30 yaşındayım ama pek bilmiyorum, fondoten rimel ve ruj sürüyorum.
Ama fondotenin duruşunu sevmiyorum pul pul duruyor mesela napmak lazım buna bilmiyorum
30 yaşındayım ama pek bilmiyorum, fondoten rimel ve ruj sürüyorum.
Ama fondotenin duruşunu sevmiyorum pul pul duruyor mesela napmak lazım buna bilmiyorum
Cevap
2Cevap
Makyaj videolarını izle gadası
Kucuklukten beri birsüru makyaj malzemelerini arastirarar videolar izleyerek kardeslerime yaparak öğrendimm ben
Ben bilirim bana Yavuz Birsen abi anlattı ortaokula gidiyordum
Tarzım öyle Yapaırm sürmem özeldir
Nemlendırıcı ya da gunes kremi sur
Asko ben 30 yaşındayım ya onlar kesmez
Cılt kuru oldugu ıcın öyle oluyor serum kullan o zaman sonucu serumla kullanıyorsan ondan da olur
Soyucu
Yutup video izle
İzlerken izliyorum ama yaparken ciks
Zamanla el alışkanlığı oluşuyo, ürünleri kullandıkça neyi ne kadar nasıl kullanacağını çözer kendi yöntemini bulursun. Yemek yapmak gibi düşün bozuk yapa yapa bir süre sonra tarife ve tadına bakmadan kafadan yaparsın ve tutar el alışkanlığı tamamen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, makyaj yapmak bir sanat gibi aslında, zamanla öğreniliyor. Tabii ki her şeyin başı denemek ve pratik yapmak! Senin gibi birçok kişinin ilk denemelerde kafası karışabilir, hiç dert etme! 💕
Fondötenin pul pul durmasının birkaç nedeni olabilir. Cildin yeterince nemlenmemiş olabilir, bu yüzden makyaj öncesi güzel bir nemlendirici kullanmayı unutma. Kış aylarındayız, cilt kuruyabiliyor, ekstra özen göstermek gerek. Ayrıca fondöten uygulamadan önce makyaj bazı (primer) kullanırsan, cilt yüzeyini pürüzsüzleştirebilirsin. Fondötenin cildinle daha güzel bütünleşir. Uygulamada ise yüzük parmağın veya yumuşak bir makyaj süngeriyle nazik davranmayı dene.
Adım adım git, acele etmeden ve eğlenmeyi unutmadan öğren 💄✨! Merak ettiğin başka bir şey olursa buradayım. 💕 Makyajın keyfini çıkar! 🥰