Saçlarım doğal sarı 59 kilom saçlarını siyaha boya dedi kilo ver dedi beni beğenmiyor beğendigi kıza benzetmeye mi çalışıyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
sevgilim için değişmem, beni değiştirmeye çalışan herkesten de uzak dururum kendimi bildim bileli böyleyim ve ben kendimi seviyorum. başkaları sevsin diye kendimi sevmekten vazgeçemem. zaten beni olduğum gibi sevmeyip başkalarına benzetmeye çalışan adamın da 5 dakika yanında durmam
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ondan hemen ayrılmalısınız. İnsan sevdiğini en kilolu en çirkin haliyle bile sever. Ben sevmeyi böyle öğrendim böyle de sevildim. Kilonuz gayet normal zaten. Saçınız başınız kilonuz her şeyiniz sizi ilgilendirir başkasını değil. Sizi gerçekten sevse hiçbir şekilde değiştirmeye çalışmaz. Çok sevilen gerçekten kötü olan insanları bile sevdiği kişiler değiştirmeye çalıştırmıyor. Çünkü o halini seviyor. Bu sevmek değil..!
10 Yorumla
+1 yılsenden kendi keyfine göre değişmeni istemeye hakkı yok. ama örnek veriyorum, sen diyelim ki öz bakımına dikkat etmeyen bi kızsın, dişlerini düzenli fırçalamıyosun mesela. bununla ilgili uyarabilir hadi buna karşı çıkamayız. ama saçını boyat bilmem ne şeklinde talepte bulunması mantıksız ve saygısızca
00 Yorumla
Sana karakterini değiştir, çizgilerini aş dememiş ki ne var bunda. Üstelik kilo vermek senin için de iyi bişi, saç boyama ise zaten ikide bir yaptığınız bişi o isteyince mi garip geldi, arada bir değişiklik yapmak hem iyi gelir, cidden iyi gelir hatta bunu arada bir yap, saçının şeklini değiştir bazen, bazen boya, bazen giyim tarzını değiştir gibi.. O halin çok daha güzel olacak, tanısan sen de seversin 😉
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
103
Cevap
49Cevap
İnsan önce kendi için değişmeli. Sevdiğine güzel görünmek istemek çok doğal ve güzel bir şey ama karşında sana "kilo ver, saçını boya" diyerek kaba konuşan biri varsa kendimi değil o kişiyi değiştirmeyi tercih ederim.
40 Yorumla
+1 yılSevgilim için fiziksel özelliklerimi değiştiremem beni kabul eden böyle eder diye düşünüyorum, sevgilim bu konuda sadece fikir verebilir o fikri dinlemek ya da dinlememek bana kalır
30 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Kendim yerine sevgilimi değiştiririm.
21 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır beni seven bu şekilde sevmeli
10 Yorumla Evet, değiştim. Erkek arkadaşım beni spor yapmaya itti. Spor yapmaya başladım ve 10 kilo verdim, kendime daha fazla bakmaya başladım. Gözlerimi açtım, "her gün aynı çorbayı yediğimden" sıkıldım diye gözlerimi açtım. Daha iyisi için değişin🤗
31 YorumlaSeni sen olmadığı için sevmeyen birinden ayrıl senin hayatın bu seni o şekilde sevmiyorsa çıksın hayatından Allah korusun başına bir şey gelse çok cirkinleştin senden ayrılıyorum mu diyecek bence sen nasıl istiyorsan o şekilde yaşa seni degistirmeye çalışan biriyle de bir ilişki yürümez
118 Yorumla- +1 yıl
Seni olduğu gibi kabul edecek sen olduğun için sevecek falan diye bir durum yok. Tarafların birbirinden istekleri olabilir.
- +1 yıl
@EricaFeuer ama bir birini değiştirmeye çalısan ilişkiler genelde bitiyor devam etmiyor kötü bir yanı varsa destek olunur kişilik olarak varsa oda yoksa dış görünüşü değiştirmek giyimine karısmak kısıtlsmak gibi şeyler ilişkiyi bozar bana göre benim fikrim bu sen farklı düşünebilirsin bir şey diyemem
- +1 yıl
Nasıl bozar? Dekolte giyiyorsa giyme diyemeyecek miyiz?
