Abartılı şekilde değil, yaşım burada gözükenden daha fazla. 46 yaşındayım ve bakımlı biriyim açıkçası böyle olmak iyi hissettirmiyor. Böyle yapsam sizce eşim soğur mu benden? Böyle yapmacık vs gibi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 823 cevap paylaştı.
+1 yılNeden soğutsun ki? Bakımlı bir kadın olmak her erkeğin hoşuna gider. Tabii ki asla abartmamak şartı ve yakışanı yaptırmak şartıyla. Bu arada tabii ki yapılan masrafta önemli. Peyderpey yaptırın bence, her yıl bir tanesini yani. Bu değişiklikler onunda hoşuna gidecektir emin olun..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılBence nasıl yapıldığına göre değişir ama soğumaz bence. insan sevdiğini her türlü sever yani her halini sever, burada önemli olan sizin ne istediğiniz ve nasıl hissettiğinizdir. bence hoşuna bile gidebilir yani kendinize bakım yapmanız ve bu kadar ilgilenmeniz. o yüzden bence yapabilirsiniz ama karar sizin tabi ki. ve sağlığı da ihmal etmemek gerekiyor tabi ki. bence Kaş kaldırma, yüze dolgu, botoks yapma işlerimden önce iyice araştırın ve iyi bir yer ve doktor bulun.
00 Yorumla
Eşine sor, böyle istediğini, onun ne düşündüğü hakkında fikrini al, birlikte karar verin. Büyük ihtimalle onaylayacaktır zaten ancak birlikte karar almak iyidir, sonuçta yüz senin ancak sen onu sadece aynaya baktığında göreceksin, o ise sana her baktığında ve hatırladığında...
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, dolgu, botoks gibi uygulamalar, doğal yüz hatlarınızı etkiliyor, mimikleriniz kayboluyor, yüz ifadenizin ne olduğu da anlaşılmıyor maalesef. Bence bunlara hiç gerek yok, ama kendini mutlu hissettirecekse, kimin ne düşündüğünün de çok bir önemi yok
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
62Cevap
Benim eşim durduk yere vücuduna yabancı madde enejte ettirse ona dua ederim. Allah'ım aklını almissin cabinida al da kurtulsun diye. Bak yasin 46 olmuş her türlü tehlikeye son derece açık bir hale gelmişsin. Rahim ağzı kanseri ve meme kanseri pusuda yatıyor fırın sütlaç biraz yanık olsa vücuduna kanser saldıracak. Ülkü nüfusunun %50 si risk altında. Sen bilirsin istersen yaptir
13 Yorumla
Soran+1 yılHahahah :)) ben düzenli kontrole gidiyorum merak etmeyin siz hiç
Soran+1 yılNe alaka ben hala anlayamadım :)) neyse teşekkür ederim yine de
+1 yılEğer eşinin şuanki görünümünden dolayı senden uzaklaşması ya da ilgisinin azalmasına sebep olduğunu düşünüyorsanız yaptırın. Bakımlı kadın her erkeği cezbeder. Aslında sadece yüzlede çözülecek bir durum değil. Genel anlamda kadın vücudu bakımlı olmalı.
04 Yorumla
Soran+1 yılYook, eşimde uzaklaşma yok ki. Sadece ben yenilik yaptırmak istiyorum kendimde. Kaşıma kavis istiyorum. Her zaman bakımlıydım, her zaman güzelliğime önem verdim. Yeni yapacağım bir şey değil
- +1 yıl
O halde eşinin senden soğumasını niye dert ediyorsun kendine. Yaptır gitsin 😉
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorum için
- +1 yıl
Rica ederim
- Güzellik & Bakım konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılSenin suratını yapmacık gösterirse evet soğur. Estetik herkeste güzel durmuyor nihayetinde. Ama iyi bi yerde ve iyi bi estetik yaptırırsan ve yuzune güzel oturursa esin tabi ki bağlanır
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle yüzüme baktığınızda bariz olacak bir şey değil, herkes öyle anlamış ama ben hafif anlamında demiştim. Hani belki kaşa kavis gibisinden yoksa dudağa dolgu, burna estetik vs değil. Burnum kemerlidir ama çok seviyorum, asla da yaptırmam. Yüzüme yakışıyor benim demek istediğim sadece böyle dolgu, botoks tarzı yani bir parçayı değiştirme gibi değil
- +1 yıl
Fotoğraf atsaydın keske karar verirdik böylelikle. Şimdi yüzünü de görmediğim için net birsey demem sacmalik olur
Güzellik göz ile görünenle değil kalp ile hissedilenle olur.. göz değil kalp sever diye devam edecek olursakta.. sınırları aşmamak boyutunda eş ile münasebeti güzelleştirebilir
06 Yorumla
Soran+1 yılKalben zaten çok şükür sorun yok :))
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorun için
Soran+1 yıl:)) cümlemiz mutlu olsun
O yaştan sonra ne kas kaldırması ne botoksu Allah aşkına. esin Eşin seni bugüne kadar böyle olduğun gibi sevmiş sen bundan sonra neyini değiştiriyorsun ne alaka
01 Yorumla
Soran+1 yılAa, üzdünüz beni sanki 80 yaşındayım. 😂😔
+1 yılÖncelikle bu değişimi eşiniz için değil kendiniz için yapmalısınız. Sizi her halinizle seven biri olmalı eşim dediğiniz kişi.
