1lirayada estetik olmam ben maymuna dönüyorlar resmen bence hele o kavanoz kapağı gibi dudaklar gerdirmekten gülmeyi unutan suratlar hastsmisin yorumu yapıyorum görünce mimik yokki neyapayim
Allah akıl fikir versin, benim çevremde de var böyle birkaç kişi. Yazık verdikleri paraya, doğru dürüst bir şey yaptıkları da yok. Aynı tas aynı hamam 😂😂
100 bin liraya sahip olsam estetik olmak yerine kendi işimi kurup daha fazla para kazanır her ne kadar ihtiyacım olmasa da gerektigini varsayarsak öyle olurdum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
1lirayada estetik olmam ben maymuna dönüyorlar resmen bence hele o kavanoz kapağı gibi dudaklar gerdirmekten gülmeyi unutan suratlar hastsmisin yorumu yapıyorum görünce mimik yokki neyapayim
Hiç olmam herşeyi doğalı güzel.. estetik derken olan halimi kaybetmekde var 😬 onun için Nayır.. helede varımı yoğumu asla...
Senin olmaya ihtiyacın yok zaten 😄
Haha nereden biliyorsun 😂 belki burnum Karadenizli burnu ise 😬
Olsun 😄
🙃👍
Estetiğe ihtiyacım yok ki güzelim zaten o parayla gezerdim
İhtiyacım yok, belki burun veya dudak olabilir ama yok ihtiyacım, olmam.
100 binin adı kaldı estetikler pahalı artık
Estetik olmam. Allah beni böyle yaratmış elim ayağım da tutuyor şükür halimize..
Samimi söylüyorum ihtiyacım yok. :DD olsaydı harcardım ama
Paraya yazık o paraya neler yapılır doğru kullanmasını bilirse
Sağlık sorunu ile karşı karşıya kammadigim sürece.
Allah korusun
Hiçbir zaman olmayacağım her yaşın bir özelliği güzelliği var onu yaşamak istiyorum.
Allah akıl fikir versin, benim çevremde de var böyle birkaç kişi. Yazık verdikleri paraya, doğru dürüst bir şey yaptıkları da yok. Aynı tas aynı hamam 😂😂
100 bin liraya sahip olsam estetik olmak yerine kendi işimi kurup daha fazla para kazanır her ne kadar ihtiyacım olmasa da gerektigini varsayarsak öyle olurdum.
Ben olmam yani insanlar beni beğenecek, sevecekse olduğum gibi olsun daha iyi çirkin olsam olmasam umurumda değil isteyen gelir eğer derdi şov değilse
Estetik güzellik var herkeste ama farkına varamayan var kendilerini öz güvensiz ve çok eleştirenler yapıyor genelde
Paranın miktarı kişinin durumuna göre değişir zengin biriyse rahatlıkla olur Türkiye de yaşayan biriyse bence olmaz
Estetiğe ne gerek var yani doğal güzellik en güzeli
Verebilir mutlu olunca kazanır , özgüveni de kazanır parayı da
hayır olmazdım. Çok önemli bir durum yoksa ameliyat olmak risktir
gıdığımı aldırırdım onceden 90 kıloydum 50 ye dustum ama gıdık kaldı hıc sevmıyorum
Durumun varsa ve memnun olmadığın bir şey de varsa neden olmasın