma gideceğim azalma baya oldu ama bitmedi, tamamen bitmiyor yani sanırım. Bir de gittiğin lazere ve kullandıkları makineye göre değişir mesela alex makinesi önce kılları yayıp sonra bitiyormuş ama yüzde asla kullanılmaması gerekmiş vs.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bnmki juz lazer senin? Ya ama askim fulll benim yuzum ya gitsin yani ben onternette iksanlarda goruyorum cikmiyo hic
Bem de buz lazer, ben aslında ilk başta yüzüme alex uygulandı tüylenmem arttı buz lazerlere baya azalma oldu yok denecek kadar az ama illaki bitiyor sonunda bak 1 2 3 4 dökülmüyor azalmıyor mesela sonra 5 6 7 pat diye gidiyor bana öyle olmuştu
Çok karışık anlatmışım, benimkiler yok denecek kadar az ama yine tek tük var. Bir de seans olarak atıyorum 3 seansta azalmaz 4. De pat diye azalır örneğin ya da 5 6. Bana öyle olmuştu
Evet normal gittikçe kıl sıklığın ve kalınlığın azalacak belli bir süre sonra da hiç çıkmayacak yani max 6 ayda bir çıkar tabi ki tam bitmez ama çıkması uzun sürer devam et lazere
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
canım nebilim ya kandirmiyo dimi diger bacagimda daha cok gitmis orada böyle degil ama bu cok ya
Ben 3 seans buz 3 seans da vortex ile kemer üstü neredeyse 0 hale geldi buz yapıyorsa söyle vortexe geçsin belli ki kıllarına fayda etmiyor lazer bazen olanı da kusturuyor
bacagın yag oranı ile alakalıdır. bşr bacağına daha fazla agırlık bıner hanı solak futbolcu fılan derler ya o hesap. yagda kılı besler. dert etme bir süreç sadece zamana bırak işini yapacak o.
güzellik ne ucuz ne acısız :) emın ol bu enflasyonla verecegın agda parası daha çok tutar :) bende para geçinve lqzer yaptırıcam komple ^^ para tekrardan kazanılır