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle tabii ki, sağ olsun ben ikizlere hamileyken çok kilo almıştım ama hiçbir zaman yüzüme vurmadı. Her daim sevdik birbirimizi.
- +1 yıl
Daim olsun sevgi ve birlikteliğiniz
Soran+1 yılTeşekkür ederim
düzgün yapman lazim kas kaldirma yaptirma bence pudralama daha dogal olur botoks yaptir ama az ve dogal olsun
05 Yorumla
Soran+1 yılKaş kaldırma çok yaptırmayacağım ama hafiften de olsa kötü mü veya kaşa şekil
Soran+1 yılKaşa şekil hakkında ne düşünüyorsunuz? Hani böyle kaş kaldırma değil de kavis verdirtme
Soran+1 yılTamamdır, çok teşekkür ederim cevabınız için
Güzellik & Bakım konusunda 549 cevap paylaştı. Soğuyacağını sanmam.
Ona daha güzel görünmek istediğin için yapmak istediğini söyle
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 591 cevap paylaştı.
+1 yılBence soğumaz. Hatta daha çok gençleştin güzelleştin diye seni daha çok kıskanabilir. Önemli olan kendini beğenmiş olman.
00 Yorumla Suni durursa soğumak değil de beğenmeyebilir
01 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bakıldığında plastik bebek gibi değil, hafif dokunuş. Burnum dudağım hiçbiri dolgu veya estetikli değil ki yaptırmam zaten
Vuuuuuu senin yaşındaki bayanlar kocadan bıkiyor biliyordum
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır, çok seviyorum eşimi
- Güzellik & Bakım konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılYani bunu seni görmeyen insanlara sorman doğru değil tahmin edemeyiz bunu bir doktora sormak ya da işin uzmanından tavsiye alman daha doğru olur
00 Yorumla
+1 yılBiz erkekler bakımlı kadınları severiz. Güzel kokan göze güzel gelen. Eşin niye soğusun dolayısıyla.
00 YorumlaBakımın yaşla bir ilgisi yok ki bu yaşlar kendine özen göstermek daha güzel ve doğru.. rica etsem ulaşırmısın.
00 Yorumla
+1 yılBence hiç gerek yok. Giyminde ve özel hayatında ufak değişiklik ve dokunuşlar yaparak herseyi düzeltebilirsin ve bu yapmacık boş şeylere gerek kalmaz.
00 Yorumla
+1 yılkaç yıllık eşi değil misiniz bununla mı soğuyacak yine de fikri çok önemliyse ona sormalısınız fikrini
00 Yorumla
+1 yılDozunda yaptırılırsa sorun olacağını sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılNeden sogusun ki, bakimli kadin her zaman on plandadir
00 Yorumla
+1 yılya her yasın ayrı bi güzellıgı var gerek olmaz ama öyle mutlu olcaksan yap
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbartılı olmazsa çok hoş görünebilirsin. Açıkçası ben 37-47 yaş aralığındaki kadınlardan hoşlanan biri olarak bunların gerekli olduğunu düşünüyorum.. bu arada 24 yaşındayım
00 YorumlaAyrılmaya bile gitse yaptır be ablam benim sen güzelliğine bak hadi ordan et kim ne derse desin
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 303 cevap paylaştı. Eşin soğumaz ama dışarıdan da çok ilgi görmeye başlarsın. Bu seni rahatsız eder mi
01 Yorumla
Soran+1 yılEşimden başkasına bakmadığım için dışarıdakiler umrumda değil :))
+1 yılHayır dozunda ve kendine güveneceğin bi şekilde olursa neden olmasın
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yıl76 model kaportolar sağlam oluyor kendimden biliyorum fakat yinede bakım şart 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılEminim buna ihtiyacınız yoktur bile. Güzellik abidesi bi kadınsınız buna inanıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBen de size çok yakın yaştayım, bence yaptırmayın.
