Elma, armut, kum saati, dikdörtgen, üçgen vs

Bana kalırsa armut ve kum saati.
Elma, armut, kum saati, dikdörtgen, üçgen vs

Bana kalırsa armut ve kum saati.
düz tahta olsun
Armut bence ama armut vücut tipinin omuzları geniş olanı, ince kıvrımlı bel, kalın bacaklar, büyük popo ve küçük göğüsler. Her kıyafetin yakışacağı bir fizik bence
Cevap
41Cevap
kum saati
Tam olarak jutta leerdam fiziği. Ne eksik ne fazla
https://encrypted-tbn0. gstatic. com/images? q=tbn:ANd9GcT0-E6btTaSTkpkegXzO9nwvrQZAAFOMnKfuw&usqp=CAU
https://encrypted-tbn0. gstatic. com/images? q=tbn:ANd9GcSR1jm-NwzhHSxjlWwXIabJ1hFY67GI6QjoKQ&usqp=CAU
Büyük göğüs büyük kalça, ve hafif kalın bacaklı kadın vücudu seviyorum ben.
Erkekte kadında da boy kilo indeksine uygun, sıkı bir vücut. Erkeklerde bunların yanında uzun boy ve yüksek kas kütlesi de aranıyor.
Valla o an için moduma göre değişir. Bazı anlar hepsi güzel gelir gözüme.
Elma bile mi
Çok seksi ve çekiçisin her erkeğin hayalini süsler gibisin
Özelden yazarmısın lütfen
@hastagSUSAMAM
kadınlar şimdi de meyve mi olmuş 😁 eski tabirle at gibi olanı severim
Duvar saati😛 ama kum saati seklinde okandan🙃
Sen kum saatisin. Bence her vücut tipinin kendine has güzelliği var. Ben hepsini seviyorum..
Düzenli fitness yapsın gerisi mühim değil
Sağlıklı beynin olduğu vücut
sağlıklı beyni olup obez olsa güzel mi dicen yani
Sağlıklı beyni olan insanlar obez olmaz merak etme çok kilolu insanların aklı hep kıt çalışır
valla hiç alakası yok
Hem bilimsel hemde gerek örnekler hemde gerek dini bilgiler hep bu yöndedir baktığımızdada onu görürüz en zeki insanlara
Aziz sancar
en zekiler arasında yok aslında 300 IQ ile amerikalı var
İyi öyle olsun doğrudur 2 sene bu konuyu araştırmıştım kendimde çevremde test ettim çok yemek yiyen insanlar 2 3 tekrarda anlıyordu odaklanamıyorlardı ama az yemek yiyenler çabuk odaklanıyordu biraz daha araştırıyım
demir eksikliği varsa gene odaklanamaz
bizde şişman olanlarda 4 üniversite bitirdi çoğu doktor, dermatolog biride
bak ben lise 1 terkim ama araştırma yaparım yaşın kaç bilemem bizim zamanımızda sbs sınavı vardı tam puan 500 ve ben deneme sınavlarında 5 dersten en fazla 2 yanlış 3 yanlış çıkartabiliyordum ful çektiğimizde olmuştu dershane deneme sınavlarından Kasap oldum :D Sbs sınavı günü ailemin boşandıkları zamandı okumuyacağım dedim inat ettim
Ama ben araştırma yaparım ezbere konuşmam sadece olay bu
yani ona bakarsak amerikanın nüfusunun yarısı obez ama adamlar zeki Hindistan'a bakarsak çok zayıflar ama bi işlerine yaramıyor
zeka şişmanlıkla orantılı olmaz genetiktir
Yarısından fazlası obez Size ağır yaşamları izlemenizi tavsiye ederim Çin ve japonya örneği olabilirdi Amerika ya bakarsak onlar hep kahraman zaten filmlerdede olduğu gibi ve çok zekiler masumlar :D ve hep dünyayı kurtarıyorlar ve ülkeleri çok güzel :D evet akıllı insanlar çıkmıştır ama %60 ı geçkin nüfusunun obez bir ülkeyi dünyanın en akıllı sıralamasınada koyan yine amerikanın kendisidir :D Fazla adalet yemekten olmuştur
