Güzellik & Bakım Burnumdan estetik olmalı mıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Burnumu estetik dudağıma da dolgu yaptırmak istiyorum sizcede yaptırmalı mıyım https://www.hizliresim.com/fl668rb Güncellemeler+1 yıl www.hizliresim.com/fl668rb Güncellemeler+1 yıl Çanakkale Burnumdan estetik olmalı mıyım? Cevapla Dolgu Soruları Estetik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Sana kalmış bir durum gadası 0 0 Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Resmi yanlış çekmişsinde yinede burnun gayet iyi 1 5 Yorumla Soran +1 yıl nasıl yanlış öylesine çektim ya direkt uyanınca Yorumla Carlosroberto +1 yıl Yan durmalısın da zaten burnun güzel hiç elletme Yorumla Soran +1 yıl Dudak dolgu? Yorumla Carlosroberto +1 yıl Senin hiç bir şey yaptırmana gerek yok. Bence bayanlar zaruret olmadığı sürece hiç kendine müdahale ettirmesin. Sade halleri daha güzel oluyo. Yorumla Soran +1 yıl doğru diyorsun aslında Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Hayır burnunda güzel yüzünde. Sadece tebessüm eklet yüzüne biraz 1 2 Yorumla Soran +1 yıl mizacım böyle Yorumla guzelseverim34 +1 yıl Gıdıklmak lazım seni Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 359 cevap paylaştı. sabah mahmurluğu var suradında :D 1 44 Yorumla Soran +1 yıl O ne demek Yorumla lockerow35 +1 yıl uykulu demek :D hani böyle uyanmışsın ama uyumaya devam etme seçeneği olsaydı onu tervih ederdin Yorumla Soran +1 yıl doğru 😄 Yorumla lockerow35 +1 yıl fotoyu çekilirken bu fotoyu çekildim ama nedne çekildim diye düşündün demi :d birde bir kaç foto çekimi sonrası gelen foto bu Yorumla Soran +1 yıl yok ya anlık tek valla Yorumla lockerow35 +1 yıl :D öyle diyosan öledir :d Yorumla Soran +1 yıl 😴 Yorumla lockerow35 +1 yıl uyumaa gdiyorsun sanırım :D Yorumla Soran +1 yıl hayır uyanmaya Yorumla lockerow35 +1 yıl :D nasıl yapacaksın onu bana da sölesene iş yerindeyim hala uyanmaya calısyorum beynim açılmadı :D Yorumla Soran +1 yıl kahve içerek Yorumla lockerow35 +1 yıl onu hallettim ben D: Yorumla Soran +1 yıl Başka seçenek yok Yorumla lockerow35 +1 yıl maalesef yok :D içildi ama ayılınmadı bir bardak daha d: Yorumla Soran +1 yıl çok içme 😄 Yorumla lockerow35 +1 yıl sorun yaratmıyor bende yaa. çarpıntı felan olmuyor sen enden çok içme dedin Yorumla Soran +1 yıl her şeyin fazlası zarar diye Yorumla lockerow35 +1 yıl herşeyin fazlası zarar aslında hayatımı tanımlıyor Yorumla Soran +1 yıl nasıl yani Yorumla lockerow35 +1 yıl hayatımda ne yapıyorsam aşırıya kaçıyorum fazlasını istiyorum öyle boktan bişi uzun süredir bu sözü tekrarlıyorum fazlası zarar ve olursa olsu yemek yemek gezmek bilgisayar v. s. her şey için Yorumla Soran +1 yıl gerçekten her şeyin fazlası zarar ya o yüzden bu sözü benimsemek gerekiyor Yorumla lockerow35 +1 yıl yerine getirmek o kadar zor ki Yorumla Soran +1 yıl maalesef ki öyle Yorumla lockerow35 +1 yıl snn de aşırıya kaçtıkların var sanırım maalesefin içindeki gizli özne bana öyle geldi Yorumla Soran +1 yıl E tabii insanız sonuçta Yorumla lockerow35 +1 yıl nerelisin sen insan kızı Yorumla Soran +1 yıl Çanakkale Yorumla lockerow35 +1 yıl :d bende İzmir dün çanakkaleye gelecektim son anda iptal ettim :D Yorumla Soran +1 yıl Niye 😂 Yorumla Soran +1 yıl Buraya yanıt yazarken yanlışlıkla soruyu güncelledim Çanakkale diye Yorumla lockerow35 +1 yıl başım ağrıyordu dedim gitmicem :d Yorumla Soran +1 yıl geçerli sebep 😄 Yorumla lockerow35 +1 yıl olsun artık herkes biliyor :d Yorumla Soran +1 yıl 😄🤷🏻♀️ Yorumla lockerow35 +1 yıl baş ağrısını hiç sevmiyorum günümü öldüyor ama her alkolden sonra oluyor sanırım alkolü bırakıcam Yorumla Soran +1 yıl Alkol sigara kullanmıyorum Yorumla lockerow35 +1 yıl sigara bende kullanmıyorum ama sosyal içiciyim Yorumla lockerow35 +1 yıl onu da bırakacağım Yorumla Soran +1 yıl Bırak bırak Yorumla lockerow35 +1 yıl bıraktım gitti zaten bir boka benzemiyor Yorumla Soran +1 yıl hahaha 😄 Yorumla lockerow35 +1 yıl neyse mırc gibi oldu burası :d kafanı şişirdi isem affola D: Yorumla Soran +1 yıl sorun değil Yorumla lockerow35 +1 yıl devam etmek istersen gilzi değilim Yorumla
grafikerimizasık Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl bence gerek yok knk 1 3 Yorumla Soran +1 yıl knk çirkin olduğumu düşünüyorum bazen ya Yorumla grafikerimizasık +1 yıl hayır bee güzelsinnn Yorumla Soran +1 yıl sen daha güzelsin teşekkürler Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bence gerek yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sana kalmış bir durum gadası
Resmi yanlış çekmişsinde yinede burnun gayet iyi
nasıl yanlış öylesine çektim ya direkt uyanınca
Yan durmalısın da zaten burnun güzel hiç elletme
Dudak dolgu?
Senin hiç bir şey yaptırmana gerek yok. Bence bayanlar zaruret olmadığı sürece hiç kendine müdahale ettirmesin. Sade halleri daha güzel oluyo.
doğru diyorsun aslında
Hayır burnunda güzel yüzünde. Sadece tebessüm eklet yüzüne biraz
mizacım böyle
Gıdıklmak lazım seni
sabah mahmurluğu var suradında :D
O ne demek
uykulu demek :D hani böyle uyanmışsın ama uyumaya devam etme seçeneği olsaydı onu tervih ederdin
doğru 😄
fotoyu çekilirken bu fotoyu çekildim ama nedne çekildim diye düşündün demi :d birde bir kaç foto çekimi sonrası gelen foto bu
yok ya anlık tek valla
:D öyle diyosan öledir :d
😴
uyumaa gdiyorsun sanırım :D
hayır uyanmaya
:D nasıl yapacaksın onu bana da sölesene iş yerindeyim hala uyanmaya calısyorum beynim açılmadı :D
kahve içerek
onu hallettim ben D:
Başka seçenek yok
maalesef yok :D içildi ama ayılınmadı bir bardak daha d:
çok içme 😄
sorun yaratmıyor bende yaa. çarpıntı felan olmuyor sen enden çok içme dedin
her şeyin fazlası zarar diye
herşeyin fazlası zarar aslında hayatımı tanımlıyor
nasıl yani
hayatımda ne yapıyorsam aşırıya kaçıyorum fazlasını istiyorum öyle boktan bişi uzun süredir bu sözü tekrarlıyorum fazlası zarar ve olursa olsu yemek yemek gezmek bilgisayar v. s. her şey için
gerçekten her şeyin fazlası zarar ya o yüzden bu sözü benimsemek gerekiyor
yerine getirmek o kadar zor ki
maalesef ki öyle
snn de aşırıya kaçtıkların var sanırım maalesefin içindeki gizli özne bana öyle geldi
E tabii insanız sonuçta
nerelisin sen insan kızı
Çanakkale
:d bende İzmir dün çanakkaleye gelecektim son anda iptal ettim :D
Niye 😂
Buraya yanıt yazarken yanlışlıkla soruyu güncelledim Çanakkale diye
başım ağrıyordu dedim gitmicem :d
geçerli sebep 😄
olsun artık herkes biliyor :d
😄🤷🏻♀️
baş ağrısını hiç sevmiyorum günümü öldüyor ama her alkolden sonra oluyor sanırım alkolü bırakıcam
Alkol sigara kullanmıyorum
sigara bende kullanmıyorum ama sosyal içiciyim
onu da bırakacağım
Bırak bırak
bıraktım gitti zaten bir boka benzemiyor
hahaha 😄
neyse mırc gibi oldu burası :d kafanı şişirdi isem affola D:
sorun değil
devam etmek istersen gilzi değilim
bence gerek yok knk
knk çirkin olduğumu düşünüyorum bazen ya
hayır bee güzelsinnn