Moda & Stil Sırt dövmeleri size çekici geliyor mu? JüpiterinHalkasıı Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Sırt dövmeleri bana baya cool geliyor ya yaptırsam mı diye düşünüyorum nasıl sizcee :D Sırt dövmeleri size çekici geliyor mu? Cevapla Dövme Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
BenimAdımSiyah Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Harika. Ancak oraya yapılan dövmeler sinirlere nasıl zarr vermiyor 1 0 Yorumla
Master81 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 87% +1 yıl Moda & Stil konusunda 486 cevap paylaştı. Fiziğin böyleyse güzel ama dana gibi olup yaptıranlara çok yakışmıyor 2 0 Yorumla
Gökhandiyorlarr Takip Et Xper 7 Yaş: 71 , eic 100% +1 yıl Severım ama renklı degıl. Mesela şu kırmızı olan aşırı abartı 1 0 Yorumla
Siradan1isiyim Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Sirtta sevdigim tek sey kirbac izleri kendimde yani 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Genel olarak dövme severim zaten sırtta da güzel olmuş beğendim 0 0 Yorumla
-_öcüüüü_- Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 92% +1 yıl Hiç çekici gelmiyor Kadının temiz bedeni daha çekici 0 0 Yorumla
RRomeooo Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl dovme sevmem ama sirtin kendisi bana cekici gelir :) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 1 ay sonra bebeğim doğucak ilk kalp atışını ekg yaptırıp sırt dövmesi yaptırıcam bu şekil enseden aşşağı.. 0 0 Yorumla
Alfa80 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Abartı olmadan evet ama en çok bel kalçayla birleşen yerr yatay yapılan dövme çok hoşuma gidiyor 😉 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Dövmeye ve sırta bağlı sj 1 0 Yorumla
65412 Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 92% +1 yıl sırtına kelebek dövmesi yaptıracaksan bilelim 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 723 cevap paylaştı. Sırtın kendisi başlı başına çekici 😏 0 0 Yorumla
Sanalikopat Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 89% +1 yıl Belden alta doğru gidenler daha güzel 0 0 Yorumla
freerogue0 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 393 cevap paylaştı. Bazıları çok hoş Bazıları gereksiz 3 0 Yorumla
e1eni Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Evet yaptirdim hatta 2 1 Yorumla SlimShadyisBack +1 yıl Eleeeğniii bebeğim.🤣😂 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Moda & Stil konusunda 656 cevap paylaştı. sexiler 1 0 Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 661 cevap paylaştı. Evet fena değil 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı. Çıplak sa evet 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 492 cevap paylaştı. Hastalik gibi 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neresi çekici bunun 0 0 Yorumla
darrrrbelimatttkapp Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Moda & Stil konusunda 676 cevap paylaştı. dovme sahsen sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Harika. Ancak oraya yapılan dövmeler sinirlere nasıl zarr vermiyor
Fiziğin böyleyse güzel ama dana gibi olup yaptıranlara çok yakışmıyor
Severım ama renklı degıl. Mesela şu kırmızı olan aşırı abartı
Sirtta sevdigim tek sey kirbac izleri kendimde yani
Genel olarak dövme severim zaten sırtta da güzel olmuş beğendim
Hiç çekici gelmiyor
Kadının temiz bedeni daha çekici
dovme sevmem ama sirtin kendisi bana cekici gelir :)
bir ara şunu yaptırmayı düşünmüştüm
1 ay sonra bebeğim doğucak ilk kalp atışını ekg yaptırıp sırt dövmesi yaptırıcam bu şekil enseden aşşağı..
Abartı olmadan evet ama en çok bel kalçayla birleşen yerr yatay yapılan dövme çok hoşuma gidiyor 😉
Yesss, nice to Kiss it
Dövmeye ve sırta bağlı sj
Bu aralar göğüs arası meşhur zaten
Ay çok hoş.
Minimal dövmeler ilgimi çekiyor
Hiç gelmiyor dövmesiz kadin olmali
sırtına kelebek dövmesi yaptıracaksan bilelim
zarif dövmeler güzel duruyor
Sırtın kendisi başlı başına çekici 😏
Belden alta doğru gidenler daha güzel
Bazıları çok hoş
Bazıları gereksiz