AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
87Cevap
İlk destek benden gelsin. Onlarda çirkinler
Normal hayatta sorun olmuyorsa sosyal medyayı sallama
oluyo demekki
Oluyorsa ciddi bir özgüven eksikliği var demektir
Sosyal medyanın Pamuk Prenses'teki cadının aynası ile aynı olduğunu bilmeyen yoktur. Makyaj, filtreler vs. Gerçek bir aynaya baktığında kendini sadece gerçek kişiler ile kıyaslamalısın.
Çok normal neden öyle yaratılmak varken böyle yaratıldık okulda bir kız vardı ailesi zengin yüzü çok güzel Brooke Shields gibi mavi gözlü uzun boylu hukuk okuyor sevgilisi 195 boyunda kaslı zengin bu kızın hayatı neden bu kadar mükemmel
Onların güzel olduğunu kim söylemiş ki çoğu filtreli ya da makyajlı o kadar uğraşsan elbet sende güzel olursun diye düşünüyorum
sosyal medya yokken de sınıfta en güzel kız kim diye en açık tenli en sarı saçlı kızların yarışmalarını izleyerek buyuduk :D
Sosyal medyada ki kızlar doğal güzel değil ki
Çoğu faceapp kullanıcısı askim merak etme 😅
Desenli çorap giy daha çok mesaj gelir az biraz shop birde makyaj ve ince desenli çorap senden iyisi olmaz
Desenli mi seviyosun genelde
test edildi onaylandı mı diyosun :)
Tabikide kendi güzelliklerinin farkına vararak
Guzellik bazilarinda doğuştan bazılarıda sonradan guzel
Yuocammakup la yapınca bende aşırı güzel oluyorum boş ver jdjd
Kimse senden güzel değildir emin ol, sende güzelsinidr bunu aşmalısın
Çok boş düşünüyorsun böyle kendini yıpratırsin
Çoğu montaj emin ol sosyal medya gerçek degil.
Ben bile kendime efekt uygulayinca tanıyamıyorum
ben "bile" derken :)
Efektli fotoğraflarımı yani
Bende yakışıklı uzun boylu erkekleri görünce kendimi çirkin hissediyorum ve buna yapacak hiç bir şey yok. Çirkinsen çirkinsindir ve kendin gibi çirkinler ile sevgili olacaksındır ya da hiç sevgilin olmayacaktır. Ama şöyle bir şeyde var çirkin olduğunu bile bile seninle olan insan senin kişiliğini seviyordur ve güzellik geçici kişilik kalıcıdır.
Onlar filtreli be kuzum sen daha güzelsindir onlardan dksjs
O kadar takma kafaya her güzel gördüğünde böyle olursan işin var demektir
Sorunu ortadan kaldır yani onlara bakmayı kes.
Bende aynen öyle düşünüyorum biliyormusun özgüvenim yok
Hiçbiri orada göründüğü gibi güzel olmadığı için, için rahat olsun.
O kızların ev halini de gördük bakım dışında hepsi mskysj vr filitre
Hepsi filtreli şoplu emin ol fotodaki gibi değil hiç birisi
Her şey güzellik değil diyerek realist düşünebilirsiniz
Bence bunu takıntı haline getirme. Herkesin zevki farklı. Şirin ve zeki bir kız olursan istediğini tavlarsın merak etme.
Sosyal medya reklam bombasıdır. Reklamlar, kendinize küsmenize neden olmasın.
cut.
Sosyal medyada paylaşılan hayatlar yalan önce bunu kabul et
o kadar makyajı bana da yap ben de güzel olurum
Birçoğu makyaj ve filtre güzeli. Reelde asla öyle durmuyorlar
filtreler sayesinde güzeller onlar reelde çogu çirkinlik abidesi :D
Sende bakma onlara, kendini başkalarıyla kıyaslayacak kadar değersiz misin
Ben de erkekleri görünce moralim bozuluyor ssjsjsj.
Kendine değer vermelisin değerli olduğunu düşünerek mutlu olabilirsin herkesin digerlerine oranla daha guzel oldugu bir yeri, yönü vardır. Herkes güzeldir kendini sevmelisin
Benim evin duvarinida boyayinca cok güzel görünüyor.
Çoğunda filtre var. Çoğu güzel değil o yüzden düşünme
Sosyal medya hem nimet hem bela.. her zaman söylerim... Aynı his herkeste var inan bana güzellik, eşya, araba, maddiyat.. vs insanlar kendi iç dünyasında eksik ve boşluk hissediyor.
