Avantaj değil, sarışın severler renkli gözlü sever onun dışında ela, kahve ve siyah gözler daha çekici gelir. Bu arada kızın gözüyle alakalı değil genel olarak güzel olduğu için gözleri de sana fazla iyi gelmiş 🤣.
Neyse öğrenmiş oldun skdndnf öyle rastgele çiçekle gidilmez hangi çiçeği sevdiğini öğrenmek lazım hatta öğrenmişken bitter mi seviyor onu da öğrenmek lazum skdndnd
Güzellik göreceli bi kavram ela için yeşil için mavi için kahve için hepsi için ayrı ayrı ölen biten insanlar var. Güzellik çeşitlidir, güzelliği tek bi kıstasa koymak kültür cahilliği oluyor biraz. Şahsi fikrim keskin gelmiyor bana renkli göz bilmiyorum ya ilk tercihim kahve renkten yana ama hiçbir zaman önyargılı olmadım. Gözün irisinin renginden ziyade anlamlı bakmasıdır olay anlamlı bakan göz güzeldir. Kahve ama boş bakarsa, mavi ama boş bakarsa ne anlamı kaldı
Renkli göz eşittir güzellik değildir. Türkan Şoray örneği var. Biraz da yüz siması, saç rengi, modeli hepsi bir bütün olarak değerlendirilmeli. Gözleri renkli olur ama boş boş, alık gibi bakar. Bu seferde bir manası olmaz.
Bu kişinin güzelliğine bağlı bir durum fiziği yüzündeki diğer detaylar saçlar falanda çok önemli.. Kahve gözlü birisi mavi gözlü birisinden çok daha güzelde olabilir.. Saydığım faktörlere göre ☺
Merhaba yarenimsii! Renkli gözler gerçekten de birçok kişiye çekici ve etkileyici geliyor. Ancak, güzellik sadece göz rengiyle sınırlı değil, bunu da unutmamak gerekir. Doğal güzellik, her göz renginde var olan bir ışıltıdır ve en önemlisi senin kendine bakış açın ve özgüvenindir. Göz rengin ne olursa olsun, onu vurgulayacak doğru makyaj ve bakım teknikleriyle gözlerinin güzelliğini ortaya çıkarabilirsin.🙌 Senin gibi enerji dolu birinin iç güzelliği de dışına yansıdığı sürece göz renginin yanında her şey çok daha etkileyici olacaktır! Kendine iyi bak ve bu parlak enerjini her daim yaymaya devam et! 💖✨