Evwt siyah da sever hatta ama korkuyorum geçen bi şey okudum adam bi anda evliyle arkadaş ortamında biriyle tanışıp eşinden boşanıp onunla evlenmiş aşık oldum dese napıcan
Bi de şey duydum adamın biri karısını bi kızla aldatmış kızın ailesi adamı boşansın o kızla evlensin diye tehdit etmiş bu ne saçmalık adam sıkılır o kızdan neye güvenip evlendirmek istemişler
Valla benzer bir olay bir tanıdığın başına geldi adam boşanmak istiyordu aldatma felan yok ama. Kızın ailesi adamı tehdit etti öldürürüz felan diye öldürürlerdi de gerçekten. Adam baya bir para verdi kızın ailesine yani 7-8 sene önce felan 200.000 civarı bir para verdi de kız ve ailesi ikna oldu. Bu ve benzer durumlarda hele de olay biliniyorsa aileler kızlarına ve kendilerine laf gelmesin diye böyle yapıyorlar sanırım.
Saçmalık adam evlenmeden her yerini görmüş zaten neden evlensin ki. Hadi senin dediğin olay mantıklı adamın namuslu karısının ailesi boşanmamış için tehdit edebilir normal
Bu olay duyulduysa ama. Yani olayı kızın konu komşusu akrabası felan biliyorsa o da sıkıntı. Bu defa kızın da adı çıkar evlenmezse. Ama evlenirlerse belki gençler zaten kanları kaynamış yapmışlar deyip ununtabilirler.
Zaten bu anlattığın olay tam bir kısır döngü. Adam bir halt yemiş ne tarafa dönse b@k tarlası afedersin. Ben olayı kızın ailesi tarafından adamı bekarmış gibi değerlendirdim. Boşanması yanlış zaten ama o kıza da yazık adı çıkarsa eğer o şehirde yaşayamaz artık.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hep derim Beyaz ten renkli göze en iyi giden saç kızıldır. Yürüyen testosteron resmen. Ama kişiye göre de değişebilir bilemiyorum.
Ama sarışınlara düşüyor erkekler
Valla zenci seven erkek de var yani sen seni seven kişiye göre hareket etmelisin sanırım
Evet canım da saçım koyu olursa sarı saçlı biriyle aldatılmaktan endişe duyarım
Ohoo valla aldatacağından şüphe ediyorsan zaten ne yapsan boş seven sarı da sever kızıl da yani benim bildiğim öyle
Evwt siyah da sever hatta ama korkuyorum geçen bi şey okudum adam bi anda evliyle arkadaş ortamında biriyle tanışıp eşinden boşanıp onunla evlenmiş aşık oldum dese napıcan
Oyuncak mı bu evlenmeseymiş o zaman o karakter bozukluğuna giriyor
Evet demi evli erkeğin başka her kadın kardeşidir
Öyle olması lazım valla fazla geniş olmamak lazım yoksa Allah muhafaza ne aile kalır ne dostluk
Evet eşini aldatan erkeğe gav@t denir
Valla Allah denk getirmesin beni aldatabilecek erkek amin
Valla erkeği kızı olmaz bu işin aldatan kişiye ne dense yeridir
Kimseyi aldatacak erkeğe de kıza da denk getirmesin düşmanımı bile
Bi de şey duydum adamın biri karısını bi kızla aldatmış kızın ailesi adamı boşansın o kızla evlensin diye tehdit etmiş bu ne saçmalık adam sıkılır o kızdan neye güvenip evlendirmek istemişler
Valla benzer bir olay bir tanıdığın başına geldi adam boşanmak istiyordu aldatma felan yok ama. Kızın ailesi adamı tehdit etti öldürürüz felan diye öldürürlerdi de gerçekten. Adam baya bir para verdi kızın ailesine yani 7-8 sene önce felan 200.000 civarı bir para verdi de kız ve ailesi ikna oldu. Bu ve benzer durumlarda hele de olay biliniyorsa aileler kızlarına ve kendilerine laf gelmesin diye böyle yapıyorlar sanırım.
Saçmalık adam evlenmeden her yerini görmüş zaten neden evlensin ki. Hadi senin dediğin olay mantıklı adamın namuslu karısının ailesi boşanmamış için tehdit edebilir normal
Bu olay duyulduysa ama. Yani olayı kızın konu komşusu akrabası felan biliyorsa o da sıkıntı. Bu defa kızın da adı çıkar evlenmezse. Ama evlenirlerse belki gençler zaten kanları kaynamış yapmışlar deyip ununtabilirler.
Hiç olmaz evlenmesi daha büyük ayıp. Ne yani Allah muhafaza kocam beni aldatsa aldattığı kaıdnla evlense öyle mi denecek
Zaten bu anlattığın olay tam bir kısır döngü. Adam bir halt yemiş ne tarafa dönse b@k tarlası afedersin. Ben olayı kızın ailesi tarafından adamı bekarmış gibi değerlendirdim. Boşanması yanlış zaten ama o kıza da yazık adı çıkarsa eğer o şehirde yaşayamaz artık.
Zaten adının çıkmasını hak edecek bi şey yapmış Allah hepsinin cezasını versin
Öyle bi kötü namussuz insana nasıl yazık diyebilirsin
Haklısın haklısın da erkek de suçlu. Yani olan kıza olacak da erkek keyfine mi bakacak. Allah kimsenin başına vermesin.
Amin. Olan kıza olsun evet
ten rengin çok açıksa ilki, değilse ikincisi
Evet çok açık
Alttaki
2 numara
Ilki.
Net üstteki
İlki.
Bakır kesinlikleeee
alttaki