023 Yorumla
Soran+1 yılNiçin peki
Cevap sahibi+1 yılBana çok yapay ve soğuk geliyor. Bazıları da başarılı olmuyor ve ucubeye döndürüyor. Geri dönüşü de yok.
- +1 yıl
🤩🤩🤩🤩🤩
Soran+1 yılEvet haklısınız, ben de size katılıyorum fakat benim dediğim böyle dudağa dolgu burna estetik vs değil. Çok hafif yani öyle bariz bir dolgu, botoks değil. Hani böyle insan gülünce robot gibi gözükür ya öyle değil asla
- +1 yıl
Sızı görmek isterdim
Cevap sahibi+1 yılkimi görmek istiyorsunuz
- +1 yıl
Sizi tanımak isterdim
Cevap sahibi+1 yılNeden?
Evliyim ben.
Soran+1 yılSanırım bana yazıyor, yani soruyu atan kişi benim bana diyor muhtemelen
Cevap sahibi+1 yılsordum "kimi" diye, "seni tanımak istiyorum" dedi. Ondan yanıtladım.
- +1 yıl
Biliyorum sizden çok büyük bir enerji aldım. Lutfen beni kirmazsan sevinirim
Cevap sahibi+1 yılayrıca bir görüş belirtebilir, neden gelip benim yorumuma yazıyor.
Neyse artık...- +1 yıl
Soru sahibini değil sizi yani cvp veren kişiyi. Tabi isterseniz sizde
- +1 yıl
Banami dediniz. ya karıştı kişiler. neyse..
Cevap sahibi+1 yılderdin ne manavgatkaos ))
- +1 yıl
Dert yok. yas olarak herkes küçük. yas olarak yaşıtlarıyla konuşmak sohbet etmek dertleşmek istiyorum okadar. Başka amaç Yok yani
Cevap sahibi+1 yılburadan sohbet edebiliriz. özel mesaj yazmıyorum.
- +1 yıl
Buradan nasıl sohbet edebiliriz ki😊 eğer bı yanlışım olursa ki olmaz engel atarsın bana. Bana güven
Cevap sahibi+1 yılGüvenle ilgisi yok, ben herkese güvenilirim (aksi ispat edilene kadar) böyle alıştım.
- +1 yıl
Bu huyumuz benziyor. Dediğim gibi sana bı yanlışım olmaz. arkafasim olursan sevinirim burada
Cevap sahibi+1 yılinan takip ettiğim kişi sayısı sıfır.
- +1 yıl
Ya benimde yüz ikiyüz değil. Sizinle o yüzden arkadaş olmak istiyorum zaten. Kirmazsaniz sevinirim beni
Cevap sahibi+1 yılarkadaşın sorusunu daha fazla meşğul etmeyelim istersen
şurada benim bir sorum var
Çakma dövme sever misiniz? ↗
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence daha çok bağlar
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi? Nedendir
+1 yılFazla detaylara girmeyin bence...
Doğallığınızı bozmayın hanımefendi...🌷
Asla takıntı yapmayın...00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılestetikle güzel olucağına, genetiklerinle çirkin kal <3
00 Yorumla50 olmaya şurda ne kalmış eşini niye düşünüyorsun boş ver sen nasıl mutluysan öyle ol kaç kere geliceksin şu hayata keyfince yaşa
03 Yorumla
Soran+1 yılEşimi sevşyorum ve benim için önemli
Soran+1 yılİş işten geçince derken?
+1 yılBunları yapmak her tipte iyi olacak diye bir şey yok. Foto ile yorumlamak daha doğru olur
00 Yorumla
+1 yılBugune kadar yapmadiysan simdi vuraz hayirdir olur kocan:)
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır, her zaman bakımlıydım.
