Bikini lazer yaparken içine doğru da atış yaptı sanirim yanlışlıkla hatta direkt k. l. itor. isime değdi çok acıdı şu anda da ağrı var ne yapacağımı bilmiyorum oraya denk gelmesi normal mi yoksa acemilikten mi yaptı bi daha gitmesem mi Bilmiyorum tüm vücut aldım birde :(
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hahaha acemilikten olabilir benim orama yapmadilar hic
Yaa nasıl yapıyor ortasını kapatiyor mu eliyle falan atış gelmesin diye :(
Yoo kapatmiyo ama sadece gerekli bolgelere atis yapiyor, bugun lazere gidiyorum umarim benimde basima gelmez haha
Ilk önce acil e git daha sana ne yapacagini soylicekdir utanma tıpda utanma olmaz ciddi bişey olabilir
Bilmiyorum acillik bir durum yok gibi ben daha çok devam etsem mi etmesem mi kararsızım
Bak o lazer herhangi bir mikrop tarzı bişey tasimiyo tek yaptigi şey lazerin senin kıl köklerini yakarak kıl çıkmasını önlemekdir yani devam etmende sakınca olmaz sadece bir dahaki sefer uyarmalısın dikmat etmesini iste bikini bolgendeki yanma lazer den dolayi normaldir 1 gun den fazla surmez durum gayet normal korkman gereken bisey yok sadece birdaha ki sefer dikkatli olsun
Teşekkürler benim korktuğum durum tenimde bir ağrı yok va. jinanin iç kısmına atış geldi ve acı oldu şu anda da iç kısmında ağrı var k. l. toriste atış yapılan yerde tenimde değil oraya atış yapması acemice bi durum sanirim :( 1 seferden bi şey olmaz ama diğer seanslarda da olursa bi sıkıntı oluşturabilir diye dusunuyorum:(
Tabikide devamı gelirse sorun olur bu konuda uyarmalısın gerekirse için rahat etmezse başka bi guzellik merkezine gidebilirsin ama çok kafana takma
Teşekkür ederim
al aleti evde kendin yap ben kendim yapıyorum çokda memnunum işe yarıyor baya
Batıklar ve sivilcelere işe yaramıyor diyorlar onu da çok batık problemi yasıyorum :(
yoo işe yarıyo gayet tertemizim
Hangisini kullanıyorsun
remington canım
sen hangi lazer türünü yaptırıyosun diodemi alexandrite mı ıpl mi
Diode yaptırıyorum daha ilk seanstı:(
diode zaten çok yakıcı diyolar bence en iyisi eve almak ya ben ıpl kullanıyorum işte ıplde yakıyor baya ama işe yarıyor
Remington ipl sanirim :(
Yok aslında yavaş yavaş arttiriyo alisiliyo baskabyerimde ağrı yok ama o noktaya değmemesi gerekiyodu bence :(
evet ipl yapıyorum ben
bencede değdirmemeliydi
maalesef :(
Bende ağda için destek istiyordum
İç kısımlara yaptırma bence.
Genel olarak yaparken yanlışlıkla yaptı sanırım acemi :(
enerjiyi düşük vermiştir zaten dudaklarda filan. Lazer cihazı hangisi?
Diode lazer , evet öyle yaptı ama yinede hafif bi ağrı var şu an orada tedirgin oldum
diode acıldır zaten.
Sorun acılı olması değil ki iç kısma atış yapması
işte uyar bence yapmasın iç dudaklara.
Dün mü yaptırdın hâlâ mı acıyor
Yaptigi yerde de kil var miydi peki
Hayır iç bölgeye yaptı yanlışlıkla sanırım içine doğru atış geldi
İc bolge dedigin tam neresi
K. ltoris
Cok sorun olmaz buyuk ihtimalle
Böyle bir şey olması normal mi yoksa acemilikten mi oluyor onu anlamak istiyorum aslında
Vaktin var mı tkp edebilir misin
Krem sür gecer