Hindistanda eğitim olmadığı için geri kalınıyor çocuk yaşta eğitim önemli en çok ihtiyaç duydukları zaman ve bir çok din var ve hepsine çok bağlılar ilmi olmayan dinleri var ilmi olsa faydalarını görürler fakir bir ülke
ülkede eğitim olmaması bile insani zekayı işaret etmiyor mu zaten zeki olsalar bunu çözerlerdi
Türkiye de aynı durumda
ayrıca japonların IQ ortalaması daha yüksek
bizim ülkedeyse 89 normalin altı ki haberlerden anlaşılıyor zaten
Elbette ama bak yanlış anladın kilolu bir insanla zayıf bir insanı koy aynı eğitimi ver aynı sonucu alamazsın ben bunu diyorum zayıf insan daha çabuk öğrenir
ne kadar saçma bi hipotez ya
annem benden daha çabuk öğrenir her şeyi
ve şişman
öyle olsun bakalım
Bence bu gayet güzel kim bu
benim
Memnun musun fiziğinden
sayılır
Bende bir fotoğraf atıp nasıl olduğunu sorayım mı
ne fotosu
Kendimi atıcaam
Kum saati. Onuzların az dar olsa armut.
omuzla alakalı değil alt tarafı üste oranla daha şişkin olur
Kum saati omuz ve göğüsle alakalı olsa da baskın kısım göğüstür. Omuz dar göğüs dolgun armut olur
kum saati bel ile alakalı göğüs ölçüleri küçük olur zaten kum saati vücuda sahip olanların, sadece o ölçüler olsa kare vücut yapısı da onlara sahip
Çok yanlış anlıyorsun. Şimdi kalça omuz aynı genişlikte ama bel ince. Kum saati. Bukadar.
illa ölçülerini mi atalım
Bak göğüs başka bir şey. Sırt genişliğini sağlayan omuzdur. 95 omuz ama B de olabilir C de doğru mu?
tamam şimdi baktım öyleymiş her site farklı gösterdiği için aklımda yanlış kalmış
geniş omuzda güzel değil ama ya
Aklında yanlış kalması normal çünkü çok fazla yorum var bu konuda. Kalçadan geniş olmamalı tabiki simetriyi çok bozar. Maskülen görünür
Arkadan siki gostermek yok 😂😂
kum saati derim ben
Seninki çok güzel mesela
Armut vücut tipi harika bir şey.
Vücut her zaman kurtarmıyor
Pek kum saati gibi değilde armut?
Bencede armut ve kum saati çok çekici oluyor
Senin güzelliğin gibi olsun
Seninki kum saati mi oluyor? Pek anlamıyorum
o oranlara yakın
ama belin daha da ince olması gerek
Belin zaten ince ki gayet. Daha incesi emin ol kötü.
onların 60 ama benim 70
bir tık daha kalça çalış bel inceltmek yerine
Valla kadın dediğin azıcık etli olmalı ya. Göbek yoksa 70 iyi
şu an farketmez jsjsjsj
Fotoğraftaki tip en güzellerinden biri.
Armutla kum saatinin farkı ne
armutta tıpkı armutta benzer 🍐 üst ince alt taraf geniş kum saati de üst ve alt taraf hemen hemen eşit olur genişliği bel tarafı içe doğru olur
Kum saati daha iyi o zaman
Bu cidden sen misin
evet
Bu resimdeki hatun kimse gayet Seksi bence
benim
1.60
Armut
Kum saati çok hoş
Seninki 🤗
Seninki hangisiyse o canım
Çok tatlı fiziğin var ya 🤗
Eşref saatinde hepsi