Sakin hiç bir yerine dokunma. Gayet iyisin. O yüze o burun gider zaten. Estetik olanlar berbat oluyor. Yüzlerinde mimik bile kalmıyor. Japon balığı gibi.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaktığımda burada çirkin bir kız göremiyorum, aksine güzelsin. Bir de deselermiş sana nerenden estetik olman gerektiğini.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen gerçekten düzeltilmesi gereken çirkin bir şey göremiyorum
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılAllah bağışlasın bacım. Çirkin filan değilsin. Kimseye bakıp da parandan ve sağlığından olma.
11 Yorumla- +1 yıl
👍👍
- Güzellik & Bakım konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılSanırım burun ameliyatı için söylediler burun çene estetiği için soylebilirler fakat yinede güzel kızsin maşallah diyelim nazar değmesin 🧿
00 Yorumla
+1 yılkizim güzel olduğunu biliyorsun...
cok canin istiyorsa ol ama ameliyat her derde deva değil
bazi insanlar ameliyattan sonra cirkinlesiyorlar00 Yorumla
+1 yılYüzün belli olmuyo duz cekip 20 ton filtre kullanma da ona göre cirkinsin diyelim: D
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 568 cevap paylaştı.
+1 yılYeme bizi 😄 açık açık nasılım diye sorsan samimisin derdim
11 Yorumla
+1 yılgüzelsin , çirkinsin diyenler göz ameliyatı olsun.
02 Yorumla- +1 yıl
Olum sen anani gorsen ona yuyuyecek bir o cocugusun katekterini s2ktimin kani sutu bozum pijjjn
- +1 yıl
Ben senin uzerine burada ikinvu bir o cocgu var mı bilmek isterim hatta yasadigin ulkedr ikincin yoktur
+1 yılYoo cokselsinnnn söyle onlara beyinlerini estetik yapsınlar
10 Yorumla
+1 yılÇok güzelsin onlar beynine estetik yaptırsınlar bence
10 Yorumla
+1 yılGayet güzelsin belki burun estetiği olabilirsin
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 634 cevap paylaştı.
+1 yılFotoğraftan belki burnun büyük gibi çıkmış onun haricinde güzel bir kızsın.
00 Yorumla
+1 yılNe çirkini kıskançlıklarından diyorlardır aldırma onlara gayet güzelsin
10 Yorumla
+1 yılNeren için estetik ol dediler gerek yok gibi sanki
00 Yorumla
+1 yılBrnce gerek yok. Yani estetiği nerene olacakmışsın ki yamuk veya orantısız bir azan yok
00 Yorumla
+1 yılCyrano de bergerac ı tanır mısın🤣🤣🤣ona göre söliim
00 Yorumla
+1 yılGüzelsin de burnun büyük geldi. Onun harici iyisin. Bir de önden görseydim keşke.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa sana çirkin diyenin var ya ağzı dili tutulur konuşamaz mazallah prenses ne çirkini çok güzel ve tatlı bir kızsın maşallah, sevgilin var mı peki, varsa çok şanslı cidden 😍🙃
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe yaş kaç bu arada 🙃🙏
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani yüzünde bir sürü efekt var, bide güzel olduğunun da farkındasın milletten iltifat almak kendi egonu tatmin etmek için soru sorma ya...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇirkin değilsin. Estetik ile kusırsuzlaştırılmış yüzlerden de değilsin. Doğal bir yüzün var gayet normal.
00 Yorumla
+1 yılSana cirkin diyenler hem Allahtan korksunlar semi kotuye tesvik ediyorlar hemde bir goz kulak burun doktoruna gitsinler sagliklari tehlikeli durumda das gibi garisin :)) ne estedigi makyaj bile gerekmez sana
0124 Yorumla- +1 yıl
Profil resmin😂😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Ne olmus can aciklarmisin
- +1 yıl
Profil resmin dikkatimi çekti de ondan diyorum cann
- +1 yıl
Soyle birsey yuzuklerin efendisi filmisini duymussundur ordaki yuzugun ta kendisi almancasi da herr der ringen geciyor yani yanlis birsey yok :) nekadar neseli kisiliklersiniz Rabbim sizi hep guldursun
- +1 yıl
Göndermeyi aldım ben😂
Sadece burada enteresan insanlar tanıdım ve yüzüklerin efendisi filmini izlemediğimden ötürü normal bir yüzük sanıp şaşırdım😂
Bendeki hissiyat bu diğer arkadaşı bilemem - +1 yıl
Oooo sen cok sey kacirmisin bence izle gerci sen ask filmi seversin oda bende yok :)) diger arkadas da fikrini soylesin birde onu dinleyelim ama senin dusuncen neydi tam olarak resmen kahkaha attin :)))
- +1 yıl
Ben kaçırmadım ki sevmiyorum öyle filmleri ben ya... polisiye, mizah severim aşk psikoloji filmi sevmem.
