Çenem neden kaynaklı böyle ne operasyonu ile düzelir ortalama fiyatı ne tutar çok kötü Bi görünüm yakından sanki yok gibi fotoğraflarda çok kötü çıkıyor etrafımda dikkat ediyorum kimsenin ben gibi çenesi yok..
xper 3 olmadığım için fotoğraf koyamıyorum göstermemin Bi yolu var mı bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
doku gibi böyle sanki yağ topu gibi yuvarlak bişi var sadece çenemin ucunda keşke fotoğraf ile anlatabilsem seviyem yeterli değil
zayıfım yani ama gıdığımı devam ettiriyormış gibi o gıdıkla boyunla çeneyi ayıran kısım da kesinlik yok yüzüm yuvarlak çene ucu da böyle yuvalarlak top gibi
e o zaman ameliyata ihtiyaç var ama biraz zorlu geçer benim arkadaşım olmuştu yemek yerken zorlanmıştı bir 3 ay sabret bence yaptır yani bende araştırıyorum kendim için. Öyle abartılacak bir şey değil estetik
şry gibi baya yeni doğan bebeklerin de çenesi böyle yuvarlak top gibi oluyo aynı öyle çok saçma Bi görüntüsü var ya tutuyorum mesela çenemi altta o boyunla kafayı ayıran kemik kısmı var yani o kemiğin üstünde çene ucum var oda baya yuvarlak fotoğraf koyabildiğim zaman daha net Bi forum açıcam 😔😀
1 gün süren Bi işlem süreç zorlu fiyatları yüksek ama ben ne yapıcağımı anlamadım örnek bile bulamıyorum internette çene ucu yuvarlak top diye olay mı olur şaka gibi 😀
yaşımı düzeltemedim 19 a giricem yüzümde küçük boyumda çocuk gibiyim ben ztn çocuktan farkım yok sakalım oluyo kesiyorum bazen çocuktan farkım yok fotoğraf olarak yaptım görebiliyormusun
Ya bak ne kadar sana uyar bilmem ama sarı pembe boyatabilirsin saçları sonra bir lazere gidersin yüzüne bir şeyler yaptırırsın cilt bakımı felan burun estetiğine ihtiyacın varsa yaptırırsın. Daha baby dolaşırsın bence gayet güzel ve tatlı olursun
estetikle düzelmezmi yani günümüzde her şey normal artık gönül ister her şey doğallığıyla kalsın ama o kadar kötü çıkıyor ki fotoğraflarda normal görünüşte de öyle nr yapıcağımı bilsem çok uçuk fiyat olmadığı sürece bişiler yapmak istiyorum kimsede görmedim böyle bi çene yapısı Bi bana mı dek gelmiş anlamadım ki
şimdi bir 40 bin 25 bin veya 30 bin arası değişiyor 25 bin aşağı yapan acemidir tabiki estetikle düzeliyor. Bende mesela bacaklarımı doldurttum 2 kere ama çok rahatsız ediyor o yüzden botoks felan girme sadece estetik
bazı erkeklerin yüzü pürüzsüz oluyor çenesi keskin jawline var gibi çok güzel benim yüzüm pürüzlü çene desen ztn ortada yandan büyük önden küçük yüzüm Bi çene bu kadar fark ediyo cidden bende fazla takıyor olabilirim belki ama görünüş o ne bileyim estetiğe çokta girmek istemem ama çene artık çok bıktırdı cidden
süreç neyi gösterirse kader bakalım artık sorucam gidicem ne olursa güzel Bi konuşmaydı teşekkür ederim seninde estetik sürecin istediğin gibi gider umarım :)
ya insanın kendini sevmesi gerekiyo mantıken ama çene yuvarlak görünüş olarak kötü yinede doğruya doğru dudağım geride o Bi sorun değil aslında sadeve çene
top böyle elimle tutuyorum oynuyorum hiç böyle çene görmedim kimsede daire yuvarlak çene ucu bulunduğu kısım sanki yukarı kaymışta top olmuş gibi yani uç normalde sivri olmalı keşke fotoğraf ile anlatabilsem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çene ileri olursa olunabilir gadası
o dediğin şeye çene ucu törpüsü deniliyor yani ordaki kemiği alıyorlar ve oval çeklini alıyor çene. Burun estetiği gibi
zayıfım yani ama gıdığımı devam ettiriyormış gibi o gıdıkla boyunla çeneyi ayıran kısım da kesinlik yok yüzüm yuvarlak çene ucu da böyle yuvalarlak top gibi
ödem olabilir mi son zamanlarda ameliyat tarzı bir şey geçirdin mi.
doğuştan alt dudağım da geride ztn
e o zaman ameliyata ihtiyaç var ama biraz zorlu geçer benim arkadaşım olmuştu yemek yerken zorlanmıştı bir 3 ay sabret bence yaptır yani bende araştırıyorum kendim için. Öyle abartılacak bir şey değil estetik
şry gibi baya yeni doğan bebeklerin de çenesi böyle yuvarlak top gibi oluyo aynı öyle çok saçma Bi görüntüsü var ya tutuyorum mesela çenemi altta o boyunla kafayı ayıran kemik kısmı var yani o kemiğin üstünde çene ucum var oda baya yuvarlak fotoğraf koyabildiğim zaman daha net Bi forum açıcam 😔😀
1 gün süren Bi işlem süreç zorlu fiyatları yüksek ama ben ne yapıcağımı anlamadım örnek bile bulamıyorum internette çene ucu yuvarlak top diye olay mı olur şaka gibi 😀
elime bir para geçsin ben direkt yaptırıcam.
senin çenendeki problem ne tam olarak çene fotoğraflarda görünüşte çok büyük etken gerçekten
bir estetik cerrahı ile görüş zam gelmeden yaptır.
biraz alt çenem geride onu yaptırıcam birde çene ucu belki de burun yaptırırım babam üniversite paramı yollayacak onla yaptırırım
şey yapiyim bekle kişisel fotoğrafımı koyayım çenemi anlaman için yapabilirsem tabii
yaşımı düzeltemedim 19 a giricem yüzümde küçük boyumda çocuk gibiyim ben ztn çocuktan farkım yok sakalım oluyo kesiyorum bazen çocuktan farkım yok fotoğraf olarak yaptım görebiliyormusun
evet işte o ucu kemikli oluyor
ayrıca dudak yapın gayet güzel
teşekkür ederim 😀
nası düzelir yani
yağ gibi daha çok Bi sertliği yok strese girdikçe oynatıyorum top gibi 😔😀
Ya bak ne kadar sana uyar bilmem ama sarı pembe
boyatabilirsin saçları sonra bir lazere gidersin yüzüne bir şeyler yaptırırsın cilt bakımı felan burun estetiğine ihtiyacın varsa yaptırırsın. Daha baby dolaşırsın bence gayet güzel ve tatlı olursun
unutmaki çirkin yoktur sadece ufak dokunuşlara ihtiyaç vardır kısa dediğin kaç boy
şuana kadar her şeyini unut kendini baştan yaratabilirsin
aayyy efsane keşke öyle olsam
168 felan yeşil gözlüyüm burun da fena değil yüzüm küçük oda hep çeneden kaynaklı düzelmesinin Bi yolu yokmu anlamıyorum
yok ya ben olmak istemezsin gerçekten zor 😀 ama şimdi bu çene düzelmezmi sakalla da hacı sakalı uzatmak gerek ya 😂
benim boyum 178 ve inan berbat bir şey. Ve sakala gerek yok fondotenle tonlayabilirsin normal artık günümüzde
estetikle düzelmezmi yani günümüzde her şey normal artık gönül ister her şey doğallığıyla kalsın ama o kadar kötü çıkıyor ki fotoğraflarda normal görünüşte de öyle nr yapıcağımı bilsem çok uçuk fiyat olmadığı sürece bişiler yapmak istiyorum kimsede görmedim böyle bi çene yapısı Bi bana mı dek gelmiş anlamadım ki
1.78 ortalamaya göre uzunmuşsunuz yine maşallahınız var 😀
şimdi bir 40 bin 25 bin veya 30 bin arası değişiyor 25 bin aşağı yapan acemidir tabiki estetikle düzeliyor. Bende mesela bacaklarımı doldurttum 2 kere ama çok rahatsız ediyor o yüzden botoks felan girme sadece estetik
genetiklerim uzun maalesef
kısa olmaktan iyidir
bazı erkeklerin yüzü pürüzsüz oluyor çenesi keskin jawline var gibi çok güzel benim yüzüm pürüzlü çene desen ztn ortada yandan büyük önden küçük yüzüm Bi çene bu kadar fark ediyo cidden bende fazla takıyor olabilirim belki ama görünüş o ne bileyim estetiğe çokta girmek istemem ama çene artık çok bıktırdı cidden
estetik ol bence ne olacakki yani sadece iyi bir doktor lazım
süreç neyi gösterirse kader bakalım artık sorucam gidicem ne olursa güzel Bi konuşmaydı teşekkür ederim seninde estetik sürecin istediğin gibi gider umarım :)
Benimde çenem yuvarlak nolmuş dudağının geride olduğunu düşünüyorsanda dolgu yaptır
ya insanın kendini sevmesi gerekiyo mantıken ama çene yuvarlak görünüş olarak kötü yinede doğruya doğru dudağım geride o Bi sorun değil aslında sadeve çene
Benim hem yuvarlak hemde çene benim var diğerlerinden farklı bi özellik olduğundan seviyorum
Çene beni demişim gamze var
Bir kaç doktorla görüş, çoğu öngörüşmeyi ücretsiz yapıyor. O şekilde uzmandan fikir al.
yazıyorum uzmanlara geri dönüş yapan olmuyo o yüzden fikir almak istedim ama fotoğraf yükleyemeyince biraz anlamsız oldu 😔😀
Diş cerrahlarina bir görün
diş mi çene ile alakalı değil mi
Büyük bir diş hastanesi her şeyi içinde barındıran oraya git, onlar seni yönlendirir.
tamam teşekkürler
Önce bir psikoloğa git istersen...
Çenenin tam olarak ne gibi bir sıkıntısı var ki
ya çenem top gibi alt dudağım geride ztn çenem de yukarı doğru top gibi baya
top böyle elimle tutuyorum oynuyorum hiç böyle çene görmedim kimsede daire yuvarlak çene ucu bulunduğu kısım sanki yukarı kaymışta top olmuş gibi yani uç normalde sivri olmalı keşke fotoğraf ile anlatabilsem
Benim de çenem aksine çok çok sivri
Çene ucu dolgusu yapılabilir
Dolgu yap