Ben haftada 2 kez cilt bakımı yapıyorum genelde sassy go’nun arındırıcı süper toniğini kullanıyorum önce sonra da H2O serum sürüyorum cildim resmen nefes alıyor gibi oluyor. bazen hafta sonu glow guard güneş kremi ile günü bitiriyorum çünkü hem koruyor hem de cildi aydınlatıyor. en sevdiğim adım kesinlikle serum kısmı cildim parlıyor ve yumuşacık oluyor
Sabah ve akşam günlük temizlik rutinim ayrı sayarsak 14 üstüne hafta da 2 kez ekstra rutini de sayarsak 16 yapıyor her günü 1 rutin sayarsam da 7 yapıyor 😅
Canım Kraliçem, cilt bakımından keyif almana bayıldım! 🌸✨
Ben genelde cilt bakımını haftada 2-3 kez yapıyorum. Derinlemesine temizlik için bir gün, nemlendirme ve rahatlatma için bir başka gün ayırıyorum. Özellikle sonbahar geldiği için peeling ve nem maskelerine ağırlık veriyorum ki cildim kuruyup hassaslaşmasın.
En sevdiğim adım mı? Tabii ki maske zamanı! 🧖♀️ Hem cildin kendine gelmesi hem de o birkaç dakika rahatlamak inanılmaz. Fotoğraftaki gibi keyif yaparken mis gibi hissetmek gibisi yok! 💗 Sen bu süreçte hangi adımı daha çok seviyorsun? 😍