Benim düşünce şu bu ortamda engellediğim 200den fazla erkek var özelden yazdıkları için engellemişim... sen de evlilik meraklısısın diye düşündüm profile koyucak kadar istiyo😂😂😂😂😂 - +1 yıl
Pueeeeeee 200 den fazlami kiz kanalda okadar erkekmi var bak sana profilime takip ettigim bir kisi bile yok :))) sevmem oyle yilisik erkek bozuntularini
- +1 yıl
Bilemem orasını bana gelenleri görsen ufkun genişler... bi adam kalçasının foroğrafını atmıştı çıplak... ön tarafı söylemiyorum bile.
Fantezilerini yazıyolar genelde en çok da mrhb, selam... - +1 yıl
Oyle insanlarin bana gore yasama hakki bile yok yemin ederim karinca ezmeye kiyamayan ben boyle kisiliksizleri gebertsem icim cizzz etmez
- +1 yıl
Ben alışmışım bugün mesela çok enerjiksin tanışmak isterim senle diye bi ses aldım ve yemin ediyorum sana her yorum yazdığımda 2 3 erkek özelden yazar bana. Profil bile yok bende ama erkeklerimiz epey istekli...
- +1 yıl
Hani aranizda birsey yasaniyorsur yasanmistir karsiliklidir bu konuda birsey dusmes bana hatta burada dahi boylelerine resmen ofke kusuyorum
- +1 yıl
Oyleleri ensest bile takilan tipler senle alakasi yok analari firsat verse onlarada yurur bu tipler
- +1 yıl
O kadarı da abartı... nerden biliyorum: engellemeden önce s1jmiş kadar ağır sözler söylüyorum ve kuduruyolar... cidden erkek olmak güzel şey bizim gördüklerimize maruz kalmıyorsunuz..,
- +1 yıl
Su ana kadar bir kisiyle dm den konustum oda bir ogun yemek hakkinda konusuldu :) sonrasi yok :) kimseye yazmam oyle kolay kolay
- +1 yıl
Güzel yapıyorsun aslında doğru olan o...
- +1 yıl
Ben gorsem yeminle kudururum yeminle gebertesim bile geliyor burada bile boyle canım canım yazanlara yorumda bulunanlara laf veriyorum ya millet te nasil bir insanlik var cokmuz degilim
- +1 yıl
Yani abicim burdan ne cikarcan erkeklerin cogunlugunun askim maskim seviyorum olayima kanma amaclari sadece hormonsal bosluk
- +1 yıl
Ben kanmıyorum ki emin ol bana ben tecrübeyle öğrenmisim zaten... konuştuğum arkadaşlar var mesela normal hayatla sanaldaki cesaret bambaşka... sanalda hemen sana aşığım modunda erkekler... hayır bunu diyince ne yapacak kızlar görüntülü seks mi? Saçmalık erkekler çok ikiyüzlü abi
- +1 yıl
Keske iki yuzlu olsalar yani yani gorebilirsin bari boylelerin yuzu gorunmuyor
- +1 yıl
Erkeklerden sevgi beklemiyorum bana saygı duysunlar ne b0k yerlerse yesinler
- +1 yıl
Gerci ben boyleyimde ne oldu :) inan insanlarla arama hep duvar ordum sanki cogunun icinde uzayli gibiyim
- +1 yıl
Bu zamanda bem kimseye tam guvenmiyorum gerci herkes menfaat ci
- +1 yıl
Neden uzaylı gibi hissediyosun
- +1 yıl
Bilmem sanki yanlis yapmamam gerekiyor yanlislik ve yanlis yapmaktan korkuyorm gunaha girmekten deyim
- +1 yıl
Neden özgüvenin düşük
- +1 yıl
Ailemin eseriyim :))))
- +1 yıl
Zor😞
- +1 yıl
Aslinda insanlarla cabuk kaynasan biriyim 20 yasindakilerlede 60 yasindakilerlede hic sikinti yasamam ama ailemin beni cocuklugumdan itibaren sindirmesini asamadim
- +1 yıl
Icimde hep istenilmeyen biriyim hissi yasiyorum
- +1 yıl
Bak sana bir ornek vereyim sevdigim bir kiz var bana dunyami sen mi deseler dusunmeden sen derim diyor ama. Sanki icimden beni gercekten seviyormu diye sorular oluyor hatta bir cok kes istemiyorsan ayrilalim dedim
- +1 yıl
Bunu hissettirmen senin için kötü... beğenilme kaygısı yakar insanı. Ben de çabuk anlaşırım ama herkesle sınır çizerim saygısızlık varsa incitirim.
