Güzellik & Bakım Cildinize haftada kaç gün bakım yapıyorsunuz? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hafta iki üç bazen de bı kere yapiyrm bn ya siz Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Cildinize haftada kaç gün bakım yapıyorsunuz? Cildinize haftada kaç gün bakım yapıyorsunuz? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Haftada 3-4 gün bakım yapıyorum 0 0 Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Ben hiç öyle özel bakimlar yapmam sabah bi köpüklü köpüklü yikarim, sonra da nemlendirici surerim tamamdır.. 0 0 Yorumla
Saknuzulmetmmmi Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Bakım dediğin her akşam yıkama jeli+nemlendirici sürüyorum. Onun dışında dışarı çıkarken güneş kremi sürüyorum. 0 0 Yorumla
Gizem_Tanrıçası Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Sadece hergün düzenli olarak yüzümü yıkıyorum sbsbs 0 0 Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 529 cevap paylaştı. Her gün rutin bakımını yaparım cildimin tabi bunalımda değilsem 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Her gün kolajen içiyorum. Demek ki her gün...😜 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 562 cevap paylaştı. Ne bakimi :D yapmiyorum 0 0 Yorumla
Sciencelover Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl 2 sanırım ama kışın daha çok yağlanıyor galiba. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Haftada 3-4 gün bakım yapıyorum
Ben hiç öyle özel bakimlar yapmam sabah bi köpüklü köpüklü yikarim, sonra da nemlendirici surerim tamamdır..
Bakım dediğin her akşam yıkama jeli+nemlendirici sürüyorum. Onun dışında dışarı çıkarken güneş kremi sürüyorum.
Sadece hergün düzenli olarak yüzümü yıkıyorum sbsbs
Her gün rutin bakımını yaparım cildimin tabi bunalımda değilsem
Her gün kolajen içiyorum. Demek ki her gün...😜
Ne bakimi :D yapmiyorum
2 sanırım ama kışın daha çok yağlanıyor galiba.
Haftada 3 defa bakim benim icin cok onemli
Hiç yapmıyorum
2 günde bir
Her gün