Güzellik & Bakım Makyaj fırçalarını ne kadar sıklıkla yıkıyorsun? PisiPisiMia Takip Et FenomenBilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kirlenme oranına bağlı ama genelde ayda 1 yıkıyorum fırçalarımı. Makyaj fırçalarını ne kadar sıklıkla yıkıyorsun? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Makyaj fırçam yok ama düzenli yıkanması gerekiyor kurumaması için 0 0 Yorumla
wbuse Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl Haftada birkaç gün makyaj yapıyorum. Çok sık ve ağır makyajlar yapmadığım için de fırçalarım çok kirlenmiyor. 2 3 ayda bir yıkıyorum. 0 0 Yorumla
Selen411 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Fazla ahır makyaj yapmadığım için 2 3 ayda bir. Eyeliner , rimel, kaş kalemi bu kadar 1 0 Yorumla
yildizalbay379y Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl çok fazla makyaj yapan birisi değilim, makyaj malzemesi var bende ama kullanmıyorum. Kız çocuğum olsa genç olursa ona alırdım makyaj malzemesi 3 0 Yorumla
vampirrr Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Kullanmıyorum yazın düğün falan olursa anca o zaman 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Makyaj fırçam yok makyaj malzemem de yok 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Makyaj fırçam yok ama düzenli yıkanması gerekiyor kurumaması için
Haftada birkaç gün makyaj yapıyorum. Çok sık ve ağır makyajlar yapmadığım için de fırçalarım çok kirlenmiyor. 2 3 ayda bir yıkıyorum.
Fazla ahır makyaj yapmadığım için 2 3 ayda bir. Eyeliner , rimel, kaş kalemi bu kadar
çok fazla makyaj yapan birisi değilim, makyaj malzemesi var bende ama kullanmıyorum. Kız çocuğum olsa genç olursa ona alırdım makyaj malzemesi
Kullanmıyorum yazın düğün falan olursa anca o zaman
Kirlendigi zaman
İki kullanımda bı yikiyrm güzelce
Makyaj fırçam yok makyaj malzemem de yok 😂
Hic kullanmadimki
Ayda bir