Güzellik & Bakım Küt mü oval mi; hangi tırnak daha iyi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Küt Oval Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl güncel Küt mü oval mi; hangi tırnak daha iyi? Cevapla Tırnak Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Oval daha güzel 0 0 Yorumla
Bakımlıkızçehanım Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ben oval kullanıyorum. Daha yakıştığını düşünüyorum tabi kişiden kişiye zevkler ve tercihler değişiyor elbette.. 0 0 Yorumla
Kartopu0 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İkiside güzel ama oval tırnak daha bir cool geliyor 0 0 Yorumla
spider-man Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl oval tırnaklar daha doğal daha çekici gözüküyor 0 0 Yorumla
pofidikli Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Ayy 2. Ye düştüm kdjgj 1 2 Yorumla Soran +1 yıl diyosun dimi bencede ya Yorumla pofidikli +1 yıl İvitt Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Küt güzel ama ben uzatmam tırnak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl niye peki takma takiyorum ben kendi tirnagim kisa Yorumla justimagineit_ +1 yıl Bilmem hoşuma gitmiyor uzun tırnak pis oluyor hem Yorumla
Ausrine Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Yıllardır küt kullanıyorum tabiki küt💙 1 1 Yorumla Serkan_87 +1 yıl Aklın yolu bir Yorumla
Kara_biberim404 Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 54% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 402 cevap paylaştı. Oval, göze daha güzel görünüyor. 0 0 Yorumla
sedaakkaya34 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Oval ama parmak yapına göre küt de olabilir 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. Oval olan daha iyi diğerine nazaran 0 0 Yorumla
theaDogukan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Küt ama bir tık daha kısa itici duruyor ya 0 0 Yorumla
Sarma-aşık Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Oval seviyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl küt senin😆 Yorumla Sarma-aşık +1 yıl Sevdiğimiz herşeyi yaptırıyor muyuz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Oval seviyorum, küt demode geliyor.
Oval daha güzel
Ben oval kullanıyorum. Daha yakıştığını düşünüyorum tabi kişiden kişiye zevkler ve tercihler değişiyor elbette..
İkiside güzel ama oval tırnak daha bir cool geliyor
oval tırnaklar daha doğal daha çekici gözüküyor
Ayy 2. Ye düştüm kdjgj
diyosun dimi bencede ya
İvitt
Küt güzel ama ben uzatmam tırnak
niye peki takma takiyorum ben kendi tirnagim kisa
Bilmem hoşuma gitmiyor uzun tırnak pis oluyor hem
Yıllardır küt kullanıyorum tabiki küt💙
Aklın yolu bir
badem tırnak güzel
Oval, göze daha güzel görünüyor.