Ya da şu renk oje sürer misin diyemeyecek miyiz? - +1 yıl
Karışmak değil ki bu. Ben siyah renk seviyorum sürer misin diye demek karışmak mı...
Dekolte abartmadığı sürece ne demek? Dekolte zaten abartı bir şey. Herkesin her yerini görmesine izin mi verelim? - +1 yıl
Dekolteye kötü demedim zaten. Çirkin de demedim bana da çekici gelir ama bana özel ve evde giydiği sürece. Direttiğim falan da yok. Soru sorup iyi akşamlar demek ne alaka?
- +1 yıl
Kimin ne giyip giymediğine karışmıyoruz zaten. Umrumda değil. Ben sevgilime bakarım. Onu diyorum niye dekolte giymez giymemesini söyleyemiyoruz?
- +1 yıl
@EricaFeuer o zaman ilişki yürümez diyorum bende :)) sevgilim baskılanmıs hisseder ya karsı cıkar ya da senin dedigini yapar bir süre sonra içindeki baskı sinire dönüşür :)) ya da kendine dekolte giyemecek birini bulursun veya kapalı birini olay kapanır o zaman seninle benzer fikirde biri olmuş olur
- +1 yıl
Tüm her şeyde uyuşuyouz ama dekolte giyiyor. Bu fırsatı kaçıracak mı? Baskı ile durumun alakası yok. Poh pohladıkları için kadınları bu yüzden böyle oluyor. Bu tarz düşünenlerin çoğu obje olarak görülüyor kullanılıyor sonra iyi erkek kalmadı falan oluyor. Erkekleri evlilikten uzun ilişki ciddi ilişkiden uzaklaştırıyor.
- +1 yıl
Bu dediğin şeyler olmuyor işte anlayış yok sevgi yok güven de olmuyor bunlar olmadığı için. Bu basit şeylerin bile ilişkide ne kadar önemli olduğunu anlarsın belki böylelikle.
+1 yılKadınların yorumlarına bakıyorum da aptal aptal yorumlamışlar. Sevgilin zayıf seviyor olabilir, boyuna göre kilon fazla olabilir. O da hoşuna gidecek şeylerü söylemiş sana. Aptal kadınların görüşlerine uyup onun için değişme safsatasına inanırsan o da gider kendi zevkine göre bir kadın ayarlar keyfine bakar.
14 Yorumla- +1 yıl
Zaten olması gereken ilk önce beğendiğin biriyle sevgili olmaktır. Belki kız saçlarını sarı seviyor siyah yapmak gibi bir isteği yok ama karşı tarafın böyle bir talebi oluyor. 59 kilonun da sağlık sorunu teşkil etmesi için kızın boyunun 130 olması lazım. Ve sarışın birini esmer yapmaya çalışmak büyük bir değişikliktir. İnsan sevgilisinin saçını hangi renk olursa olsun onu sever
- +1 yıl
@vahsilique sevgilisi için değişmeyen kadın ötede dursun. Benim için değişmeyen kadınla takılmak yerine ben de gider kahvedr okey atarım. O da beni böyle sevsin, onun için değişecek değilim.
- +1 yıl
Değişmek, o kişiyle beraber huylarinin birbirine çekilmesidir. Kimse birine kendini beğendirmek için dış görünüşünden komple başka bir görünüşe gecmemeli. Bence sen de bir kadın istiyor diye saçlarını sarıya boyatmamalisin zaten
+1 yılSevdiğinizin karakterinizi değiştirmenizi istemesi kabul edilebilir değil bence. Ancak size daha çok yakışacak bir şeyleri istemesi bencillik değildir. Mesela siz sevdiğinize mavi renk yakışıyorsa mavi renk giymesiniz istediğiniz için bencil olmazsınız. Söylediği şeyler sizi yıpratmayacaksa, sevdiğiniz için değişmeyip kim için değişeceksiniz ki? Güzel giyinmeniz, güzel olmanız en başta sizin için önemli değil mi?
10 YorumlaSöyleme şekline ve üslubuna göre değişir canım. Benim manita da bana saçlarını kesme uzat diyo mesela ama söyleme şeklinden dolayı hiç sorun etmiyorum. Hatta güzel bi şekilde söylediğinde hoşuma gider partnerimin benden biseyler istemesi, onun beğendiği şekilde olmak için cabalamak vs. Nasıl ki dışarıya pijamalarinla çıkmayıp özeniyosan hayatındaki insana güzel görünmek için ozenmek de son derece gerekli bence. Ama dediğim gibi üslubu ve niyeti önemli
00 YorumlaSeni bu şekil tanıyıp beğendiki sevgili oldu, kafasında böyle bir tarz olmasa adını bile anmazdı, bence bir düşün derim bu konuyu, ilk önce beğenip sonra tarz değiştirtmek nedir, kendim istemedikten sonra ben Yapmam, fakat söyleme tarzı ve düşünme sebebinide bir Analiz yaparım, son karar yine benimdir
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSaçların sarıysa çok saçma, millet sarışın olacağım diye çabalıyor. Sanki sevdiği birine benzetmeye çalışıyor, ünlü biri de olabilir. Ya da sarı saç sevmiyor. Kilo ver diyen çok oluyor, onda pek sıkıntı yok faydalı bir şey abartmadıktan sonra, o açıdan kendin için zayıflanır. Sevgiliye de senin için zayıfladım denir keklenir. 😀 Bu arada ben doğalcıyım, saç boyası zararlı hiç gerek yok. Bir de kilolu severim, onu da belirteyim.
03 Yorumla- +1 yıl
Bir şey deyince niye farklı anlaşılıyor ya da alınganlık yapılıyor? Etrafına bak, başka şehirleri gezerken bak. Bir de tvdekilere falan bak en çok sarıya boyalı saç var. Ortada bir realite var. Marketlerde en çok sarı tonajlar satılır, sonra kestane falan. Her çeşitin kendine has güzellikletiri var. Ben kumralcıyım ama diğerlerinde de hoşuma giden oluyor.
+1 yılSevgili kardeşim seni o şekilde görüyorsa acı ama gerçek bu seni sevmiyor seven birisi her türlü haliyle kabul eder seni sevmiyor kardeşim bundan sana hayır gelmez ama karar senindir diyecek bir lafım yok başka...
10 Yorumla
+1 yılKendin isteyip sevgilin için bunları yaparsan neden olmasın. Ama burada emir vermiş resmen, gitsin önce kendini değiştirsin. Bu tavırla hiçbir şekilde değişmem, eğer devam ederse kendisini değişirim daha iyi. Gitsin kafasındaki kimse onu bulsun.
00 Yorumla
+1 yılÖyle erkekler var ki gerçekten seven, sevgilisi saçını sarı yaparsa sarıya biter siyah yaparsa siyaha biter, kiloluysan baliketli, zayıfsan zayıf sever. Gerçekten seven erkek dış görünüşlerindr taleplerde bulunmaz. Hatta gerçekten seven hiçbir insan!
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılGayet zayıfsın senin dış görünüşüne müdahale ediyorsa olduğu gibi kabul etmiyor demektir nasıl mutluysan nasıl iyi hissediyorsan öyle kal biri için değişmeye değmez onun da neye önem verdiği belli oldu
00 Yorumla
+1 yılEvet. Niye olmasın? Ben özgürüm bilmem ne gibi saçma sapan şeylere girmeyin hiç. Öyle seviyor olabilir. Sevgi nerede kaldı eğer istediğin absürt bir şeyi yapmayacaksan?
10 Yorumla
+1 yılKendin istiyorsan kendin için bunları değiş. O istediği için değil. Ayrıca saçını koyu yaparsan şuanki saçına veda et uzun bir süre. Seni böyle sevmiyorsa neden senin vaktini harcıyor?
