+1 yılAçıkçası samimi ve gerçekçi olmak gerekirse kadınları bu konuda daha ön planda o yüzden mesela bütün reklam filmleri dizi çekimleri film çekimleri, afişlerde hep kadın bedeni kullanılıyor. Hani bazı kadınlar diyor ya biz köyde değiliz erkeklerimizi kullanamaz diye aslında kapitalist sistem kadınları öyle güzel kullanıyor ki farkında bile değilsiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılYa da erkek egemen bir dunyada cinsellikleri ile erkekleri hoşnut ettikleri için reklamlara çıkıyor.
Zaten o yüzden Yunan erkekleri gel kadınlar oluyor...
En İyi Cevaplar
+1 yılKadının vücudu mu estetik? Sabahtan beri bunu düşünüyorum. Arkadaşlar saçma sapan konuşmayın kurbanın olayım, erkeğin vücudu estetik için yaratılmış zaten. Yağ çıktısını bir kadının vücudu erkekten nasıl daha estetik olabilir? Estetik erkeğe, naiflik kadına yakışıyor.
Erkek vücudu daha estetiktir abicim, ister doğadaki hayvanlara bak, ister insanlara. Karşılaştırmayı göbekli erkekler ile yapanlar estetik erkek vücudu görmemiş.
Objektif yaklaşıyorum, bir kadının vücudunun hangi kısmı estetik olabilir ki? Fizyolojisi uymuyor, sadece vücudu naif, biraz göğüsleri estetik onun dışında sıradan düz bir vücud.
Erkek vücudu? Eğer steroid almamış, fit bir erkek vücudundan bahsediyorsak, kadınla karşılaştırılamaz bile. O omuzlar, göğüsler bacaklar, özelikle boxter giymiş yarı çıplak bir erkeğe bakın demek istediğimi anlicaksiniz. Hele ki adonis ve sırtın arka kısmı, adeta ben estetik için doğmuşum diye haykırıyor. Kadın vücudunda estetik açısından hiç bir şey göremiyorum. Bakın ben bir erkeğim, bu objektif şekilde söylüyorum. Bana kadınların estetik olabileceği bir vücud hattı söyleyin? Meme mi? Kalça mi? Biri cinsel bölge diğeri her iki cinsde olan bir kısım. Kalçada erkeğin çok daha estetik olduğuna gelmiyorum bile.
511 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklısın ki
- +1 yıl
Erkeklerin yorumlarını ciddiye alma, ama sitedeki kadınlarin , kadın demesinin sebebi yaşadığı erkek insan standartlarının diblerde olması. Daha eğitimli, bilinçli kadınlara sorucak olursan benim verdiğim cevabı vericektir. Yani aklım almıyor kadın vücudunda tam olarak estetik adında bahsedilen kısım nedir? Zarif olması m? Nafilik zayıflık estetik demek değildir. Lütfen kelimeleri kullanırken bilinçli şekilde kullanalım. Erkek vücudu estetik ve güçlü, kadın vücudu zayıf ve naiftir. Erkeğe güç estetik kadına nafilik zarafet yakışır.
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Sana bir piskolog olarak bir tüyo vereyim. Kadinlar erkeklerin aksine assağılık komblexsi yüksek canlılardır. Yani kendi cinsilerinin aleyhine görünen kısımları kapatırlar. Örnek veriyorum erkek bir işte, kadından daha başarılı bile olsa , onlar seçimini kadın üzerine yapicaktır. Kendi cinsilerini asla ezdirip karşı cinsin altına indirgemezler. Onlara sorucak olursan her şeyde kadın daha iyidir. Kadınlar, kadınlar için giyinir, kadınlar için yaşar, vs vs. Bu görünür kısmı alttaki kısım ise her şeyi karşı cinsi yapar. Ama assağılık komblexleri bunu söylemeye izin vermez. Erkekler böyle değildir, objektif varlıklardır neyse onu söylerler. O yüzden kadınların bir kadın hakkında objektif bir yorum yapması neredeyse mümkün değildir.