- +1 yıl
Hayatim boyunca ailemden nefret ederek yasadim keske ailem olmasaydida ekmege muhtac olsaydim diyorum
- +1 yıl
Neden dışlandın peki "sence"
- +1 yıl
Ben istenilmedigimi hissettigimde butun gemileri yakarim kimseye lutfen filan demem hatta herseyi silerim
- +1 yıl
Kafa anlamında mı yoksa dış görünüş anlamında mı çekingen yetiştin
- +1 yıl
Aslinda dislanmak degil ama icinde baska seyler var. Yani olay baska yani basimdan gecen seyler cok kotu seyler gecen bir piskologla konustuk mubabbet halinde bana sana resmen tecavuz edilmis dedi :)
- +1 yıl
Tecavüz biraz ağır bi tabir...
- +1 yıl
Yani bunu bir piskolog diyorsa birde onu dusun
- +1 yıl
Her psikoloğun dediğini takma ben de gittim psikoloğa paragöz bir hanımefendiydi 3. Seansta biraktım. O da bir insan ve her sözü doğru olmayabilir... dediğimi dinle abi çünkü doğruları diyorum
- +1 yıl
Yok para degil ya muhabbet ettik oylece bir musterimdi
- +1 yıl
Abicim bir sey dikkatini cektimi bu 40 yas ustundekiler pislikte sinir tanimiyor
- +1 yıl
Yani bilmiyorum yaşla mı alakalı ama cidden pislik var... üstelik sen niye erkekleri kafaya takıyon😂
- +1 yıl
Ya neden mi takiyorum cunki bukadar igrenc olan hemcinslerim resmen erkekligi karaliyor
- +1 yıl
Yoo insan kendini bildikten sonra değiştiremeyeceği şeyleri kafaya takıp da üzülmez önüne bakar
- +1 yıl
:) akil kutusumusun sen :))))
- +1 yıl
Niye öyle dedin bakim😂
- +1 yıl
Herseye bir cevabin var
- +1 yıl
Buyumuszte kuculmuss mubarek
- +1 yıl
Akıl kutusundan çok hazır cevap diyelim... evin küçüğü o cadı kız benim🙂
- +1 yıl
Genelde cadilari Filmlerden yasli cirkin cirkef kotu olarak gosterirler sende bunlardan hangisi tutuyor :)))
- +1 yıl
Çirkef olmadıği kesin😂😂😂😂 sevimliyim ben ya
- +1 yıl
Diger leri tutuyor demekki :) - +1 yıl
Nasıl düşünmek istersen😂😂😂
burada kendimi kanıtlıycak halim yok😂 - +1 yıl
Yok ben oyle bir talep icinde degilim ki senin gorusune saygi duyuyorum :)
- +1 yıl
Ne işle meşgulsün abi
- +1 yıl
Yurt disinda taxicilik yapiyorum abim
- +1 yıl
Gurbetçi kıyamam sana🥺
- +1 yıl
Aslinda kiymali yumurta olsa fena olmazdi :) aciktim da
- +1 yıl
Sen nerde yasiyorsun
- +1 yıl
Söylemiyim bende kalsın kurtlar sofrası bura kişisel bilgilerimi bilmelerine gerek yok😂
Menemen seversin gibime geldi🙃 - +1 yıl
Tamam haklisim abisim :) menemen ekmekle yeniyor ben bu aralar ekmek yemiyorum :) formumu korumaliyim
- +1 yıl
Yengen begenmesse :))) - +1 yıl
Formulu korumalısın haa kız mı var abi😉😉
- +1 yıl
Yani yengen dedigime gore erkek olacak degil dimi :)
- +1 yıl
Bugun hic bir sey yemedim
- +1 yıl
Son mesajını görmedim be ne yüklemiyon😠
Hayırlı olur inşallah🥰🥰🥰 - +1 yıl