10 YorumlaBen onun oyunlarında süslediği karakter değilim ki dilediği gibi kılığa bürüneyim. Saçlarımın her haline sevgiyle bakmayacak, kusurlarımı sevmeyecek biriyle yapamam.
10 YorumlaKendimi sevgilimden önce hiç beğenmezdim o hayatıma girdikten sonra beni çok güzelmişim gibi hissettirdi hep onun sayesinde özgüven kazandım. Sevgili dediğin böyle olur seni değiştirmeye çalışmaz
12 Yorumla- +1 yıl
Sonra başka erkekleri arzulamaya başladın mı
Ya da sana aşık olmalarını istemeye
+1 yılSende onda değiştirmesini istediğin şeyleri söyle ama seninkiler gibi radikal olsun muhtemelen tepkisi saçmalama ya da ne alakası var yaa olacaktır buradan yürüyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılİhtimali var sorunun kaynağını öğrenmen lazım yüz yüze bu konuyu konuş açıkça eğer böyle bir durum varsa ayrılman senin için en hayırlısı eğer seni sevecekse böyle sevmeli
00 YorumlaYaa azıcık kendine saygın varsa bunu diyen birinden ayrılırsın zaten, beğenmeyene yallah kimse için değişme kendin ol azıcık kendine saygın olsun
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 785 cevap paylaştı.
+1 yılbir sorum var? sizinle sevgili olmadan önce saçlarınız sarı ve kilonuz 59 değilmiydi? cevap evet
o halde neden bunu istiyor ha kendi zevkiyse demektir ki gitisn kendisiyle sevgili olsun
05 Yorumla- +1 yıl
@wersny evet?
- +1 yıl
@wersny aaa çok kibarsınız teşekkürler
+1 yılNe münasebet? Beğenmiyorsa kapı orada. Kimse için değişemem. Yok makyaj yap, yok saçını boya, yok şöyle giyin. Oldu paşam, var mı başka emriniz? ¢
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı. Bence hiç mantıklı değil… önce kendiniz için yapın kendiniz böyle mutluysanız seviyorsanız… o da daha görsel odaklıysa ona da size de gönlünüze göre yeni biri lazım belli ki…
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeni beğenmiyorsa yanında işi ne? Bunlar birinin söylemesi ile yapılacak şeyler değil, istemiyorsan yapma zaten o söyledigi için yapacaksan da yapma 😄
00 Yorumla
+1 yılYani sevgilin senin sahibin değil. Bunları sen eğer içinden gelirse, istersen yaparsın. O söyle dediğin değil o seni böyle sevmedi mi niye seni olmadığın gibi birine dönüştürmeye çalışıyor
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle yapma ilerde çok pişman olursun, asla biri için kendini değiştirmeye çalışma seni olduğun halinle sevecek sana hayranlıkla bakacak bir adam bul kısacası bunun g*tüne tekmeyi koy bacım
00 YorumlaSeni değiştirmeye çalışanla asla muhatap olma. Ya olduğun gibi sevsin ya da başkasını bulsun. Kimse senden değerli değil 🌼
11 Yorumla- +1 yıl
😊👍
Kendisi de kilo verip senin için saçlarını sarı yapacakmı bi sorsana
10 YorumlaOnun dediklerini yapmak zorunda değilsiniz. O da sizinle sevgili olmak zorunda değil. İçinizden geleni yapın.
00 Yorumla
+1 yılKilo ver demesiyle kabalık yapmış açıkçası zaten bunu kendin bilirsin demesine gerek yok sende küseydin bari açma telefonu konuşma bir süre
00 Yorumla
+1 yılNe için bunu dedigini bilemiyorum ama pek hoş olmamış seni sen oldugu icin seviyorsa seviyordur.. Ve ayrica ben degismezdim.. net..