Soran+1 yılHaklısın. Ama erkeklerin de libidosu mantıklarına engel oluyor
- +1 yıl
Cinsel yönelim de erkekten yorum beklemek çok akıllıca değildir. Objektif yorum yapabilmesi için doygun halde olmalıdır. Avrupa erkekleri bu örneğe uygun olabilir. Ama Türkiye'de durum belli, ilginç bir şekilde ekşi ve inci sozluteki erkek yazarlara bu soruyu sorduğumda çoğu, erkeğin daha iyi olduğunu söylemişti. Bu site beni şaşırttı, Cıh gerçi bu sitedeki erkeklerin kalitesinin ne kadar dipte olduğunun göstergesi bu ama neyse.
- +1 yıl
@HedeffPÖH ablacım iyi misin? Ne alaka, ben objektif bir yorum yapıyorum. Hormonlarimi bir kenara bırakıp yüzeysel doğrulusal bakıyorum. Bunu kabul etmek için gay olmama gerek yok. Kaldı ki oldukça sert bir erkeğim, kadınlardan hoşlanıyorum erkeklere bir ilgim yok. Ancak yorum vucudlarina gelicek olursa erkekler daha iyi bir vücuda sahip. Tabiki kendilerine baktıkları sürece.
- +1 yıl
@HedeffPÖH ilginç sen erkek misin kadın mı? Aynı zamanda kaç yaşındasın, bana bu yorumu yapman ilginç.
Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sana katılıyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılAkıllı düşünne birir daha sağol
Soran+1 yılAnketi görüyorsun iste neredeyse erkeklerin çoğu kadın düşkünü
Soran+1 yılmaalesef
Objektif bakıcak olursak erkekler dünyası evet ✅ kabul fakat gidişat kötü 🦹♂️ ne zaman kadınlara haklar verildi 1988 beri dünya bir silkelendi kendine geldi ve hızlı bir şekilde 90 lardan bu yana hiç görülmemiş bir yükseliş gerçekleşti. Tarih boyunca erkekler kadınların gücünden korktuğu için savaşlar çıktı. Mazlum yine kadınlar. Kim demiş erkek kadından daha estetik diye güldürme yaradılış olarak güzellik şevkat yaratıcılık ve daha bir sürü şey kadına bahşedilmiş.
01 Yorumla
Soran+1 yılŞevkat yaratıcılığin kadınlara bahsedildiğini nerden cikardin?
Belki evet kadınlar erkeklere göre daha merhametli ama yaratıcılık konusunda katılmıyorum.
Erkekler genelde kadınların yapabildiği her işe de yapabilir. Terzilik, yemek, ama kadınlar anatomisi gereği erkeklerin bir çok işini yapamaz. İnşaat, gökdelen dikme
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
+1 yılBence kadın vücudu daha estetik.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 14,5b cevap paylaştı.
+1 yılKadın vücudu Elbette gadası
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,9b cevap paylaştı.
u +1 yılKadın vücudu tabi ki.
11 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekler kendilerine baktigi zaman, kisisel bakimlarini yaptigi zaman ve spor yapip kasli hale geldikleri zaman seksi ve guzel gorunuyorlar. Ama kadinlar dogustan estetik görünüyor. Spor yaparsa daha estetik oluyor ama yapmazsa da bir cekiciligi oluyor kadinin.
Erkek evet bence de vucudu daha iyi ama kasliysa iyi. Onun disinda zayif ve celimsiz erkegin pek bir albenisi yok. Her erkekte geniş omuzlu kasli olmadigina gore kisisel bakimi, killari tuyleri falan almadığına gore burada kadin öne çıkıyor. Erkeklerin hepsi kisisel bakimina dikkat eden ve best model gibi ortalikta kasli kasli dolaşsalar erkek derdim ama bunlar calisarak oluyor. Kadin ise doğuştan ince belli, göğüsleri gelismis oluyor. Bunu icin caba harcamasina pek gerek olmuyor kadinin. Kasli erkekse oyum erkege ama sokakta baktigim zaman gobekli, zayif ve killi erkeklerden gecilmedigi icin oyum kadinlara.