Yemek gibisinden su an portakal yiyorum
- +1 yıl
Evli misin yoksa ben sevgili nişanlı sanıyorum da😂
- +1 yıl
Yok degilim
- +1 yıl
Ama bu kizla evlenmeyi cok istiyorum
- +1 yıl
Melek gibi bir kiz
- +1 yıl
Hadi bakalım Allah hakkınızda hayırlısını versin ikiniz için de😍
Sen de şöyle de bana
Allah asker eş nasip etsin de tamam mı böyle dua et🙃🙃🙃😈 - +1 yıl
Birde cok guzel :D
- +1 yıl
Abicim Rabbim sana Allahtan hakkiyla korkan harami helali gozeten kadir kiymet bilen birisini zamani gelince nasip etsin asker filan degil
- +1 yıl
Asker de olsun promosyon🙃
Nolur kii nolur kiii🙃🙃🙃🙃 - +1 yıl
Bu aralar aramiza cok sorunlar girdi ama bizimle alakali degil
- +1 yıl
Or genaral olur mu
- +1 yıl
Olur öyle abi ikili ilişkilerde normal🤗🤗🤗 düzelir aranız yenhemle😉
- +1 yıl
Er olmasın astsubay olmasın azcık yükselsin kim istemez bi bordo bereli 🙃
- +1 yıl
Çılgın erkek olmalı enerjisini güzel yerlerde harcamalı ve askerler çapkın olur derler bu böyle olmamalı🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🙃🥰
- +1 yıl
Uyumassan. Yazarim ne yapacan bordo bereliyi onlar. La eilik yalnizliktir - +1 yıl
Çocuklarımın babası bir kahraman benim en saygı duyduğum meslek askerlik... bana asker kocaa🤗
- +1 yıl
Hayir nolmaz senle kocalik karilik iliskisi olsun bir gun yaninda 10 gun dagda mi olsun
- +1 yıl
Offf😭
Ama ona bi sarılırım 10 günlük özlem gider kucaklasın beni tüm özlemim geçer ki🥰 - +1 yıl
Yav he he
- +1 yıl
Ben sevgdigim kadindan 3 gun dahi uzak olmak istemem
- +1 yıl
Ama o vatanı koruycak ki tek senin evini değil herkesin evini🥰
Sen erkeksin ben ise bir kadın sen kadınını korumak yalnız bırakmamak istersin koşulllar farklı sayın yaw hehe - +1 yıl
Ama olmayacak bizim bu birliktelik kizla hersey yolunda giderken simdi aramiza daglar girdi :( her nekadar bir birimize deger versekte bir seyler ters gidecek olmayacak herzaman ki gibi
- +1 yıl
Vayttt beaaa dur gozlerimi sileyim kiza bak damar yapti
- +1 yıl
Ya kıyamam sana barışırsınız sen küs kalamazsın darılamazsın. Her kadın ister doktor koca cesur türk kadınları ister asker 🙃
- +1 yıl
Kus degiliz ki kizin babasi cok hasta
- +1 yıl
Ay inşallah tedavi olabilir🥺
- +1 yıl
InsaAllah gecen bana dunyayi verseler seni vermem dedi
- +1 yıl
Ne tatlııı anlatma bana he bende sevgili yok eş yok istiyom canım çekiyo🤧
- +1 yıl
Daha cok kucuksun abicim sen yaaa
- +1 yıl
Sen okuluna odaklan
- +1 yıl
Ama işte istiyo insan 🥺
Anne olmak her kadının hakkı😭 - +1 yıl
Sipa daha sen minnossun ne anneligi ya duusndugun seye bak egitimin onemli su an kafa yorma.
- +1 yıl
Zaman durdu ilerlemiyoooo sıpa deme uyuz olurum beni kimse küçük goremez.
