Şimdi size bir Rus kızı fotosu ve bakımlı Koreli kız fotosu koyuyorum bu arada Rus kızı sıradan alttaki kız model

Şimdi bu güzellik nedir yani tüm Asya kıtasını toplasan bu kızın gözünün rengine ve yüzünün şekline sahip kız ortaya çıkmaz

Şimdi size bir Rus kızı fotosu ve bakımlı Koreli kız fotosu koyuyorum bu arada Rus kızı sıradan alttaki kız model

Şimdi bu güzellik nedir yani tüm Asya kıtasını toplasan bu kızın gözünün rengine ve yüzünün şekline sahip kız ortaya çıkmaz

Bakım yapmak herkesin yapabileceği ve faydalanabileceği bir şeydir. Ancak, güzellik algıları kültürler ve toplumlar arasında farklılık gösterir. Etnik köken gibi faktörler, kişinin bakım rutinindeki tercihleri ve kullanacağı ürünleri etkileyebilir. Yani, bakım yapmak herkesin hakkıdır ancak herkesin tercihleri farklı olabilir.
Bakım sadece makyaj mı sanıyorsun bakım yapmayan her kadın çalı süpürgesi gibi gezer saçını düzleştirmek de bakım sabah yüzünü yıkamak da o Rus kızı bakımlı olmasa yüzüne bakmazlar
Cevap
2Cevap
şimdi o rus kız doğal mı sence? kör müsün fotoğrafın bin bir türlü işlemden geçtiğini algılayamıyor musun. koreliye gelirsek, onları da gram sevemm ama bu koreli kız sıradan. banyoda çekilmiş bir foto.
Kız bakımlı ama yüz hatları tatlı burnu estetik mi sence?
Rus kızları daha güzel oluyor en çirkinini getirmişsin
En çirkini bile Asyanın en güzelini tokatlar yani onu demek istedim
Bir de özellikle tangalı vs foto koymadım Yüz güzelliği ön plana çıksın diye
Tokatlayamaz asyada da inanılmaz güzel kadınlar var ama rusyanın güzelleri sadece aşırı güzel, rusyanın tipsizleri asyanın tipsizleri aynı farketmez
Evet genetik bence de
Koreli kızın daha güzel olması
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?