Doktora gitmeye utaniyorum bu hangi krsmle gecer mantar mi bu

Doktora gitmeye utaniyorum bu hangi krsmle gecer mantar mi bu
Merhaba.
Ayağınızdaki mantar için eczanede satılan antifungal kremi alıp kullanabilirsin. Bu krem mantarı hızlı bir şekilde geçirmek için oldukça etkili bir krem. Ayrıca bu kremi reçetesiz satın alabilirsin eczaneden. Ya da törpüle tırnaklarını eğer aşırı şekilde ilerlemediyse mantar. Ama dediğim gibi bu kremi al sür oldukça etkili bir krem faydasını görürsün.
Cevap
6Cevap
Evet mantar doktorun vereceği hiç bir krem işe yaramaz, bağışıklığînî güçlü tut ve hindistan cevizi yağıyla hergun masaj yap yedir iyice ve hergun elma sirkesi içinde ayağını 20 dk beklet kesin çözüm
Bu ilacı kullanabilirsin benimde böyle bir sorunum vardı podolog bana bunu ilacı yazdı düzenli kullandım geçti
tırnaklarını çok kısa kesme düz bir şekilde kes ve her zaman çok az kalsın ayak tırnakları kavisli kesilirse tırnak rahatsızlıkları her zaman olur
bi şey diycem tırnak uzadıkça yukarı doğru gelmiyor mu o mantar yani o şekilde kesilmiyor mu
Terbisil hap al en az 3 ay en fazla 3 ay kullan mantar inatcidir gecistirir osen o sana acımaz
lamisil antifungal.. hapı var, hergün 1 tane içiyosun,2 ay boyunca. sonra düzgün tırnak çıkıyor alttan. kesin çözüm.. deri mantarı içinde kremi var
ya mk ağzımıza soksaydın beee of
Yani kesmedigin sürece zor ve kesmen de cok acitir
trosyd krem kullan gecer hemen
Eczane bu konuda yardımcı olacaktır
eczaneden al doktor şart değil
travazol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?