Güzellik & Bakım Makyaj yapmayı nasıl öğrendin? kimsekimiste200 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor yüzüne yakisan Makyaji nasil buldun?🦋🦋 Güncellemeler+1 yıl 💕💕 Makyaj yapmayı nasıl öğrendin? Cevapla Makyaj Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Yagmurdamlam1 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 97% +1 yıl Cilt tipi tonu çok önemli onlara göre malzeme kullanınca öğrenmeye başlıyosun zaten. basit. Abartısız olmasına dikkat ederim sadece 0 0 Yorumla
ayhanhoca63 Takip Et Xper 5 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl Sürdüğünüz fondötenin yüzünüzde ne kadar iğrenç durduğunun farkında mısınız? 0 1 Yorumla erkansardagi +1 yıl sürmeyi bilmiyorlar o yüzden ben kız olsam valla çoğundan iyi makyaj yaparım Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Öğrenemedim 😂 hiç bilmem de yapmam da 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. titanlılarla 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cilt tipi tonu çok önemli onlara göre malzeme kullanınca öğrenmeye başlıyosun zaten. basit. Abartısız olmasına dikkat ederim sadece
Sürdüğünüz fondötenin yüzünüzde ne kadar iğrenç durduğunun farkında mısınız?
sürmeyi bilmiyorlar o yüzden ben kız olsam valla çoğundan iyi makyaj yaparım
Youtube sağ olsun 😅
Öğrenemedim 😂 hiç bilmem de yapmam da
Kendi kendime
Ya ruj nemlendirici yetiyor
Banada öğretsin birisi
Erkeğim ben 😄
titanlılarla