Yemek yemene su içmene engelmi? Kendini tribe sokmaktan başka bi zararı var mı? Veya senden başkası dudakların çok ince dolgu yaptır diyormu? Şişirtip napıcaksın ne işine yaricak? Güldüğünde veya ağladığında aynı kalıpta duran bir çift dudağın olucak sadece
Bence iyi görünüyorsun gerek yok ama senin tercihin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
ya siz kadinlar cok ilginc ruhlusunuz yaa valla bir sey demesen zerre dikkatimi cekmezdi, simdi dedin baktim gene bir yanlislik tuhaflik goremiyorum acaba siz nasil goruyorsunuz farkli seylere mi bakiyoruz. Ya da nasil bir dudak olacak, ki siz onu dudaktan sayacaksiniz o da var... Bildigin normal guzel bir dudak iste abartmayin bu kadar...
Yaaa kıyamam, çok güzelsin çok tatlı çok harikasın gerçekten. Güzelliğin bir bütün olarak öyle eşsiz ki , bence bu güzelliğin hiç bir zerresine dokunma çünkü , dokunursan bozulur emin ol. Aynı zamanda dudakların öyle zarif , öyle güzel ve öyle Seksi duruyor ki bilemezsin. Bunun yanında soruyu okuduğum zaman , sayfayı açana kadarki olan düşüncelerimdeki kadarda ince değil ve bilmeni isterim ki ince dudaklar daha etkileyici çekici tahrik edici ve daha zevk verici olurlar
Fotoşok yapmadıysan gayet güzel dudakların var ve hiç bir şey yaptırmana gerek yok... Boy ve kilon ideal araliktaysa beni bile düşürecek kadar iyisin ;)
Fotona ilk bakınca gözlerin ve kaşların karşıladı beni oldukça şirin iyi niyetli ve bir o kadarda temiz bir izlenimi veriyordun sonra minik burnunun kavisli yapısı tüm bunlar yetmez gibi özgüveni yüksek kendinden emin kararlı ve güçlü kadın profiline çok yakın bir duruşa sahipken, bir anda o ince sinsi gülümsemi ile dudaklarına geldiğim anda aniden fotodan uzaklaşmak istedim yılan gibi kıvrımlı ince hatları içime ürperti verdi. 😂😂😂
Dudağında hiçbir şey yok bence silikon yaptırırsan çooookkk yapmacık oluyor en iyi doktora da git direkt belli ediyor kendini çok kötü oluyor bence deneme bile
yüzüne yakışıyor bence doğal kalsın. herkes tek tip olmak zorunda değil
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Sinsi dudağı gibi durmuyor onların tek çizgi anca belli oluyo. Ünlü biri gelmedi aklıma dudağı sinsi dudağına benzeyen ama influencer geldi. Görkem karman misal. Çok tatlı bi kadın ama dudağı sinsi dudağı gibi
Ben sirf merakimdan yaptirdim ama bilinen bi yerde tabiki. Cok guzel ve dogal oldu. Hatta ikinci kez yine yaptirdim ama asiri acidigi icin daha asla yaptirmam. Kac ay oldu yaptirali daha hala var.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir tık üst dudağa yapılabilir ama çok da lazım değil, tatlı duruyorsun
Benimde senin gibi bir dudagım vardı 23 yasındayım gecen ay dudak dolgusu yaptırdım emin ol hayatımda kendıme yaptıgım en mantıklı ve huzur verıcı karar oldu