Güzellik & Bakım Makyaj fırçalarını ne sıklıkla temizlersin? nüktelidilber Takip Et FenomenYoda Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor ben hep temizlemeye üşeniyorum ama düzenli yıkamak gerekiyor. Makyaj fırçalarını ne sıklıkla temizlersin? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
sevimliihatun Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Ben hiç makyaj yapmam ki kolay kolay o yüzden makyaj yapmam gerektiği zaman bir gün önceden yıkıyorum temizleniyor sonra kullanıyorum. 0 2 Yorumla nüktelidilber +1 yıl anlık gelişen bir durumda ne oluyor peki? :D Yorumla sevimliihatun +1 yıl O şekilde kullanıyorum Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı. #selamgençlik 🍀🍀⭐ Şu fırçalara saracağıma resim yaparım 😄😄. ⭐#tubasueda 🍀🍀 0 2 Yorumla nüktelidilber +1 yıl aaa niye öyle dedin Yorumla tuba-sueda +1 yıl Makyaj fırçaları bence daha çok profesyonel kişiler için. Ben o kadar fırçayla başedemem 😄😄 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Gün içinde genelde makyaj yapmadığımdan fırçaları da nadir kullanmış oluyorum o yüzden ayda bir falan temizliyorum 0 1 Yorumla nüktelidilber +1 yıl nadir yapıyorsan zaten ayda bir yeterliymiş Yorumla
blueangel345 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Her ay temizliyorum çok fazla makyaj yapan birisi değilim 0 1 Yorumla nüktelidilber +1 yıl aynen yeterli bir süre bence sünger yıkaması peki tam bir zulum :((( Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl fırçalarımı yıkayayım diye geçiriyordum tam aklımdan 0 1 Yorumla nüktelidilber +1 yıl gerçekten çok zaman alıyorrr Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kirlendigi zaman 0 1 Yorumla nüktelidilber +1 yıl ahahaha belli bir rutin yok o zaman Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Cok yok benim 0 2 Yorumla nüktelidilber +1 yıl olanları peki benim en çok far fırçaları gidiyor diğerleri pek kullanılmıyor Yorumla pirpirella000 +1 yıl Far fircalari aynn cok cabuk batiyo valla Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 664 cevap paylaştı. Ayda bir kez... 0 1 Yorumla nüktelidilber +1 yıl iyi bence yeterli Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı. temizlemem 0 1 Yorumla nüktelidilber +1 yıl ama cildine zararlı kirli kullanımı Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 413 cevap paylaştı. Neyle temizliyosun 0 1 Yorumla nüktelidilber +1 yıl yıkıyorum dalinle tek tek silikon bir aparat var onunla Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hafta da iki üç kere 0 2 Yorumla nüktelidilber +1 yıl oooo işin zor :D bayağı zaman alıyordur yıkdadın bide kruması Yorumla seyda028 +1 yıl Yedek var ondan bı kısmın kurumasını beklerken diğerleri kullaniyrm Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 966 cevap paylaştı. Ayda bir defa 0 1 Yorumla nüktelidilber +1 yıl nadir kullanımlar için yeterli zaten önemli olan çok kirlenmemesi Yorumla
Akrepscors Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Yıkanıyor mu onlar 🙈 0 1 Yorumla nüktelidilber +1 yıl ee herhalde yani. Ürünlerin kalıntısı oluyor ya Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 544 cevap paylaştı. Bizde her tıraşta :D 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. Makyaj fircam yok 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Az sıklıkla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ben hiç makyaj yapmam ki kolay kolay o yüzden makyaj yapmam gerektiği zaman bir gün önceden yıkıyorum temizleniyor sonra kullanıyorum.
anlık gelişen bir durumda ne oluyor peki? :D
O şekilde kullanıyorum
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Şu fırçalara saracağıma resim yaparım 😄😄. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
aaa niye öyle dedin
Makyaj fırçaları bence daha çok profesyonel kişiler için. Ben o kadar fırçayla başedemem 😄😄
Gün içinde genelde makyaj yapmadığımdan fırçaları da nadir kullanmış oluyorum o yüzden ayda bir falan temizliyorum
nadir yapıyorsan zaten ayda bir yeterliymiş
Her ay temizliyorum çok fazla makyaj yapan birisi değilim
aynen yeterli bir süre bence sünger yıkaması peki tam bir zulum :(((
fırçalarımı yıkayayım diye geçiriyordum tam aklımdan
gerçekten çok zaman alıyorrr
Kirlendigi zaman
ahahaha belli bir rutin yok o zaman
Cok yok benim
olanları peki benim en çok far fırçaları gidiyor diğerleri pek kullanılmıyor
Far fircalari aynn cok cabuk batiyo valla
Ayda bir kez...
iyi bence yeterli