ben hafif makyaj yapmak istiyorum
denediğim zaman yüzüm de çok şey varmış gibi oluyor nasıl doğal olur
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben hafif makyaj yapmak istiyorum
denediğim zaman yüzüm de çok şey varmış gibi oluyor nasıl doğal olur
YouTube’da makyajla ilgili çeşitli videolar var onları izleyip fikir edinebilirsiniz yararı olacağını düşünüyorum. Aldığınız malzemeleri daha etkin şekilde kullanıp hafif makyaj yapmanız videolarda mevcuttur mutlaka bakın.
bir çok makyaj ürünüm var kapatıcının ucuna fazla ürün geliyor ya onu bile sıyırarak kullanıyorum souç aynı oluyor cidden yok gibi makyaj istiyorum cildim de ama başaramadım hiç
Allah Allah dikkat etmenize rağmen fazla gibi mi duruyor 🤔sadece göz altına hafif sürseniz ve ruj sürüyorsanız açık renk tercih etseniz fayda eder mi ki
kapatıcı , allık, kirpik kıvırıcı, nemlendirici, beyaz kalem kullanıyorum gayet az yaptıktan sonra büyük bir fırçayla üstünden geçiyorum fayda etmiyor kötü ürünleri bile denedim kalıcı değil falan diye yapamadım bu saydığım makyajı arkadaşım da yapıyor yan yana gelince bende daha fazla şey varmış gibi
niveanın şeftali olan dudak nemlendiricisini kullanıyorum sadece daha parlak duruyor herhangi bi renk yok dudak kalemi bile kullanmayı bıraktım çözemiyorum durumu
Aslında malzemeleri olabildiğince az kullanmaya gayret etmişsiniz çözüm olması lazımdı ama bana da garip geldi. Şey düşündüm acaba cilt tipiniz makyajı fazla absorbe etmiyor mu yani cilt tipinden dolayı böyle oluyor olabilir mi?
Cevap
4Cevap
Clean girl makyajı videoları izleyebilirsiniz
Youtubeden bakıver abla
bakıyorum da makyaj makyaj duruyor
benden büyüksün abla ne
Daha az sürsen
az sürüyorum zaten kapatıcılığı yüksek ürünlerde kullanmıyorum sorun nerde
Bence efsane
Porselen dene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?