Ben genelde yorgunsam makyaj temizleme mendili kullanıyorum. Genellikle yıkama jelleri ve makyaj çıkarma sularını tercih ediyorum.

Ben genelde yorgunsam makyaj temizleme mendili kullanıyorum. Genellikle yıkama jelleri ve makyaj çıkarma sularını tercih ediyorum.

Bunları çok kullanmıyorum açıkçası ben direk su ve sabun kullanıyorum bunlar bana niye bilmiyorum ama tam temizliyormuş gibi gelmiyor.
Cevap
3Cevap
Kullanmıyorum hiç
Allah kahretsin ki ben bazen makyajımı bile silmiyorum :(( en son 1 yıl önce almıştım makyaj mendili
makyajını silmeden uyumak cilt problemi açabilir, sivilce ve siyah nokta gibi
temizleme mendili hiç kullanmıyorum sanırım. Yüz yıkama jeli tercih ediyorum. Evet sağlıklı değil ama bazen çok üşeniyorum, çıkarmadığımda oluyor.
Profil fotografindaki kişi siz misiniz? Yaşınız 27 mi?
Ben 27 yaşındayım ama görenler 15 sanıyor. O yüzden sordum. Nivea çift Fazlı makyaj temizleyici kullanıyorum hep. Mendil kullanmıyorum
kullanmıyorum. sevmiyorum bıraktıkları hissi baştan yine jel vs ile temizlemem gerekiyor
bende o sonda bıraktığı his hoşuma gitmiyor. O jel ve su yüzüme değeyecek
Her makyaj yaptığımda mendil kullanıyorum. Ama ben yüzümü yıkayıp üstünden de mendille sildiğim için hepsini aynı anda kullanmış oluyorum 😂
Sleeppy mi neydi markanın adı ıslak mendilini kullanıyorum zeytinyağlı ph uygun cok guzel tertemiz yapiyor cildi.
ayda bir ya da iki değil tabi.
cilde makyaj zararlı. mendili değil.
Hiç kullanmadım, temizleme sularının daha iyi olduğunu düşünüyorum.
makyaj temizleme mendilleri kadınlar için yapılmış en kötü bi başka şeylerden biridir lütfen almayı bırakın
Bende aynı şekilde makyaj temizliğimi yapıyorum
Hiçbir zaman kullanmıyorum miselar su tercihim
micelar sular çok etkili temizlik sağlıyor
Bn kullanmiyorum su ile yikiyorum cildimi bozuyo..
makyaj yapmayı bıraktım
Makyaj yapmıyorum gerek yok yüzden kullanmama
Her gün hatta günde iki sefer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?