Genelleme yapmıyorum. Orta yaş kesimi özellikle cok kötü. Bakımsız, göbekli vs. Çok kötü bir görüntü bence.

Genelleme yapmıyorum. Orta yaş kesimi özellikle cok kötü. Bakımsız, göbekli vs. Çok kötü bir görüntü bence.
Merhaba. Bu soruya maalesef katılıyorum. Bakımına dikkat edene de direkt lgbt üyesi damgası yapıştırılıyor. Bazı erkekler maske yapmayı geçtim, diş fırçalamaktan bile acizler. Hiç hoş bir görüntü değil. Düzenli duş alıp, güzel kokmalı deodorantı devamlı kullanmalılar.
Çünkü daha çok bakımsızlar yani bakım yaptıkları zaman kız gibi olurum düşüncesi var çoğu kişi de aynı şekilde hiç sağlıklarına da dikkat etmiyorlar. kızlar da bunu bile bile bunları seviyor hala. yani insan kimse için olmasa bile kendi için en azından bakımlı olmalı ya da spor yapmalıdır.
Hak veriyorum sürekli karbonhidrat alıyorlar ekmek fazla tüketiyorlar spor da yapmayınca balkon büyüyor tabi 😄 Ekmekten kesmek biraz da hareket etmek lazım kişi önce kendi için özen göstermeli.
Şeker tüketimi de oldukça fazla
Tatlı buldu mu götürüyor herkes
😅😅
Cevap
7Cevap
adamlar çalışıp para kazanmaktan kendilerine bakacak zaman bulamıyor olabilirler :)
bilemedim
Kizlara instagramda yurumeye vakit buluyorlar 😂
yani öyle adamları seven hanımlarda var sorunun temeli de burada yani:D
Aynen bazıları ilkel seviyo😂😂
Hayattan soğdumuz için bir çoğumuz seçmedimiz işlerde 2 kuruş paraya çalışıyoruz.
Bakım yapacak kadın Yok
Para yok
Parayla alakası yok spor da mi yapamiyosun evde
Spor yapılır ama beslenme önemli
Biz de havyar yemiyoruz yani
Havyara gerek yok ekmek yediğin sürece kilo veremezssin
Ben ekmek yiyorum sjsj biraz da bünyeyle alakali sanirim
Evet bünye hızlı ise eritir
Bak ekmek dedin üzüldüm insnalar doymak için ekmek yiyor
Bende yiyorum normalde yemezdim bizimfe ev tıkıldı
Ben kendimi bildik bileli ekmek yiyorum hayatimda hic 58 kilonun uzerine cikmadim
Bana ver özelliğini
Olmaz valla 😂
Ver ver 🫣
😂
😂😂😂
orta yaştan kasıt?
bilmem 😀
Karı yok dert yok
Senin neyin var?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?