Çirkin hissediyorsan çirkinsindir kanka hisler yanıltmaz sen öyle değil öyle düşünme diyenlerin kinarligina aldanma zaten güzel olsan l şüpheye düşmez ben bu kızdan daha güzelim dersin 🤷🏻
bu kız aklı başında ve gerçekçi, tebrik ediyorum seni gerçekten
Teşekkürler 😅
herkes kızdan çok kendini teselli ediyor aslında, kendilerini böyle böyle kandırıyor çünkü çoğu. spora gidip iyi beslenip yeme içmesine diyetine özen göstermekten çok millete b*k atıp, onlar da çirkin hepsi shoplu demek daha kolay çünkü :)
Aynen öyle ama hayat çok kısa boya kiloya takılacak kadar uzun değil herkes kendini olduğu gibi kabullense sorun olmayacak
katılıyorum, bu kadar şekilci olmaya gerek yok, kimse mükemmel değil sonuçta :)
hiçbir şey göründüğü gibi değil sosyal medyaya da shop ya da makyaj var bazılarına buda yetmiyor 4 5 estetik oluyor
Senin güzel gördüğün kız herkesin gözünde güzel değildir. Benim hoşuma giden de senin hoşuna gitmeyebilir. Belki bir başkasının gözünde sen dünya güzeli olabilirsin.🙂 Herkesin bakış açısı farklıdır. Ama bende bazen kıskanmıyor değilim 😂😂
Çoğu full estetikli ve makyajın dibine vurmuş şekildeler 😄Önemli olan doğal olmak
Buna engel olamadım kafanı değiştirmen gerekiyor oda zor gırunuyor cunku başkasına özenti duyyon hep senden guzel uada cırkin cıkacak tabikide kendini sevmedikce bu gecmez
Kendine faceapp satın alırsan en güzel kızlardan olabilirsin hepsi çakma bomba.
Sosyal medyadaki kızlarak bakmayarak. Kendine bakarak.
Onlarda günlük hayatlarında öyle değil ki zaten yok estetik yok makyaj filtre photoshop var
Uzaktan gelen davulun sesi kulağa hoş gelirmiş, valla benim tanıdığım ne buruşuk muşambalar var, sosyal medyada bir fotoları var bir görsen bebek gibi kendini görsen miden bulanır
Bence asıl fazla makyaj , estetik , dolgu yaptıranlar daha çirkin hepsi birbirini andırıyor kendilerine has özellikleri kalmıyor doğal , bakımlı ve sağlıklı ol zaten güzelsindir
Onlar filtre güzeli, bunu unutma...
Evde herkes sis gözüyle mor halkalariyla geziyor.
Annene sürekli; beni neden başkalarıyla habire kıyaslayarak büyüttün ve kıskanç olmamı sağladın diyerek cırla bence..
Özgüven eksikliğin var fazlasıyla. Kendini kıyaslıyosun , bu kıskançlığa kadar gider.
Güzel olsan ne olacak karşına çıkan erkeği reddedersin sen Max kızlar
öz guvenli olmaya caliw guzel giyin kendine guzel eneji ver her zaman kusurlu his etdiyin yerllerini kusursuz yap hersey senin elinde
Sosyal medya bir tımarhanedir o yüzden kapat ve kaç o tımarhaneden.
Maalesef sosyal medyanin en buyuk dezavantaji o cok toksik bir yer
Cirkinsin demek ki üzülme kalbin güzel olsun
Kızlar bir şekilde güzelleşebiliyor ama erkekler yakışıklılaşamıyor yani bunun için şükret ve güzelleşmeye bak
Bende de oluyodu o cogu oradakı gibi degil ztn ya da estetik makyajbe shopla o gorunume ulasiyolar ztn cok takılma
güzel ya da çirkinsindir yapıcak bir şey yok iyi ki güzelim
kendini güzelleştirerek
Bazı şeyler genetik o nasıl olacak ki
Lazere gideyim dedim bakım amaçlı cildimde olmayan yerlerde sivilce çıktı iz olarak kaldı
saçlarını değiştir giyimini değiştir gerekirse makyaj yap
ve spor
Bazen bende öyle düşünüyorum
Kendini sevmelisin ne olursa olsun
Sen kendini sev sev dur