42 Yorumla
Soran+1 yılGöğüsleri gelişmiş olmasinin estetikle alakası nedir acaba?
Bu cinsellikle alakalı değil mi?
Oyun erkeğe aslında
Biz hem erkek hem kadın derken en iyisini kastettik kıllı erkek veya kadın değil.
Cevap sahibi+1 yılEvet ikisi de aslinda ama kadindaki kivrimlari da seviyorum ben. Gogus cikintisi kalca cikintisini falan estetik geliyor bana. Bu sadece cinsel degil yani.
En iyisini kastettiysen cevabim belli ama en iyisini erkeklerde bulmak zor oluyor. Disarda kiz ortalamada olsa muhtesem fizikler gorebiliyorsun ama ben spor salonu dışında erkeklerde muhtesem bir fizik goremiyorum. Turk erkekleri spor yapmayi cogunlukla sevmez. Killarini dogru duzgun almaz.
Ben artik gobekli, killi killi dag ayilarini gormek istemedigimdem, midem bulandigin plaja falan gidemiyorum.
Her kasli erkekte iyi olmuyor. Gercekten erkekte de fizik lazim bu kaslaei tasiyabilecek. O kasi kaldiracak biraz boy lazim mesela. Kisa erkeklere kas gitmiyor pek. Kasta öyle aşırı olmayacak, ortalama olacak, dozunda olacak, kıllar olmayacak. Oyle tiras etmekle de degil, kokten olmayacak.
Ancak bu profildeki bir erkege estetik diyebilirim. Ama disarda gorduklerime estetik diyemem. Erkek cinsinden soguyorum disarda gorduklerimle. Bazilari erkek adam killi olur, turk erkegini gobegi olur gibi bahanelere siginarakta bakimina, sporuna zerre dikkat etmiyor.
Kadın vücudunu anatomik olarak çok daha çekici buluyorum. Hem ayrı ayrı hem de bir bütün olarak kadınlar çok daha göz zevkine hitap eden varlıklar bence. Kıvrımları, elleri, kolları, saçları ve geri kalan her şeyi ile… Bazı erkeklerde omuz veya kalça çekici geliyor bana bazen ama bir bütün olarak kusursuz, müthiş güzellikte diyebileceğim bir erkek hiç olmamıştır. Kadın olarak ise say say bitmez.
34 Yorumla- +1 yıl
Kıvrım el ve kol estetik, anlıyorum :)))))
- +1 yıl
O say say dediklerinin alayı estetik botoks silikon ama
- +1 yıl
@HemenKararVeremedim Tam tersine ozellikle son donemdeki tek tip yapilan estetik operasyonlari hic guzel bulmuyorum. Dogalliktan yanayim. Ayrica erkek arkadaslar niye boyle kisisel aliyorlar anlamadim. Genel manada kadinlari daha cok begeniyorum estetik zevk anlayisim bu benim. Erkeklerin hepsi cok cirkin varliklar demisim gibi tepki gostermek niye :) Siz de iyisiniz hossunuz seksisiniz merak etmeyin…
- +1 yıl
Böyle bir yorum yaptıysan lezbiyensindir aq iki tarafın da estetiklik şekli farklıdır bir kadına erkek vücudu versek ya da bir erkeğe kadın vücudu versek yakışırmıydı aq kadın erkeğe estetik gözükür erkek de kadına sen böyle bi yorum yapıyosan kadınlardan hoşlanıyosin aq
Kadın vücudu tabi ki de daha estetik ama bu bana çekici geldiği anlamına gelmez. Heteroseksüel biri olarak sadece erkek vücudu çekici gelebilir.
20 Yorumla
+1 yılçünkü erkek dişiyi etkilemek zorunda o yüzden genelde daha güzel ve dikkat çekici olur
20 Yorumla
+1 yılBunu şöyle düşünün, bir kadını erkek vücuduna koysak hoş dururmuydu ya da bir erkeği kadın vücuduna koysak, yani kim daha estetik diye bişey yok iki tarafında estetiklik şekli farklıdır yani bir kadın erkeğe göre estetik gelir bir erkek de kadına estetik gözükür burada kim daha estetikdir diye bişey olamaz iki tarafında vücudu farklı şekildedir aşırı saçma bir tartışma
01 Yorumla
Soran+1 yılTahrik olmaktan değil, estetikten bahsediyoruz ama biz.
+1 yılHer erkek kasli değil ki
Bence kizlar Daha estetik
Göğüsler , Kalçalar , ince bel Ama kasli erkekler (sadece kaslilar) estetik tabiki
Ben kendimi beğeniyorum mesela kendimi izlemekten hoşlanirim aynada jsskjs00 Yorumla
+1 yılKadınlara erkeklerin erkeklere kadınların vücudu daha estetik gelir ama genel manada estetikli denildiğinde akla kadın vücudu gelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBen tam tersini düşünüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbiri, insanlığın fiziği de, huyuda, kalbi de, beyni de hiçbir şeyi güzel, saf, ihtişamlı, estetik değil. Midem bulandı insanoğlundan
10 Yorumlakadın tabiki. sana göre öyle olabilir. bana göre değil.
12 Yorumla
Soran+1 yılLezbiyensin kesin
- +1 yıl
ne alaka? senin fikrinle aynı olmak zorunda değilim kadın fiziği daha estetiktir. lezbiyen değilim ama bu böyle.
Gizli Üye(18-24)+1 yılkadın güzel görünse de arzulamıyorum ama kaslı erkek...
20 Yorumla
+1 yılbu ne garip bir soru olmuş.. doğal olarak erkekler kadınları, kadınlar da erkekleri estetik görecek..
12 Yorumla- +1 yıl
En mantıklı yorum kesinlikle katılıyorum size 👍
- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊👍
+1 yılBu sektörde iyi para var tabi sen de keşfettin. kumbarayı ne zaman bozduruyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım, ne sektörü?
+1 yılKesinlikle kadın bazı kadın vücutları aşırı estetik genelde kadın çizerim bu yüzden
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki kadın.
Göbekli ve göbek deliğinde yün biriken bir canlının esteikle işi ne 😂10 Yorumla
+1 yılErkekler:kadınlar
Kadınlar:kadınlar21 Yorumla
Soran+1 yılİşte o yüzden cinsel yönelimi devre dışı barakın dedim
+1 yılüff tabii ki kadın ya. kadınım, 3 yıllık ilişkim var, 3yıllık olmasa direkt ayrılır ve bi kadınla olurdum. hayattaki tek pişmanlığım bi kadınla sevişmeden ciddi bi ilişki yapmış olmam. sen düşün :D
21 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBana kadın vücudu daha estetik geliyor açıkçası.
00 Yorumla Kadınlar söylendiği kadar estetik olsalardı, kozmetiğe, makyaja, botoksa, silikona, ameliyatlara, kıyafetlere o kadar para harcamazlardı.
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Kadınlar tabii ki, örnek vermek gerekirse göz renkleri bile daha açık renk erkeklere göre
00 Yorumla
+1 yılZaten kadından estetik yaratılmıştır
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın, linkte yazı yok ama telif hakkı diyor akıllımısın.
00 Yorumla
+1 yılBir erkek olarak hemcinslerimden yanayım 😌
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılTabikide kadın, erkek vucudunda ne var ki
23 Yorumla
Soran+1 yılKas ve düz vucut var
Peki kadında ne var? Yağ mı, büyük yağlı göğüs ve basenler mi?- +1 yıl
Bana esnetik gelmiyo erkek vucudu basit geliyo bide kaba
Soran+1 yılKaba ne alaka? Herhalde kıllı ayı düşündün unutma kadınlar da kıllı ama ben kıllaırnı alan erkek ve kadınlardan bahsettim
Erkek diyen güzel kardeşim
05 Yorumla
Soran+1 yılBana kadının erkekten daha güzel göründüğünü kanıtlayan bir şey söyler misin? Cinsel yönelimlerimiz haeiç lütfen
Soran+1 yılCevabın kadın mı erkek mi?
- Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadın. Erkek vucudu da cok estetik ama yan yana durunca anlıyorsun kadın daha estetik.
13 Yorumla- +1 yıl
Attığın linkteki kadin vucudunu begenmedim yalniz. Omuzlar dar basenli.
Soran+1 yılAttığım linkteki ideal görülen kadın vucudu erkekte aynı. Ayrıca bence erkek vucudu daha estetik geliyor kaslar vs
- +1 yıl
Yoo degil. Ideali basenli olan degil. Kadinda da fit vucut guzel. Kadin vucudu olarak sıkı vücudu degil de bingil bingil vucudu esas alirsaniz tabii ki erkek vücudu daha estetik gelir. Ikisinin de fit halini düşünüyorum.
+1 yılKadınınki daha seksi duruyor
14 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
- +1 yıl
%💯
- +1 yıl
Amma dayanada bilmek lazım bunun sonucuna
- +1 yıl
🙄🙄🙄
Kadın vücudu tâbi ki 😊
10 Yorumla
+1 yılKadınlar narin ince yapılarıyla estetik geliyor!!!
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin bence
20 Yorumla
+1 yılErkek vücudu daha estetiktir.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkarşı cinsin yani kadınların tabiiki
10 Yorumla
+1 yılKadın
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkek.
10 Yorumla
+1 yılBence kadın
10 YorumlaKadınlar
00 Yorumla
+1 yılElon Musk'ın
00 Yorumla
+1 yılNettt kadinlar
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 880 cevap paylaştı.
+1 yılKadın vücudu bence
00 Yorumla
+1 yılTabi ki Kadın
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki kadın
00 Yorumla
+1 yılKum saati kadın
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılTabii kadın
00 Yorumla
+1 yılKadının tabi ki
00 Yorumla
+1 yılKadın
00 Yorumla
+1 yılTabiki kadın vücudu.
114 Yorumla
Soran+1 yılNedeni ne peki?
- +1 yıl
Güzellik kadına verilmiş bir şey
- +1 yıl
Hem erkek hayvanların ihtişamlı olması da dişi onu sevsin diye
- +1 yıl
Kanki biz hayvan gibi bir şeyiz neyimiz çekici allahaşkına.
Soran+1 yılErkkeler güzel olmasa neden kadınlar erkeklere bakıyor peki? Siz cinsel gözle bakarsanız herkes karşı cinsi söyler. Oysa cinsellik devre dışı demiştim
Soran+1 yılSen hayvan gibiysen sorun sen de. Erkek deyince ajlına boz ayı geliyorsa kadın deyince de kıllarını almayan kıllı bir kadın niye gelmiyor aklına?
- +1 yıl
Hayır spor falan yaparım 1 88 90 vücudum var. Ama kadınların vücudu daha iyi
- +1 yıl
Kadınlar kıllarını almasa bile bi yere kadar çıkıyor. Erkeklerin en büyük özelliklerinden biri de kıllı olması. Kimin daha estetik olduğu gayet açık
Soran+1 yılÇünkü sen kadınlardan hoşlandıüın için öyle düşünüyorsun maalesef
- +1 yıl
Sende yorumlarda ben kadınlardan hoşlanmadığım için erkek daha çekici diyen şahısların yorumlarını beğenme o zaman. Madem çok seviyorsun erkek vücudunu git gay ol
- +1 yıl
Ahjskajslsjs gerçekten iyi yakalamışsın kendisi bile objektif değil. İnsan bi fikirlere saygı duyar.
Soran+1 yılGerçekten objektiflikten uzaksın
- +1 yıl
Sen objektif olduğun için mi erkek demeyenlere dislike attın. Herkes senin fikrine uymak zorunda değil. Kimseye kendi fikrini dayatamazsın. Kadınlar güzeldir, biz de güçlüyüz. By kadar basit. Bunu kabullenmeyen kadını da anlamıyorum erkeği de.
Soran+1 yılPeki yunan heykelleri neden hep erkek? Gücü simgelesin diye mi? Yoksa ihtişamı simgelesin diye mi?
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadın
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. Tabiki kadının
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadın
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih