Bence böyle bir hataya düşme derim. Yani ne gerek var renkli gözlü olmaya falan. Onu geçtim renkli gözlü olmak için ameliyat masasına yatmaya değer mi sence. Ayrıca gözlerini ameliyat sonrası kaybetme olasılığı çok yüksek. Onun yerine eğer renkli gözü seven biri isen lens al kullan. En azından ameliyat derdin olmaz.
abi manyak mısın o ameliyatı kör olma pahasında nasıl yaptırıcaksın çok istiyosan lens al ben sarışın olmama rağmen mavi lens çok kötü durdu gözüm kahverengi oldugu için şükretmiştim, herkese nasıl yakışıyorsa allah öyle yaratmış zaten değişmeye ne gerek var, gayet güzelsin bu arada (arkadaşlarını da bi sorgula içinden)
Yuh diyorum artık yuh ya zaten yaşlanip ölücen ne gerek var. Allah in yarattığını değiştiriyorsun. Etrafta tonla onlardan var ne fark edecek dikat çekip herkes sana aşık mı olcaak tak bir lens madem dene bakalım ne farklı oluyor hayatında o vereceğin paraya yazık. Kendine birikim yapıp hayat için zorlu gunler için saklasan ya da yatırım yapsan daha iyi biraz gerçeğe dön.
Çok büyük hata yaparsın. Olduğun gibi kal o kadar göz rengi değiştirmek istiyorsan renkli lensler kullan istediğin renge değiştir. Göz rengi için ameliyat olmak ne Allşah aşkına saçmalamayın
Bence kendinle barışık ol. Bugün gözünü değiştir derler yarın burnunu diğer gün dudağını vb. Ayrıca zaten gözünü ameliyatla yapmış doğal güzel değil falan diyenler de olabilir. Sonra bu tür şeyler de canını sıkabilir. Böyle gider bu yani doğal halinle özgüvenli olmak için uğraş. Diğer türlüsü sana sadece zarar verir.
En İyi Cevap