Güneşin zararlı ışınları kışında cildimiz için oldukça zararlı. Bugün hava çok kapalı olmasına rağmen güneş kremi sürdüm, normal böyle olması lazım ama kimine saçma gelebilir. Sizce saçma mı?

Güneşin zararlı ışınları kışında cildimiz için oldukça zararlı. Bugün hava çok kapalı olmasına rağmen güneş kremi sürdüm, normal böyle olması lazım ama kimine saçma gelebilir. Sizce saçma mı?
Görüş
6Görüş
Değil ben hep sürerim
Bilmeyenler gereksiz der sacma der ama gunes kremi her mevsim hicbir gun atlanmadan kullanilmalidir. Gunes bulutlarin ardina saklansa da UV isinlari yeryuzune iner, cilde de zarar verir. Yuzunde kirisiklik ve leke istemeyen herkes gunes kremi kullanmayi adet edinsin.
Değil, uv ışıklarından Hava kapalıyken bile korunmalı.
Ben 4 mevsim sürüyorum sadece güneş batmışsa sürmem.
Gerek yokmuş sürmene ama sürmüşsün bişey olmaz o kadardan da ya takılma bence amaaann
Kozmetik ürünleri neden bu kadar pahalı umarım anladın şimdi.
boş ver sen sür bak kendine bakımlı gözuk önemli bu şeyler
Ben her daim sürerim. Makyaj altı baz olarak kullanırım.
Uzmanlarda devamli sürülmesi gerektigini söylüyor hatta yazin guneste daha sık kullanmak gerekiyor diye biliyorum. O zaman gidiyim de alayım 😀
Hayır tabi ki değil güneş kremi yazın kullanıldığı gibi kışında kullanılmalı yani 4 mevsim kullanılmalı aslında cildi diğer kötü ışınlardan koruyor
Gunes zararli olsa allah gunesi yaratmazdi.. s. s. s
Bence sürekli sürmek mantıksız cilde zarar veriyo diye düşünüyorum
Bence isteyen sürebilir tabi ki.
Sürme o zaman
Değil
Sacma degil
Mantıklı
En az sorduğun soru kadar saçma
Saçma yav
En İyi Görüş