Erkeklerde diş burun falan tamam da fazlası yakışmıyor diye düşünüyorum :D Siz ne düşünüyorsunuz? Şafak Sezer'i nasıl buldunuz?

Erkeklerde diş burun falan tamam da fazlası yakışmıyor diye düşünüyorum :D Siz ne düşünüyorsunuz? Şafak Sezer'i nasıl buldunuz?
İhtiyacım yok şükür, ama günün birinde birileri tarafından kendimde birtakım kusurlar tespit edilirse de skimden aşağı kasımpaşadır.
Umrumdışıdır ya.
Genellikle belli bir yaşa kadar kız arkadaş edinememiş kişiler tarafından başvurulan bir durum bu.
Genelde bu tipler 30 olduğu anda baktı hatun kişiler tarafından yeterli ilgiyi görmüyor, önce spora başlarlar, hafif vücut falan yapmayı denerler felan.
Maalesef hala kızlar tarafından yeterli ilgiyi görmedikleri için ya da sürekli friend zone'dan çıkamadıkları için, kel olan versiyonları estetikten önce saç ektirme operasyonu yapıp doğan görünümlü şahin'e modifiye olurlar.
Özgüveni çok sarsılmış olanlar yaş ilerledikçe 35 olduğunda burnum çok çirkin galiba kızlar bana ondan ilgi duymuyor diye düşünürler. Akabinde burun estetiği ameliyatı olayına girişirler ve kemerli burundan minnak bir burun moduna geçmeyi denerler ve bu şekilde şanslarını denemek isterler.
Yapısal reformları kaporta üzerinde değil de biraz karakter üzerinde denemeleri gerektiğini ne zaman fark edecekler bilemiyorum.
Kizlar paraya ve tipe tapiyor bro ne karakteri
Kızları takan kim bro?
Elim ayağım düzgün, boyum da posum da yerinde şükür.
Kadınlara güvenmiyorum; kimse de yanlış anlamasın ama en fazla iki saat.
Sevdik noldu?
Orasi ayri bro bende ayniyim disim cok iyi degil bide param yok bunlar olsa sadece seks icin kizlari isterim baska da bir ise yaramiyorlar zaten
Fiziğim iyi, karakterimde de bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum.
Ama istemiyorum sevgili, eş vs.
2 saatten fazlası zarar, katılıyorum.
Heh bi sen eksik kaldın şafak sezer sende estetik yaptırdın tam oldun zaten yakışıklı adamdin ne gereksiz yere bozdun kendini önceki hali daha iyiydi estetik gereksiz sorun olmadığı halde yaptırılan estetik yani
Cevap
34Cevap
Film kurgu efekti gibi olmuş
Ünlüler hiç umurunda değil. Zaten onların da bizi düşündükleri yok.
Her gün sokakta meydanlarda üst geçitlerde AİLELER SMA hastası çocukları için 1 lira 5 lira Ez-cümle milyonları bir araya getirmeye çalışıyorlar.
Daha birçok hastalıklar var. Allah estetikten başka dert vermesin inşallah. Ama bu tip insanların estetikleri umurunda değil hayatları umurunda değil çektikleri filmleri umurumda değil.
Ne mi düşünüyorum hiç umurumda değil
Ne hale gelmiş adam ya.
"Yaa Özgür! Sen ne değişik bir kardeşmişsin be, ha?
Sanatçı görünümlü saray soytarılarindan hiç haz etmiyorum. Tipi için de söyleyeceğim şeyler çok fazla +18 olur.
Şafak Sezer'in mimiklerini kendine has tipini beğenirdim oyuncu olarak. Mahvetmiş kendini, yazık olmuş 🤦🏼♀️
erkeğin estetiği saç sakal traşı ve bıyık düzeltilmesidir
Hadi kulak burun kılları ve kaş düzeltilmesi de olsun
Yok olmamış. Sadece erkeklere değil, kadınlara da yakismiyor yapaylik resmen
Görünce gülme krizine girdim mustafa sarıgülün tek yumurta ikizi gibi olmuş😆
Kişiden kişiye değişir, ama bence Şafak Sezer'e yakışmamış.
Bir türkücü geldi aklıma şisik yüzüyle oda yaptığında syni olmuştu
Ölmüşte cenazede dua okunur iken bi iki dk selam vereyim diye kalkmış sanki bu tip ne
Ben estetiği seviyorum param olsa çoğu estetik ameliyatını olurdum
Bazı bilim kurgu filmlerindeki tuhaf tiplere benzenmiş
Hey hey işte bır yarısma da ekrana cıktı hayatı değişti sonra para buldu şekli değişti
Begenmedım ben çekık gözlü olmuş
Eski hali daha iyiydi
Yaprağa benzemiş
Hem estetik yaptırıyorum hem fırça yiyorum
İzet yıldızhana benzemiş😅
pamuk şekere dönmüş awk
Bazi kizlardan guzel olmus
Efekt yapılmış gibi
Ne estetiği oldu ki
Sedat pekere benzemiş aynı 😁
Botoksu abartmış pillow face e dönmüş
Olmasa da olur demiş Yalın gereksiz masraf