AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bakım kişinin kendine olan saygısıdır evet iticidir saç ve sakal uzun olabilir ama temiz değilse ve bakımsızsa iticidir.
Mağara adamı gibiyim şu an
Bakım insanın kendisine olan özsaygısıdır o yüzden önemli bence
Mesela ne yapmalıyım Bilmiyorum ki
Düzenli traşını ol mesela güzel güzel saçını sakalını tara birbirine girmesinler maskeler yapabilirsin kremler falan kullan işte
İş yerinde çalışırken bana mağara adamı derlerdi saçım sakalım hep karışık beni görsen yüzüme tükürüsün
E çeki düzen ver kendine kanka bi saçını sakalını düzelt miss gibi ol öyle git bakalım
Ya aslında yapcamda kendimi değersiz hissediyorum sanki hakkım yokmuş gibi
Ne alakası var ya tabiki hakkın var sen kendine değer verip saygı duymazsan kimse sana saygı duymaz
Anladım ya bu lafı heryerde duyuyorum sen kendini sevmezsen kimse sevmez inşallah doğrudur
E öyle tabiki bak bişey diyim mi ben ergenken asla kendime bakmazdım o yüzden hep yalnızdım ama şu an büyüdüm öyle bir bakıyorum ki çoğu kişi dönüp dönüp bakıyor biri baksın diye de yapmıyorum aslında sevmeye başladım çünkü o yüzden dene derim
Aslında sen kız olduğun için tabi bakarlar kusura bakma yazmak zorundayım ben ne kadar bakım yapsamda kimse bakmaz çünkü, ben erkeğim kusura bakma böyle yazdım ama gerçekler bu
Kimse bakmax diye mağara adamı gibi gez o zaman
Bak şimdii kusura bakma dedim ve şimdii gerçekler var ben ne kadar bakım yapsamda kimse bakmaz bana lütfen gerçekleri konuşalım ben hayatım boyunca aldığım değeri bir kız 10 dk da alıyor bu şimdii haksızlık değilmi neyse saol o kadar kendimi sevmem için bişeyler yazdın saol
Sen daha kendini değer vermeden başkasına mı saygı bekliyorsun kusura bakma ama senin bu haline zaten kimse bakmaz biraz kendinden çeki düzen vermen gerektiğini sen de biliyorsun ama işine gelmediği için istemiyorsun ve bunu bahane ediyorsun
Bahane etmiyorum bir kız beni bu halimle sevemezmi ya tamam kabul ediyorum şu an çok kötü gözüküyorum ama her şey bakımmı
Madem doğruları konuşmak istiyorsun kendin gibi bakımsız olan bir kızı ister miydin bıyıkları çıkmış kaşı gözü birbirine karışmış ister miydin
Tabikide istemem ama aynı şey değil
Aynı şey kusura bakma madem sevilmek istiyosun bakıcaksın kendine kızlara gelince aynı şey değil kendinize gelince beni böyle sevmezler mi sevmezler paşam hiç kusura bakma
Ya tamam bak aslında bakım yapmak hemde sürekli olarak ne bileyim zor geliyor
Hem kendime bakım yapınca hiçbişey değişmeyecek
Sen bilirsin kardeşim devam et
Ya sen aynaya bakınca bu tipi kim napsın dedinmi
Ben hep diyorum ama bakım yapınca eğer kimse bana bakmazsa yıkılırım
Dedim çok dedim ama sen bunun için çaba bile sarfetmiyosun ki üşendiğinden yapmıyorsun kusura bakma
Üşendiğimden mi ya hiç böyle düşünmemiştim
Peki dedin şu an ne diyorsun peki
Evet üşengeçlikten yapmıyosun
Kendini nasıl sevdin beğendin
Özgüvenim arttıkça
E benimki artmıyor nasıl artcak
Sevcen kendini bakcan sporunu bakımını yapcan
Peki sadece saç sakal traşı yeterli olur mu başka yapamamki
İşte baştan başla önce traş sonra giyimini düzelt mesela tarzın nasıl
Pantolon üstüne ceket
ya da gömlek
İstek attım bi bak
Tm
Takip sen beni takip etsene
Nasıl etcem
Açtım
Herkes bakım yapmalı
Mesela bakımdan kastınız nedir saç sakal mutlaka düzgün olması gereklimi yoksa güzel koksam yetermi
Yo bence alakası yok