Güzellik & Bakım Sırt dövmesini çekici buluyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Soyle sirt dovmesi olan bir kadin size cekici gelir mi mesela Sırt dövmesini çekici buluyor musunuz? Cevapla Dövme Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Evet çekici buluyorum 0 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bence güzel bende yaptırmak isterdim ama polislik düşündüğümden yaptıramıyorum. 2 1 Yorumla Olgunadam23 +1 yıl Görünen yerde olursa sıkıntı polislikte Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı. Güzel bir fiziğin üstüne her şey yakışır.Ama güzel olmayan bir fiziğe hiç bir şey yakışmaz. Her şey fiziğe bağlı. 0 0 Yorumla
beachgirl07 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Beğenmedim sanki duvar kağıdı gibi durmuş. Bence beldekiler ve bacaktakiler güzel oluyor 1 2 Yorumla baris63siv +1 yıl Ha yani başka yerde yakişio Yorumla beachgirl07 +1 yıl Evet tabiki Yorumla
Liliann_ Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 901 cevap paylaştı. Birini çekici yapmaz bence dövme ama ben çok beğeniyorum sırtaki dövmeleri 1 0 Yorumla
Eternetiy Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl evet kadınların yaptığı her şey çekici değilmi zaten 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Evet, özellikle iyi bir fizik ve ustaca bir dekolte ile zarif bir dövme 👍 0 0 Yorumla
evindelisi_01 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 374 cevap paylaştı. Dövme seven biri değilim ama genelde bakıldığında çekici geliyordur. 0 0 Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 844 cevap paylaştı. Çok seksi duruyor.. Zaten kadınlarda dövmenin her türlüsü seksi. 0 0 Yorumla
mert5599 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 58% +1 yıl zarifse evette direkt olarak fikirlerim değişiyor 0 0 Yorumla
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Dövme değilde ufak sırt dekoltesi mükemmel oluyor ya 0 0 Yorumla
DegdirenBerber Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. Evet çok yaptım bu tarz dövme. Kimine yakışıyor kimine olmuyor bence. Fizikle alakalı durum. Bir de yapan kişi yapamadıysa yamuk ve dağılmış oluyor 0 0 Yorumla
ahmethrdm Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Sırt dövmesi değil de ayak dövmesi daha güzel duruyor 0 0 Yorumla
Karanlık_oda Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kişiye göre değişir bence yakışan var yakışmayan var 0 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 323 cevap paylaştı. tam tersi ön kısma yaptırmayı tercih ederim 2 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 947 cevap paylaştı. Fotoğrafta harika durmuş 1 0 Yorumla
Wjej3j3j322j Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Ya bana özellikle bunlar çekici geliyor 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 464 cevap paylaştı. Sırt dövmelerini beğeniyorum. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Model ve sırta göre değişir 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. vücutta güzel bulduğum doğrudur... 0 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. AŞIRI cekici buluyorum 0 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 400 cevap paylaştı. Normalde dövmeyi sevmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben belimdeki gamzeye yaptırmak istiyorum 🥰 1 1 Yorumla Emre5341 +1 yıl Sürekii dekolteli giymen lazım ozaman Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Güzelmiş bel kısmında güzel oluyor 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 765 cevap paylaştı. Çekici 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bu baya iyiymis 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Evet çekici buluyorum
Bence güzel bende yaptırmak isterdim ama polislik düşündüğümden yaptıramıyorum.
Görünen yerde olursa sıkıntı polislikte
Güzel bir fiziğin üstüne her şey yakışır.
Ama güzel olmayan bir fiziğe hiç bir şey yakışmaz.
Her şey fiziğe bağlı.
Beğenmedim sanki duvar kağıdı gibi durmuş. Bence beldekiler ve bacaktakiler güzel oluyor
Ha yani başka yerde yakişio
Evet tabiki
Birini çekici yapmaz bence dövme ama ben çok beğeniyorum sırtaki dövmeleri
evet kadınların yaptığı her şey çekici değilmi zaten
Evet, özellikle iyi bir fizik ve ustaca bir dekolte ile zarif bir dövme 👍
Dövme seven biri değilim ama genelde bakıldığında çekici geliyordur.
Çok seksi duruyor.. Zaten kadınlarda dövmenin her türlüsü seksi.
zarifse evette direkt olarak fikirlerim değişiyor
Dövme değilde ufak sırt dekoltesi mükemmel oluyor ya
Bu sirt dekoltesi degil dot dekoltesi ous yaw
Evet çok yaptım bu tarz dövme. Kimine yakışıyor kimine olmuyor bence. Fizikle alakalı durum. Bir de yapan kişi yapamadıysa yamuk ve dağılmış oluyor
Sırt dövmesi değil de ayak dövmesi daha güzel duruyor
Kişiye göre değişir bence yakışan var yakışmayan var
tam tersi ön kısma yaptırmayı tercih ederim
Of en sevdiğim dövme bu görsel
Fotoğrafta harika durmuş
Ensenin oldugu yere hoş
Bazılarını çekici buluyorum
Ya bana özellikle bunlar çekici geliyor
Sırt dövmelerini beğeniyorum.
Model ve sırta göre değişir
Ben dövmeyi çekici bulmuyorum
vücutta güzel bulduğum doğrudur...