00 YorumlaBwn saçımı boyattığım gün sevgilimin beni aldattığını öğrendim.. boş ver erkekler hiçbir şeyi haketmiyor
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. Değişim bazen insana farklı bir hava katıyor. Ama insan bunu kendisi istemeli. Sipariş üzerine olursa sizin içinize sinmeyebilir bu değişim.
00 Yorumla
+1 yılHayır bunu asla yapmam olan sevdiği gibi başka bir şey aramadan sevdin sevmiyorsa da def. olsun
00 Yorumla
+1 yılO zaman seni sevmiyor. Seni sen olduğu için sevmemis mi de. Senden bunu bekliyor. Direk yok ver gitsin. Ondan bir cacık olmaz...
01 Yorumla- +1 yıl
Seni sen olduğun sevmemek falan filan bunlar hikaye. Taraflar birbirini mutlu etmek için uğraşmayacaksa ilişki ne alaka
Güzellik & Bakım konusunda 343 cevap paylaştı. Hayır değişmem. Eğer değişmek istersem , sadece kendim için değişirim, bir başkası istiyor diye değil..
00 Yorumla
+1 yılSeni tanıyıp sevdiğinde nasılsan öyle kabul etmeli. Öneride bulunabilir sma yapmak zorunda değilsin.
10 Yorumla
+1 yılOnun için değişme. Kendin istiyorsan değiş. Beğenmezse beğenmesin tövbe tövbee
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılDusunuyorum yook hıc yapmadım yaparmıyım yapmam
10 Yorumla
+1 yılBeğenmiyorsa neden çıkmış o zaman. Cidden sinir oluyorum. Bu kadar insana karışılmaz
10 Yorumla
+1 yıl59 kilo fazla değil ama boy kaç acaba?
Boyun 1,65 filan ise gayet ideal.
00 YorumlaSana en net cevap budur. Ziraa erkek İDEALİST SEVER
01 YorumlaDeğişirim ama beni ben olduğum için sevmesini isterdim önce ayrıl sonra değişimi yap
00 Yorumla
+1 yılHayır değişmem ama sırf o beğeniyor diye sakallarımı kesme tercihim üzerinde düşünebilirim.
00 YorumlaBunları yaparsan ve bir gün sevgilin giderse kendine olan saygını tamamen yitirirsin
00 Yorumla
+1 yılDoğal sarışınsın ve siyaha boyat diyor oylemi körlasıcaa
00 Yorumla
+1 yılWho is she, böyle diyen biri eskiden hoşlandığı birine benzetmeye çalışıyordur seni.
00 YorumlaBaşkası istediği için değil kendin istiyorsan yap. Seni olduğun gibi sevmiyorsa bırak gitsin
00 YorumlaSevgilini değiştir knk nalaka saçını boyamak falan beğenmiyosa ikilesin
00 Yorumla
+1 yılMuhtemelen eski sevgilisine benzemen için demiştir kurtul ondan
00 Yorumla
+1 yılİnsan olduğu gibi sevmeli insan sevdigi kişiyi değiştirmez
00 YorumlaAy o kim ki seni değiştiriyor? Seni nasıl sevdiyse, o şekilde sevmeye devam edecek, saçmalığa bak...
00 Yorumla
+1 yılAsla yapmam kendine saygısı olan bir kadın yapmaz zaten böyle şeyler
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim bu üslupla konuşan biri ise, sevgilimi değiştirirdim. Herkese de tavsiye ederim.
00 Yorumla Zktiir giit oylesini bul öyle olunca sanami kaldim en iyisini bulurum deseydin...
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 911 cevap paylaştı.
+1 yıl59 kilosun dalga mi geçiyor ya. Beğenmeyen başka sevgili bulsun hadi yallah bas tekmeyi 😅
00 Yorumla
+1 yılBende olsam senin gibi düşünürüm..
insan sevdiğini olduğu gibi kabul etmelı..00 Yorumla
+1 yılEvet aynen öyle yapıyor de böyle beğenmeyen birini şutla hayatından.
00 Yorumla- Devamını Gör (92)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Sevgilim "saçlarını boyat, kilo ver" dedi. Sevgiliniz için değişir miydiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler