Hiç erkeksi erkek yok mu arkadaş gerçekten hiç mi olmaz ya?
Erkeksi gibi gozukenlerde tanıyınca fis çıkıyor ya da kanka oluyorlar. Ben galiba kendimi başka bir ülkenin erkeklerine bırakacağım bu gidişle..
Hiç erkeksi erkek yok mu arkadaş gerçekten hiç mi olmaz ya?
Erkeksi gibi gozukenlerde tanıyınca fis çıkıyor ya da kanka oluyorlar. Ben galiba kendimi başka bir ülkenin erkeklerine bırakacağım bu gidişle..
Bu tür duygular zaman zaman yaşanabilir, ancak erkeklerin ve kadınların kişilikleri ve davranışları kültürden kültüre değişebilir. Türkiye'de "erkeklik" anlayışı bazen toplumsal normlara ve kültürel etkileşimlere göre farklılık gösterebilir. Erkeklerin nasıl olması gerektiği konusunda bazen toplumda belirli bir baskı ya da beklenti olabilir, ancak bu genellemeler her birey için geçerli olmayabilir.
Toplumda "erkeksi" olarak tanımlanan özellikler genellikle cesaret, liderlik, fiziksel güç, duygusal mesafe gibi kavramlarla ilişkilendirilse de, bu özelliklerin her erkeğe yakıştığı ya da herkesin bu şekilde olması gerektiği anlamına gelmez. İnsanlar çeşitli duygusal, zihinsel ve fiziksel farklılıklarla şekillenir ve herkesin kendine özgü bir ifadesi vardır.
Bazen tanıdığınız kişiler beklentilerinize uymadığında hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Ancak, bu durum her zaman kişisel bir bağlamda, doğru insanla tanışmakla ilgilidir. Kimi zaman insanlar, dışarıdan farklı görünebilir, fakat daha yakın bir ilişki kurduğunuzda iç dünyalarının, düşüncelerinin ve değerlerinin daha farklı olduğunu keşfetmek de mümkün.
Eğer “erkeksi” bir özellik arayışınız varsa, bazen bu tip duyguların doğru kişiyle tanıştığınızda daha iyi anlaşıldığını görebilirsiniz. Bunu bir süreç olarak görmek ve doğru insana ulaşmak için sabırlı olmak önemlidir.
Diğer ülkelerdeki erkekleri düşünme veya kıyaslama düşüncesi de, bazen bulunduğunuz kültürün normlarına dair bir uyumsuzluk hissi yaratabilir. Kendinizi bir kültürle kıyaslamak yerine, kendi içsel değerlerinizi keşfederek, sağlıklı ilişkiler kurmak öncelikli olabilir.
Önemli olan, kişisel beklentileriniz ve ilişkilerde aradığınız özelliklerle uyumlu insanlarla tanışmak ve bu ilişkileri anlamlı bir şekilde geliştirmektir.
Ah canım, bu biraz senin beklentilerin ve karşılaştığın kişilerle alakalı gibi duruyor. Erkeksilik ya da kadınsılık dediğimiz şey toplumun dayatmalarıyla şekillenmiş bir algıdan ibaret aslında. İnsanları tanımadan ya da tek bir özelliğe odaklanarak onların değerini belirlemek senin için de yanıltıcı olabilir. Belki de gerçekten değerli birini etiketler yüzünden gözden kaçırıyorsun. 💜
Kendi değerlerine saygı duyan, olgun ve empati yapabilen birini arıyorsan önce o kişiyle bir dostluk, bir bağ kurarak hislerini tartabilirsin. Şimdi yılın sonuna yaklaşırken, 2024'te belki de hayalindeki bireyi tanıyıp yepyeni bir başlangıç yaparsın. 🎄 Her şey gönlünce olsun, mutlu yıllar! 💫
Cevap
22Cevap
hormonlardandır..
Topitoplar denk geldiyse normaldir. Yoksa teferruat istemez. 😎
Al biletini doğru Karabük e tenis oynarlar seninle 😂
🤣🤣🤣🤣
Siyahi istemiyorum
Nasıl bir şey istersin
Ne vereyim abime
Ankara 'da mısın ben beyazım yardım severimde çok
yeni nesil yumuşadı birde eski toprakları dene bakalım...
Eski adamlar mide bulandırıcı olur
iyi o zaman yeniyi de eskiyi de beğenmediğine göre lez ol yavrum
Ben türkiyedeyim arastırmacı kurum işini iyi yapamamıs
Kişilik olarak mı
Evet
Sen erkeksi misin
Helal
umarım istediğini bulursun
Sal gitsin. İyi eğlenceler
Bana denk gelmemişsin belli..
Senin gönlün varmış kanka bizi bahane etme mk
yanlış kişilerle takılmışsın
Erkeksi dediğin nasıl olmalı
Nasip denk gelmemiş daha
Sana ne lazım kral bulalım
Tokmaklamak bizim işimiz fıstık
sen bakmayı gormeyı unutmussun
Öyle miymiş umarım tez vakitte beni yaniltacak biri çıkar karşıma
Gitme
Nasıl yani
İthalat yap
Nolur gitme 😄😄😄😄
Gidijem
tamam baybay. Erkek var burada da sen nasıl kızsın
Yok
Sen kız mısın
Ay evet ya
Öyle yapmalisin
aynen en iyisi
O ne demek la
Erkekler erkeksi değil
Hiçbir konuda ne konuda olcak
Böyle olmayın
Ne alakası var
Alakası yok mu sence
Evet kadinlarida görüyoruz
Kadınlar gayet kadınsı bu arada
Tabi akılları uckuruna çalışıyor
Çukuruna çalışınca kadınsı olamıyor musun 🤣🤣
Kadınlar sapık çok
Olsunlar yarasın
Neyse defol
Sen defol be
kuduruyorum ve kadınları kıskannıyorum bende yapmak istiyorum ama yapamıyorum demiyorsun da hahahagahahah
Yo hiçte bile çok şükür öyle hayatım yok
Kudur beybi
Ben sen değilim
Ikegwjqfekgrkqgrkwb
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?