Allah neden bizi Batılılar gibi maviş uzun yaratmamış elin İngilizi dalga geçiyor böyle😂🤣

Allah neden bizi Batılılar gibi maviş uzun yaratmamış elin İngilizi dalga geçiyor böyle😂🤣

bence bunu çok kafaya takıyorsunuz avrupalı, türkü tamamen algıdan üzere biliyor onlar için türk sadece koyu. gurbetçilerin çoğu doğulu vatandaşlarımız olduğu için algılarına daha da inanıyor. doğulu ermenileri yunanlarında gördükleri tipten farkları yok ama onlara karşı öyle algıya sahip değiller medyada bile onlar yanısıtılırken güzel ama türkler yansıtılırken armenoid iranid bir yüz koyuyorlar. aslında türkiye de güzel insanlar var karadeniz de batı anadolu da akdenizde. https://www. youtube. com/watch? v=gxWzKd6YwYA bu yörük kadını bence güzel. he bide her türk esmer değil bölgeye göre değişir.
Cevap
8Cevap
Genlerimiz kötü
Senin iyi yine😂
Teşekkür ederim gerçekten mutlu oldum 😂 ayda yılda bir iltifat almak güzel
Türk olupta çok güzel kızlar, erkeklerimiz de var ingiliz olup çok çirkin kız ve Erkekler de var. Ha senin zevklerin sarı saç mavi göz önemliyse bilemem
Evet ben rastgele gördüm soruyu bir türk çocuk sormuş nasılım diye o da böyle cevap vermiş
Onu örnek olsun diye koydum ama o düşüncedeki yabancı insanlarla çok karşılaştım malum avrupada gurbetçi çok anlatıyorlar anılarını…
Bu arada o sitede bir kız arkadaşım soru sordu
Mavi gözlü beyaz tenli koyu saçlı onu aşırı beğendiler mesela çarpıcı bir kombinasyon olmuş polonyalı mısın filan dediler bence güzellik anlayışı göreceli değil her ülkede aynı
Yalnız İngiliz kızları güzel değil çoğunlukla söylemeliyim, çok erkeksi duruyorlar ve burunları kemerli oluyor
olabilir ama genel olarak batılı beyaz ırkın burnu havada en iyisi olduklarını biliyorlar, biz nasıl hintlileri arapları çirkin görüyorsak onlar hintli türk kürt arap çinli hepsini aynı kümeye alıyor
Yabancilar daha guzel maalesef ozellikle turk kadinlari olmak uzere erkeklerde buna dahil guzel olmak icin bir seyler yapmaya calisiyorlar ama olmuyor maalesef yine de
Türk erkekleri fena değil den sonra ingiliçcem bitti, okuyamadım.
Fena değil demiyor aslında türkler çok garabet bir ırk ama sen iyi görünüyorsun diyor
Kim demiş onu esmer diye can atıyor batı ve rusya
Gittin mi hiç? Öyle olsa zenciler hintliler el üstünde tutulurdu ama insan olarak görmüyorlar bile
Arap ve türk sevmiyorlar
Kara kaşımız kara gözümüz yeter be 😄
Yok ya genel olarak dünyada açık tenli renkli gözlü ve kahve saçlı insanlar tutuyor tabii yüz hatları da önemli tabi
Yoo güzel
neyimiz eksik
Her şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?