Buna benzer islak gorunum elde edebilcegim bir makyaj icin urun onerirmisiniz?

Buna benzer islak gorunum elde edebilcegim bir makyaj icin urun onerirmisiniz?
Yaz aylarına damga vuran bir makyaj türüdür. Islak makyaj doğal ve sağlıklı bir görünüm verdiği için sıkça tercih edilmektedir. Islak makyaj adından anlaşıldığı gibi nemli ve ıslak bir görünüm kazandırır. Aydınlatıcı ağırlıklı yapılan bu makyajda simli, parlak ve aydınlık görüntü veren makyaj malzemelerinin sıkça kullanılması ile yapılan bir makyaj uygulamasıdır.

Islak makyaj güzelliğiyle hayran bırakırken akıllarda nasıl yapıldığı takılmaktadır. Öncelikle ıslak makyaj yapmaya başlamadan önce cildinizi temizlemeniz hatta peeling yapmanız cildinizin makyajı daha kusursuz gösterecektir. Cildinize ardından ışıltılı bir makyaj bazı uygulamanız gerekir. Fondöten altına uyguladığınız ışıltılı baz cildinizin daha aydınlık gözükmesini sağlar. Fondöten seçerken cilt tonunuza uygun olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. Uygun fondöten renk tercihi sayesinde daha doğal bir görünüm elde edebilirsiniz.
Doğal görüntüyü korumak adına kaş sabitleyici ile kaşlarınızı taramanız bakışlarınızı dikkat çekici kılacaktır. Açık tonlarda far seçimi yaparak bakışlarınıza daha aydınlık bir hava katabilirsiniz. Islak makyaj yaparken eyeliner çekilmesi çok tercih edilmese de isterseniz ince bir eyeliner ile göz makyajınıza devam edebilirsiniz. Aydınlatıcı kullanmayı sakın unutmayın!
Burun, göz kenarları, kaş altı ve üst dudak çizgisine uygulayacağınız aydınlatıcı ile ıslak makyajın etkisini fark edeceksiniz. Son olarak canlılık vermesi için pembe tonlarda bir allık ve lipgloss sürerek makyajınızı bitirebilirsiniz. Islak makyajın daha uzun süre dayanması için makyaj sabitleyici ile sabitlemeyi ihmal etmeyin.

Islak makyaj yaparken doğru ürünler kullanmak oldukça önemlidir. Cilt tipinize göre toz, stick krem ya da likit formda ürünleri tercih etmelisiniz. Islak makyajda ürünleri doğru teknikle dağıtmak ve ciltte doğallık yakalamak için hangi ürünlerin kullanılması gerektiği sıkça sorulan sorular arasındadır.
Islak makyaj strobing teknik adı ile bilinir. Uygulama tekniği kontür işlemiyle benzerlik gösterir. Bu teknikte aydınlık, ışıltılı , parlak ürünler yüzün yüksek bölgesine uygulanır. Yüksek bölge olarak bilinen kısımlar burun kemeri, elmacık kemiği, kaş kemiği gibi ışığın vurduğu noktaları aydınlatarak nemli bir görünüm oluşturur. Islak görünümlü makyaj kolay gözükse de oldukça teknik bir uygulamadır.
Islak makyajda doğru ürünü doğru miktarda kullanmak oldukça önemlidir. Ayrıca ürün ton ve renklerine bakıldığında cildinize uygun tondaki cilt makyaj ürünleri temel kısımdır. Islak makyaj daha çok doğal ve canlı bir görünüm vermeyi amaçlar. Bu sebeple de koyu renk far ve rujlardan uzak durmalısınız. Islak makyaj daha çok açık pembe, şeftali ve nude tonlar tercih edilir.

Islak makyajın uzun süre dayanması için belli başlı püf noktalar bulunmaktadır. Öncelikle her makyajda olduğu gibi cilt temizliği hatta peeling uygulamasından sonra cildi iyi nemlendirerek makyaja hazırlamak önemlidir. Kalıcılığın en önemli noktası cilt tipinize uygun primer kullanmanızdır. Uzun süre dayanmasını istediğiniz Islak makyajın en önemli noktası ince katmanlarla uygulama yapmaktır. Ayrıca aydınlatıcı dahil tüm ürünleri iyi dağıtmak katman görüntüsünü önlemek için önemlidir. Islak makyajın uzun süre dayanmasını isteyen herkesin ıslak bitişli bir makyaj sabitleyici kullanması gerekir.
Bu doğrudan kullanılan ürünle alakalı değildir. Makyajın uygulanış biçimi önemlidir.
Aydınlatılacak yerler ve basık duracak noktalar vardır yüzümüzde. Tabi bu fotoğrafta spotlarda var. Işıkta önemli bir etken yani. Ürün olarak ben Balm ürünlerini kullanıyorum çok da memnunum.
Kontur olayindan bahsediyorsan onlari biliyorum zaten. Benim amacim isik dengesi vs degil. Yuzume isik vurdugunda belli bolgelerin islak gozukmesi
Yağlı fondetenler kullanmak lazım. Mat ürünlerden uzak dur. Ayrıca cildinde ölü derilerden arındırılması şart. Loreal paris in fondetenlerine bakabilirsn. Bende kullanmistim bir ara.
Cildim yagli degil sonucta o sekilde bir yuz dengesiyle oynamak istemiyorum. Onun yerine concelear veya stik urun kullanmak istiyorum
Bende herhangi sorun yapmamıştı. Benimde kuru dur cildim. Sorun oluşmadı ama bloggerlarin yazılarını okumani tavsiye ederim. Ürünleri güzelce tanıtıyorlar.:)
Hiç bilmem ki bunlarım ablacım
Cevap
0Cevap
umarım işini görür 😊
Benefit high beam aydınlatıcı ya da m. a. c de olabilir highlighter uygulanms burada birde mat olmasın diyorsan saten bitiş sunan fondoten tercih et mat bitiş olanları değil
Nars stiklerden orgasm veya copacabanna is gorurmu?
Işıltı içeren makyaj bazı kullanabilirsin veya normal makyaj bazı kullan üstüne ışıltılı bir fondöten sür, aydınlatıcı, bronzer
Haklısın aynen olabilir
Avon katoloğu gibi arkadaşlar vardır eminim burada. Çok güzel makyajmış bu da.
Nemlendirici fondöten pudra sabitleyici sprey veya aydınlatıcı pudra kullanmalısın
Vazelin sür aynı oluyor
Cilt emer ki onu bir sure sonra
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?