- +1 yıl
Sevdigim kizada oyle diyorum
- +1 yıl
Eşek yavrusu ne onu oğluna söyle
- +1 yıl
:) minnos kizdimi
- +1 yıl
Kızar domates olur😡
- +1 yıl
Sevimli ve ofkeli minnos
- +1 yıl
Ben minik bi kediyim Mart ayında kocam gelicek🤣
- +1 yıl
Niye Mart mayista gelsin
- +1 yıl
Kediyim ya martta gelsin kural bozulmasın😂😂😂
- +1 yıl
Ne Kurali kedilerin takvimimi var
- +1 yıl
Mart kedisi duymadın mı hiç😂😂😂😂
- +1 yıl
Ben sevdigime hemen isterim Mart ta kadar beklemek istemem
- +1 yıl
Martta kadar ooooooo cok uzak:D
- +1 yıl
Bi de beni düşün aylaaaaar yıllaaar😂
- +1 yıl
Dusunuyum de nasil dusuneyim :) daha cok minnossun sen egitimne odaklan diyorum daha nasil dusuneyim ne yapacan sen marti mayisi kasimi okuluna odaklan egitim sart
- +1 yıl
O degilde biz kasimda evliligi dusunuyorduk niye bok oldu hersey yaaaaaaaaaaa ben ne hayal etttim kisin yalniz uyumayacaktim :(
- +1 yıl
Bu minnoş yarının mühendisi😉
- +1 yıl
Tamam iste onfan sonra marz kedisimi kasim okuzumu seversin secersin acele etme
- +1 yıl
Minnos hani o cocuklari olur ya bak assagi biri var bu dunyada onun gibi az bulunur suzme o cocugunun da suzmesi pink li minkli birses
- +1 yıl
Bizim nesil huyumuz kurusun çok sabırsızız çook tahmin edemezsin...😪
- +1 yıl
Neye sabirsizsiniz evlenmek icin mi cogu evlenmiyor ama sadece sevgililikle nereye varilacak
- +1 yıl
Minnos sama dm den yazayim mi birine fena laf soktum siimdi beni burdan atarlar :)
- +1 yıl
Iste bu sutu bozuk pijin kellesini govdesinsen ayirsam icim en ufak ciz etmez bu itin yasamasi degil nefes almasi zoruma gidiyor
- +1 yıl
Yaz abi, uyumuşum yeni gördüm mesajlarını
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanlar senin gibi görünmek için ne paralar döküyor bir bilsen dudağın uçuklar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel olduğun için estetik olmanı istemeleri normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurnunu bir santim kısalt dünyanın en güzel kadını olursun
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılçirkinsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılCirkinsin elim daha güzel senden bu tipi bütün plastik cerrahlari toparlayamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAgzın dudaklarin cok guzel ten renginde öyle
00 Yorumla
+1 yılOha saçmalama çok güzelsin hitli kızlar gibisin çok severım hepsini onlara benziyorsun az çok güzelsin
00 Yorumla
+1 yılCanım gayet güzelsin Aishwarya Rai ye benzettim seni senin yeşil gözlü halin o kadın
00 Yorumla
+1 yılBurnun belki yan profilden cektigindendir ama estetik olacak bişey yok çok guzelsin
00 Yorumla
+1 yılİlgisiz kaldigim icin milletin övgüsüne ihtiyac duyuyorumdur.
00 Yorumla
+1 yılbenim kadar olmasanda eh işte yani ucundan da olsa giderin var
00 Yorumla
+1 yılBaşkalarının söylediklerine bakma sen kendini nasıl hissediyorsun
00 YorumlaHayır çirkin değilsin abla. Sağlığın elinden gitmesin boşu boşuna. Bu halin güzel.
00 Yorumla
+1 yılBence estetik işine girmee
10 Yorumlaçok güzelsin aşko takma
10 Yorumla
+1 yılÇok tatlısın bırak orjinal kalsın
00 Yorumla
+1 yılDoğru konuşuyorum
Güzelsin maşallah.00 Yorumla
+1 yılÇirkinsin yüzün kadar burnun var
00 Yorumla
+1 yılSana çirkin dedilerse...
00 YorumlaKendinizi öyle mi hissediyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılEstetikten kastın neresi?
00 Yorumlaşaka mısın çok güzelsinn
00 Yorumla
+1 yılMillet kafyi siyirmis
00 Yorumla
+1 yılBurun est değil mi knk
00 YorumlaBurun ameliyatı olabilirsiniz🙂
10 Yorumla
+1 yılYoo gözlerin güzel be bebiş
00 Yorumla
+1 yılYok ya boş ver böyle şeyleri kafana takma güzelsin
00 YorumlaEstetik zaten şlöhjgksdf
00 Yorumla
+1 yılİlla takılacak bir yer arıyorsan brun olabilir
10 Yorumlaol desek sanki olacaksın o yüzden ol demedim:)
00 YorumlaHayır çirkin durmuyorsun.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılHiç gerek yok, bozma.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüzün icin demiyolardır belki estetiği yüzünde sorun yok gibi
00 Yorumla
+1 yılBurun benim manitin burnu ile yarışır mk
00 Yorumla
+1 yılçitkin değilsinn
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılBence halkın sözünü dinle
00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 947 cevap paylaştı.
+1 yılÇok güzelsin. Sana bunu diyen hasettir
00 Yorumla bunu söyleyen yalandan çarpılır
00 Yorumla
+1 yılEkran kırıldı la 😂 iyisin yok bir şeyin
00 YorumlaHiçte bile gayet güzelsin kizz🤗
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 446 cevap paylaştı. hayır tabi ki gayet de güzelsin bence.
00 Yorumla- Devamını Gör (56)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat