Güzellik & Bakım Hangi vücut tipi daha çekici sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce dolgun mu yoksa zayıf fit mi? Bu mu sizce? Yoksa bu mu? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi vücut tipi daha çekici sizce? Cevapla Dolgu Soruları Vücut Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Siyahaasikbirisi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Herkesin kriterleri farklıdır. Bana çekici gelen bir şey, başkasına kötü gelebilir. Benim tercihim, ikinci fotoğraf. 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ben ilkinin kaslı hali olduğum için ilk fotoğraftaki diyorum. 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. 2'si de değil. 2. görselin biraz daha etli hâli. 0 0 Yorumla
kafeinsiz Takip Et Master Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl İkisi de kusurlu ama kararsız kaldım.İkisini birden alamıyor muyuz? 0 0 Yorumla
soruusormayageldikkk Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bence kadin dedigin dolgun olur 3 0 Yorumla
mehmetsercan06 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 661 cevap paylaştı. balık etlı kadın candır 1 0 Yorumla
Soveregin Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl İkisiyle de ilgilenmiyom. Teşhirci karıların fiziklerini sevmem 0 0 Yorumla
Tumisimlerialmisiniz Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İkinci tabiki yağsız olmalı 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten meme böyle çok küçül te olsa yağsızlık mı seksi😱 Yorumla Tumisimlerialmisiniz +1 yıl Boydan bakmamıştım ama üsteki çok yağlı memeleri sarkmış Yorumla Tumisimlerialmisiniz +1 yıl Hem zayıf hem de memesi büyük kadınlar vad Yorumla Soran +1 yıl Ama popo küçük memr büyük kadınlar azAyrıca ben hep dolgun popoma aşık oluyolar ilk defa senin gibi küçük popo seven gördüm 😂🤭 Yorumla Tumisimlerialmisiniz +1 yıl Yani senin fotonu görmeden yorum yapamam açıkcası Yorumla
MnikSevenDev188 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Biz sorsak bunu üyeliği iptal ederler ldld 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kesinlikle ikinci 0 0 Yorumla
bielmanınyarısı Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 554 cevap paylaştı. Ilki ne oyle ya ikinci acik afa farkla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İlki cidden ilki 😂😍🔥🔥🙃🙃 1 61 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız o kadar yazıyorum neden cevap vermiyorsun 😅🙃 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂😂 yalancı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeminle doğru söylüyorum prenses ya Yorumla Soran +1 yıl Sen zayıf sevıosn yazmam😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yakından baktım karar değiştirdim dolgun daha iyi ya yeminle vallahi billahi yalan söylemiyorum 🥲😍♥️♥️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yemin ediyorum ki yalan söylemiyorum bebeğim ya 😘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Balık etli seviyorum ben 🙃😘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve göğüsler de de büyük sevmem dediğim gibi Yorumla Soran +1 yıl Benim büyük 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kırma beni lütfen bebeğim 😘♥️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demin öyle demedin yalan söyleme 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yo yanlış anlamşn benim dik ve büyük dedim diğer soruda 😃 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz ya sevgilim var 🤭 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim memeler küçük dedin ya 😂 Yorumla Soran +1 yıl Göster nerde demişim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Küçük güzel değil emin misin dedin Yorumla Soran +1 yıl Küçük memeler bence güzel değil dedm ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman ben yanlış anladım 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun küçük severim ama büyük de severim farketmez benim için ya 😀🙃♥️♥️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi lütfen nolur kırma beni bebeğim 😘♥️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nolur 😘😘😘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lütfen 😘😘😘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi bebeğim yaaaaaa 🙃♥️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Naz yaptıkça beni daha da çıldırtıyorsun ama aşkım 😘♥️🔥 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak görüyor musun nasıl cevap vermiyor ya 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nolur yapma böyle bebeğim ya 😘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kıııııızzzzz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şşşşşşşttttttt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne inatçı ne nazlı çıktın 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vicdansız mısın nesin 😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nolur bir şey söyle yapma böyle 😘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lütfen 😘😘. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😔😢😥😓 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😓. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl .😥. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl .😔😢😓😥😥😓😢😔.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Roman yazdım sayende burada 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar dil döküyorum kırma beni işte bebeğim yaaaaaa😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Noluuuurrr 🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lütfeeeeennnn 🙃🙃🙃🙃🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen harbi vicdansızsin yaaaa 😂😂😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aaaahhh bebeğim ya 😢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😔.😔.😔.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana sürprizim de vardı 😥😓 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoşuna gideceğini tahmin ettiğim bir sürpriz 😔😢 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama sen istemiyorsun 😞 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lütfen tek kelime olsun bir şey söyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yapma böyle nolur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lütfen. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kırma beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ordasin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bütün yazdıklarımı görüyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ama nolur böyle yapma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciğerci kedisi oldum sayende ya 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi lütfen yapma böyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Taş olsa çatlardi yahu vicdansızin kızı 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kime diyorum heeeeyyy 😅 Yorumla Soran +1 yıl Olmaaz😃❤️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😞😢.😔.😓😥..😔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki 😔😞 Yorumla
Arifde38 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 541 cevap paylaştı. Zayıf daha çekici 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dolgun seksi geliyor 1 0 Yorumla
Mucisamba Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Dolgun olmalı 1 1 Yorumla Mucisamba +1 yıl Sence hangisi iyi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Seninki ne 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Üstteki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman o Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Herkesin kriterleri farklıdır. Bana çekici gelen bir şey, başkasına kötü gelebilir. Benim tercihim, ikinci fotoğraf.
Ben ilkinin kaslı hali olduğum için ilk fotoğraftaki diyorum.
2'si de değil. 2. görselin biraz daha etli hâli.
İkisi de kusurlu ama kararsız kaldım.
İkisini birden alamıyor muyuz?
Bence kadin dedigin dolgun olur
balık etlı kadın candır
ilk.
İkisiyle de ilgilenmiyom. Teşhirci karıların fiziklerini sevmem
İlki plajda aşırı dikkat çeker
İkinci tabiki yağsız olmalı
Gerçekten meme böyle çok küçül te olsa yağsızlık mı seksi😱
Boydan bakmamıştım ama üsteki çok yağlı memeleri sarkmış
Hem zayıf hem de memesi büyük kadınlar vad
Ama popo küçük memr büyük kadınlar az
Ayrıca ben hep dolgun popoma aşık oluyolar ilk defa senin gibi küçük popo seven gördüm 😂🤭
Yani senin fotonu görmeden yorum yapamam açıkcası
Zayıf olan tabiki bu da sorumu
Biz sorsak bunu üyeliği iptal ederler ldld
Kesinlikle ikinci
Ilki ne oyle ya ikinci acik afa farkla
İlki cidden ilki 😂😍🔥🔥🙃🙃
Kız o kadar yazıyorum neden cevap vermiyorsun 😅🙃
😂😂😂😂😂 yalancı
Yeminle doğru söylüyorum prenses ya
Sen zayıf sevıosn yazmam😂
Yakından baktım karar değiştirdim dolgun daha iyi ya yeminle vallahi billahi yalan söylemiyorum 🥲😍♥️♥️
Yemin ediyorum ki yalan söylemiyorum bebeğim ya 😘
Balık etli seviyorum ben 🙃😘
Ve göğüsler de de büyük sevmem dediğim gibi
Benim büyük 😂
Kırma beni lütfen bebeğim 😘♥️
Demin öyle demedin yalan söyleme 😂
Yo yanlış anlamşn benim dik ve büyük dedim diğer soruda 😃
Olmaz ya sevgilim var 🤭
Benim memeler küçük dedin ya 😂
Göster nerde demişim
Küçük güzel değil emin misin dedin
Küçük memeler bence güzel değil dedm ya