Güzellik & Bakım Kaş dövmesini güzel buluyor musunuz? ladysuslu Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bazı kişilerde çok yapay dururken ben iyi yapılmış olanları çok beğeniyorum. Kaş dövmesini güzel buluyor musunuz? Cevapla Dövme Soruları Güzellik Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Evet güzel buluyorum 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Çok sahte duruyor begenmiyorum, kaş kalemi ile hafif dolgu vermek çok daha kaliteli bir görünüm veriyor ve doğal 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl dövme sevmiyorum nerede olursa olsun doğallığı bozuyor 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır çok yapay bir görünüm oluyor doğallıktan yanayım 0 0 Yorumla
Hulyayaman00 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Yap yap bende istiyorum renk açık kötü durur mu diye korkuyorum 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Evet ben de yakında yaptırmayı düşünüyorum 0 0 Yorumla
gizemnnn Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl bn yaptirdim dövme degil ama kalici boya cok acitiyor sonradan renki mavilesiyor sildimeside cok acili islem kaslarim inceldi azaldi cok pismanim 1 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Hiç sevmem , dışarıda herkes İranlı gibi dolaşıyor 0 0 Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 634 cevap paylaştı. Hayır hiç beğenmiyorum. 0 0 Yorumla
ByPoseidonn Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Ehli yapınca güzel 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet güzel buluyorum
Çok sahte duruyor begenmiyorum, kaş kalemi ile hafif dolgu vermek çok daha kaliteli bir görünüm veriyor ve doğal
dövme sevmiyorum nerede olursa olsun doğallığı bozuyor
Hayır çok yapay bir görünüm oluyor doğallıktan yanayım
Yap yap bende istiyorum renk açık kötü durur mu diye korkuyorum
Evet ben de yakında yaptırmayı düşünüyorum
bn yaptirdim dövme degil ama kalici boya cok acitiyor sonradan renki mavilesiyor sildimeside cok acili islem kaslarim inceldi azaldi cok pismanim
Hic dogal durmuyor
Hiç sevmem , dışarıda herkes İranlı gibi dolaşıyor
Hayır hiç beğenmiyorum.
Güzel bulmuyorum yapay duruyor
Güzel durduğunu gördüğüm kimse yok.
Çok itici hiç kimsede güzel durmuyor
Hayır
Hayır
Açıkçası ben hoş bulmuyorum çok yapay
ben guzel buluyorum
Yok itici bulurum
Microblading güzel