Güzellik & Bakım Yıllardır üşenmeden yaptığınız bakım rutini nedir? mertoseksüel Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Benim sakal serumu ile yaptığım bir bakım rutini var, ondan vazgeçemiyorum. Yıllardır üşenmeden yaptığınız bakım rutini nedir? Cevapla Nedir Soruları Bakım Soruları Sakal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Yüzümü yıkarken halı yıkar gibi yıkamak kdjdj 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Gece yatmadan önce Krem sürmeyi ihmal etmem gadası 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. nemlendirici kullanmak 0 0 Yorumla
eksikdopamin Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl GündüzTemizleme jeliGüneş kremiPrimerGeceTemizleme yağı veya benzeriTemizleme jeliSerumKremRetinolArada kil maskesi 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Dişlerimi fırçalamak bu konuda en hassas olduğum ve önem verdiğim yer dişlerimdir sonrasında el ve yüzüme mutlaka nemlendirici sürerim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yüzümü yıkarken halı yıkar gibi yıkamak kdjdj
Gece yatmadan önce Krem sürmeyi ihmal etmem gadası
nemlendirici kullanmak
Gündüz
Temizleme jeli
Güneş kremi
Primer
Gece
Temizleme yağı veya benzeri
Temizleme jeli
Serum
Krem
Retinol
Arada kil maskesi
Dişlerimi fırçalamak bu konuda en hassas olduğum ve önem verdiğim yer dişlerimdir sonrasında el ve yüzüme mutlaka nemlendirici sürerim
Bakım değil de yüz yogası yapıyorum
Yüz yıkamak
Yok benim
Hiç bakım yapmam
Yüz yıkama Jeli
Maske