Herkes şişirmeye çalışıyor ama sen buna doğuştan sahipsin. Bence inceletme, çok güzel dudakların var. Şu an sevmiyor olabilirsin ama sonra pişman olursun.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Güzel mi gerçekten ya? İnan çevremdeki hiç kimse beğenmiyor, belki de yapı olarak güzel ama bende yakışık durmuyor 🤷♀️ yoksa niye beğenilmesin ki?
Cidden güzel dudakların. Bence dokunma. Dudaklarını değiştirmek istediğin düşünceni değiştir bence. Niye kendini o şekilde goremiyorsun aynada. Bence özgüven problemin var, kendinle barış 👍
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya yok gerçekten öyle değil. Belki yapı olarak güzel ama bana cidden yakışmıyor. Yani şu ana kadar dudağın güzel diyen olmadı. Yakışmıyor çünkü bana
Tanımadan da, nerede olduğunu bilmesem de, yüzünü görmesem de bir yerde birinin güldüğünü düşünmek güzel... Küçük bir dokunuş işte, bir şeyi değiştirmese de...
Ahh ama çok dolgun ve çok güzel duruyorlar. An bu dudakları ğnceltmemelisin. Tam tersi biraz ruj sğrülmüş hali nasıl görünğyor çok merak ediyorum. Öyle bir foton da var mı?
@ayn65 bende öyle düşünüyorum, gerçekten harika görünüyor ama erkeklerğn bu dudakları kullanmak isteyeceğini düşünüyor sanırım o yüzden incelemek istiyor. Ahh bil bilse ne kadar değerli dudakları olduğunu...
Bence dudakların çok güzel sadece biraz renksizler bu yüzden şeftali tonlarında ruj sürüp şeffaf glosslada üzerinden geçmelisin. Bak soylediğim yap hafif dudak makyajıyla ne demek istediğimi anlayacaksın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yapma, böylesi güzel ve çekici bir dudağa bu kötülüğü yapma.
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya çok teşekkür ederim ama işte zevkler ve renkler 🤷♀️
Sevmiyor olabilirsin istediğin farklı şeyler de olabilir yani gençsin sonuçta ama her istediğimiz olamıyor maalesef bu yüzden de kendini olduğun gibi kabul edip yaşamalısın
öncelikle saçma bir soru sırf tahrik için dudaklarımı görsün erkekler hoşuna gitsin etkilensinler diye atmışsın çünkü git sana dudaklarını incelt diyince millet sen sanki gidip incelttircen bide dudak incelttirmek eziyet gibi ona katlancan yani, ufak atta bizde yiyelim bari :D sırf dudak egosu kasmak için sorulmuş bir soru ve bende senin istediğin gibi tahrik oldum evet öpesim geldi.
evlenınce gecim derdine düşüyor herkes cocouk olunca ne dudak kalıyor nede güzellık sadece saglık ve gecim derdine düşuyr herkes knka saglık olsun bos ver varsın kalsın kalın