- +1 yıl
Maaraftan kaciyor o zaman , 46 yasinda olgun bir kadin her zaman bakimli olmali zaten. Buna noo diyecek erkek ya daha bakimlisini bulmustur ya da masraf etmek istemiyordur , bence...
Soran+1 yılHayır ortada soğuma durumu yok ayrıca durumumuz gayet iyi, her zaman bakımlıydım, güzelliğime önem veririm. Sadece dolgu yani (burna veya dudağa değil) cilt için istiyorum. Önceden yaptıran var mıdır diye sormak istedim baya ilgi gördü soru
+1 yılYapmacık olacağını düşünüyorsan yaptırma zaten, kendini iyi hissedeceksen yaptır. O da senin iyi hissetmeni isteyecektir.
00 Yorumla
+1 yılAdalet milfin temelidir. Her zaman soylemisimdir hsksjs
00 YorumlaCokmu ihtiyacın var ki
11 Yorumla
Soran+1 yılHayır, kendimi öyle iyi hissediyorum
+1 yılKesinlikle yaptırma
01 Yorumla
Soran+1 yılNiçin?
+1 yılValla sonuçlar iyi olmazsa soğuyabilir tabi
01 Yorumla
Soran+1 yılPlastik bebek olacağım demiyorum 😂
- Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılAdamin cebinden yiyosan muhtemeldir
01 Yorumla
Soran+1 yılKendim kazanıyorum, onun da parası var. Durumumuz gayet iyi.
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOha müşteri, kliniğe bekleriz hanımefendi jdjd
11 Yorumla- +1 yıl
Oha müşteri🤣🤣
+1 yılÇok gerekli değilse, yaptırma bence.
10 Yorumlayüzünü görmek lazım
00 YorumlaYapma ya. Dogal kal
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 919 cevap paylaştı. Bunun için izin gerekmiyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakım yapman eşini sevindirmesi gerekir. Neden öyle düşünüyorsun ki
00 Yorumla
+1 yılÖlçülü olursa aşkınız tazelenir
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılBunu sorabilirsiniz sanki
00 Yorumla Yaşına uygun yaptirirsan güzel olur
00 Yorumla
+1 yılSoğumaya bahane arıyor ise soğur
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılBence orjinallik daha iyi
00 Yorumla
+1 yılneden soğutsun aşırıya kaçmadığın surece
00 Yorumla
+1 yılDoğal halin neyse öyle kal.
00 Yorumla
+1 yılSoğutmaz, bak kendine.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılEşinize sorsanız bunu daha iyi.
00 Yorumla
+1 yılGerekli değilse yaptırma
01 Yorumla- +1 yıl
Seni tekrar görmek güzel
Yoo niye soğusun ki daha çok hoşuna gider
00 Yorumla
+1 yılBen olsam soğumam kendine bakıyorsun sonuçta
00 YorumlaHayır daha çok dikkatini cekersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapmayın gerek yok bence o şekilde sevsin
03 Yorumla
Soran+1 yılSağ olsun zaten en çirkin hallerimde de yanımdaydı. İkiz çocuklarıma hamileyken çok kilo almıştım, o zaman asla sorun etmemişti.
Cevap sahibi+1 yılNe güzel işte kendi sağlığınız ile oynamayın bence
Soran+1 yılBakın zaten yaptırmak istediğim şöyle, dudağımı burnumu değiştirmek değil. Hafif böyle ne denir cilt daha güzel duruyor ya öyle bir şey istiyorum. Kaşıma belki kavis verdirtebilirim onun dışında burnuma dudağıma zaten dokunmam
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşini çok masrafa sokmazsan daha çok beğenip sever
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır, gayet imkanımız var
Cevap sahibi+1 yıltamam yap ve güzelleş
Soran+1 yılZaten güzel olduğumu düşünüyorum, sadece az dolgu vs istiyorum. Ama dudağıma burnuma değil, cildim için
Cevap sahibi+1 yıltamam yapın ne gerekiyorsa
Her yaşın güzelliği ayrı boş ver yaptırma
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > 46 yaşındayım. Kaş kaldırma, yüze dolgu, botoks yaptırmak eşimi benden soğutur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler