Sutyen ve büstiyerlerde özellikle 75B olurdu şimdi asla olmuyor 80 b rahat oluyor ama
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Benim göğüslerim 80B ama sırtım geniş olduğu için 85B giyiyorum seninki de bu yüzden olabilir bilemiyorum ölçülerine baktın mı?
Hic karşılaştırma fırsatım olmadi ama bi tik büyüdüğünü hissediyorum cup yine ayni ama sanki 3 4 cm buyudu gibi geliyor tam da emin olamıyorum 😬
O zaman memişler büyümüşş🤗 iyi bak onlara biliyosunn tedbiri elden bırakmamak lazım :)
Teşekkür ederim yuvarlanip gidiyoruz iste bi tık daha buyuseler keske ya avuçlarımı dolduruyor ama bi tık daha tassalar 😅
Yani evett. Her kız bir avuç memeyi eline sığcak şekilde tutabilmek ister. Büyürler sen merak etme bir şey kalmamış şurda 😀❣️
İnşallah yas fark etmeksizin bi tik daha büyürler 😅
Dişi genin sağlam mıı? Annen Anneannen vs.
Annem kilolu birisi ama yine de normal büyüklükte teyzemde kilolu birisi onunkisi asiiiri boyutta d nin ustu f var mi bilmiyorum 😅
Anneannemi bilmiyorum ben hic taniyamadim vefat etmiş
Anladımm geniniz sağlammış işte 🙃 endişelenme çok tatlı olurlarr tabii ki iyi bakman lazım
Iyi bakman lazimdan kastin tam olarak nedir? Kontrol disinda duruyorlar öyle yerinde 😅
Yani şöyle düşünn siyah nokta olabilir leke olabilir sivilce olabilir böyle şeyler çıkarsa önlemek için kremler var onları kullanabilirsin ki pürüasüz olsunlarr ayrıca sarkmamaları için push up sütyen kullanmaktan vs. Bahsetmek istedimm
He yok benimkiler dik küçüğün sarkigini da hic görmedim ama nadirde olsa car galiba ama benimkiler dik
Ya şöyle diyimm 75b öyle çok da küçük değil biliyosun. Sarkma potansiyelleri var. Ben işte sütyen takma alışkanlığın çok yoksa diye dedim ya da işte garantoye almak istersen diye. Push up zorunlu değil sonuçta sarkmadıktan sonra sende haklısın :)
Yok benimki 75 degil olmuyor artik 80b kullanıyorum
O zaman gayet iyi küçük falan değil ❣️
Evet yeterli su an
Evett
memişler aynı duruyor göğüs kafesin genişlemiş knk :)
Tamam sırtta genisledi 75 b önünden de sıkıyor kuplari
kupları derken anlamadım
Cup yani 75 in cup kısmı b ama su an olmuyor hem sirttan hem önden
he o zaman c ye geçeceksin knk memişler de büyümüşler artık ablası
Aşkım a b C d memiktolar 75-80-85 sırt ölcüsü
Dötün büyüdüğünde pıtığım mı büyüdü diyosun
Ne alakakaaa ya popolar pitigin sirtla meme orantili
Ya degil ya dümdüz
Tüm erkekler göğüs uzmanı olmuş ya o nasıl oldu öyle gsbddbdndkd
Uff bu 1 Nisan seyi yüzünden kafam karıştı erkek mi yazıyor kiz mi anlamıyorum djdjdjdjdj
Herkes ne kadar bok gibi şakalar yapıyormuş öyle ya 1 Nisan şakası kimse yapmasın beceremiyorlar sjdjdkdkdkfkd
Beni soruyorsan merak etme erkeğim ben soruya değil gelen mesajlara gülüyorum ndmcmdkckdc
Eee bilmiyor musun cinsiniz böyle fjejej
Allah sabır versin size bu yokluk değil başka bir şey seviye, açlık çok kötü bir şey sdjdjdjdkdkdsjdn
İnsanın bir duruşu olur ya dmcmfmcmfkc
Alıştık valla
Bel için tanıdığım bel fıtığı için alternatif tıp tanıdıklar var Sübhanekeyi tersten okuyorlar koşarak gidiyorsun valla nsncmdmckdxld
Küçük olması daha iyi bence yalayıp emerken komple ağzıma alıp vakumlamak güzel oluyor 😊
adet zamanınsa veya yakınsa şişmiştir
Genel olarak ne adeti
kilo mu aldın acabası
Hayırlı olsun büyümüş ne güzel 😂
Goguslerin yuksek ihtimal
Ne güzel işte 🥰 yaşını sorabilir miyim?
26
Boy kilo oranı nasıl
168 boy 65 kilo
Bu oranlara göre güzel çok da büyük gözükmüyordur herhalde 🙄🤔. Balık etlisin çünkü
Tam balik etli degilim ya orantılı degil üst vücudum cok kilo almiyor göbek hariç genelde basen kismim
Tamm işte bana göre basenlerin büyük göğüslerin küçük olsaydı çok abest dururdu. Ayna karşısında çok mu kötü gözüküyor?
Hayır memelerim kibar ne tahta gibi ne inek memesi gibi belim ince ve basenliyim
Eee o zaman güzel işte kafana takma iyi bence hatta çok Seksi olmuşsun 🤩
Eee ne güzel işte çoğu kadının istediği şey bu
Evet güzel de memem mi büyüdü sirtim mi orayi analamadim rjej cup ölçüm ayni olabilir ama o da büyümüş olabilir
Cuplar olmuyor mu ki
Oluyor ama 2 cm büyümüş olabilir djjddj ya da 3 fark etmem zor o yüzden
☺️😅🙈
Biyümüş çok mu elledin
Sırt ölçüsü değişmiş
Eski fotonla karşılaştır