Selams,
Erkekler de artık epislasyona gitmeli diye düşünüyorum. Elbette giden var ama bence daha da yaygınlasmali erkekler için.

Soruyu beğenmeyi unutmayın lütfen 🙏🏻
Selams,
Erkekler de artık epislasyona gitmeli diye düşünüyorum. Elbette giden var ama bence daha da yaygınlasmali erkekler için.

Soruyu beğenmeyi unutmayın lütfen 🙏🏻
Hayır gerekmiyor çünkü testesteron hormonu kıl ve bedensel olarak kaslı olmamamızı sağlıyor. Aynı zamanda sesin daha kalın çıkmasındada etkili ve bazı kadınlar doğal erkeklere ilgi duyuyor. Bu bağlamda tüm erkeklerin lazerle gitmesi gerekmez, kaldı ki tüm kadınlarda lazer epilasyona gitmiyor zaten. Bu konu kişisel isteklerle ilgili 👍 isteyen gider istemeyen gitmez.
Evet gerekiyor. herkes bakımlı olmalıdır. bence kendine saygısı olanlar düzenli olarak bakım yaptırmalıdır. ben sevmiyorum hiç bir şekilde kılda bir şey olsa her yerde çıkmazdı zaten. bu yüzden de ben giderdim. ya da en azından şu an bakım yapıyorum. bazıları yapmak istemeyebilir. ama çirkin bir görüntü olması ile birlikte kişiyi de rahatsız eder bu bu yüzden de bakımlı olmak gerekiyor..
teşekkürler :)
Ricalar )
Erkekler de gitmeli bence de, bakımlı olmak iyidir
Cevap
14Cevap
Giderler giderler aynen sen istedin bugün yapan yerlerde kuyruk olur😂
Hatta Kampanya başlatalim #hadierkeklerepilasyona diye tam olsun 😂
Ben evde kıl dökücü ile yapıyorum daha iyi oluyor boşuna fazla para vermiyorum en azından
Şu vücuda o kıllar hiç olmamış epilasyona gitmese de tüy dökücü kullansınlar
Sanki crop giymiş gibi duruyo 😬
Kendim için gidiyorum, memnunum sporla beraber daha estetik duruyor.
Bence abartılı olmadığı sürece iyi bakım evet epilasyon hayır
ben gidiyorum ama çok acıyor özellikle kasık bölgesi ve kalça arası dayanılmıcak kadar acıyor
Ben gittim bir kaç kez. Azalttım biraz orman gibi olan göğüsümü. Biraz daha insancıl şu an 😅
Hayır, erkek dediğin kıllı olur. Yoksa nasıl ısınacaksınız.
İsteyen gitsin
Çok kıllı erkekler yaptırmalı bence
Erkek dediğin kıllı olur
Göğüs kılı seviyonuz sanıyordum
Abi hayır erkek dediğin kıllı olacak
Hiç farketmez
Gitmeli
Gidilmesi gerekiyor bence
Şart değil bence
Evet haklısın
Hayır gerekmiyor rahatsız etmiyor
Beğendik begendik