Güzellik & Bakım Cilt bakım rutininizde neler var? alonedarkgirll Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhabalar Öneride bulunabilirim😂türlü türlü ürün kullandımm Cilt bakım rutininizde neler var? Cevapla Cilt Soruları Ürün Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
barbarosunteknesi Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Çok fazla kimyasal içeriği bulunan ürün kullanıyorsunuz size tavsiyem kimyasalı minimuma indirilmiş ürünler bulmanız 1 3 Yorumla alonedarkgirll +1 yıl Sağlıkçıyım annem eczacı😂emin ol iyi biliyorum cildim için neyin faydalı zararlı olduğunu Yorumla alonedarkgirll +1 yıl Orada 200 tllik the ordinary serumlar var djsjjs bunlar da zararlı diyemezsin heralde Yorumla barbarosunteknesi +1 yıl Ee ben de 500 tlye dior alıyorum noldu sağlıklı mı oldu şimdi 😂 iyiliğiniz için söylüyorum zaten sözüm niveaya Yorumla
SσɳKαɱҽʅყα Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Günlük olarak temizleme cihazı ile temizliyorum sadece ekstra bir şey yaptığım yok cildim kendiliğinden güzel çünkü😀 1 2 Yorumla alonedarkgirll +1 yıl Benimki de güzel bunlar ileriye yatırım sadece 😂 Yorumla SσɳKαɱҽʅყα +1 yıl Pek bir şey yapma bence doğal bırak mesela ben ekstra ürün kullanınca sivilceleniyorum hem yaşımız küçük ileride yaparız cilt bakımını 😀 Yorumla
IcgrrcsknnI Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 50% +1 yıl Dahası var.😅 1 3 Yorumla alonedarkgirll +1 yıl Kim demiş erkekler bakım yapamaz diye 😂 Yorumla IcgrrcsknnI +1 yıl Kız kardeşim sağ olsun, ondan gördüm hep.😅😅 Yorumla alonedarkgirll +1 yıl Benim kardeşim de öyle güzel şeyler katmışız size demek ki😂 Yorumla
TutkununKırmızıTonu Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl loreal saf kili ben de kullandım ama faydasını göremedim, sivilce izlerine net ne önerirsin? 1 3 Yorumla alonedarkgirll +1 yıl O sadece temizleme jeli olarak kullanılıyor zaten ☺️Lekeler için arbutin içerikli ürünler kullanmalısın. Benim fayda gördüğüm ise herbaderm salisilik asit serumu, perfecta c vitamini, the purest arbutin serum önerebilirim Yorumla TutkununKırmızıTonu +1 yıl perfecta c vitamini nasıl kullanılıyor? Yorumla alonedarkgirll +1 yıl Geceleri sürüyorum uyumadan önce temiz cilde 3 damla yüzüme yediriyorum sabaha kadar kalıyor sabah yıkıyorum Yorumla
Bueste Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Ben bitkisel maskeler kullanıyorum kimyasallar alerji yapıyor. Haricinde nemlendiricilere çok ilgiliyim. 1 0 Yorumla
trollika Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Buna rağmen yüzüne bi ton fondöten sürmüşsün cildi güzel olanın fondötene ihtiyacı olmaz 1 3 Yorumla alonedarkgirll +1 yıl Yüzümde hiçbir şey fondöten keyif meselesi ki çoğu zaman kullanmıyorum Yorumla alonedarkgirll +1 yıl Hiçbir şey yok demek istemiştim djsjs ahaha Yorumla trollika +1 yıl Hıaaaağağağa Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Deniz tuzu, yüzerken, buhar, gözeneklerim için, uçarken buluta giriyorum... Gibi gibi 0 0 Yorumla
Leader1d Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 98% +1 yıl Ciltten ziyade göbeğimi eritmeye ihtiyacım var 😅 1 2 Yorumla alonedarkgirll +1 yıl Spora davet ediyorum Yorumla Leader1d +1 yıl Seninle birlikte mi yapacağım sporu Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bebek yağı hindistan cevizi yağı ve tabiki soğuk su etkisi. Doğal sabunlarimmm. 1 0 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Loreal paris “Değerli çiçekler tonik”Arko traş kolonyası😁 0 0 Yorumla
Sfennks Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl çok fazla kimyasal değil mi sence de 1 2 Yorumla alonedarkgirll +1 yıl Yüz için faydaları içerikler aksine hepsini bilinçli kullanıyorum sağlıkçıyım Yorumla Sfennks +1 yıl ok ozmn Yorumla
vuenix Takip Et Xper 5 Yaş: 125 +1 yıl Yüz için iyi olur size zahmet 1 2 Yorumla alonedarkgirll +1 yıl Sorunun ne Yorumla vuenix +1 yıl Stres yapınca sivilce oluyor bir iki gün sonra geçiyor Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Maskeler, nemlrndirici 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Çok fazla kimyasal içeriği bulunan ürün kullanıyorsunuz size tavsiyem kimyasalı minimuma indirilmiş ürünler bulmanız
Sağlıkçıyım annem eczacı😂emin ol iyi biliyorum cildim için neyin faydalı zararlı olduğunu
Orada 200 tllik the ordinary serumlar var djsjjs bunlar da zararlı diyemezsin heralde
Ee ben de 500 tlye dior alıyorum noldu sağlıklı mı oldu şimdi 😂 iyiliğiniz için söylüyorum zaten sözüm niveaya
Günlük olarak temizleme cihazı ile temizliyorum sadece ekstra bir şey yaptığım yok cildim kendiliğinden güzel çünkü😀
Benimki de güzel bunlar ileriye yatırım sadece 😂
Pek bir şey yapma bence doğal bırak mesela ben ekstra ürün kullanınca sivilceleniyorum hem yaşımız küçük ileride yaparız cilt bakımını 😀
Dahası var.😅
Kim demiş erkekler bakım yapamaz diye 😂
Kız kardeşim sağ olsun, ondan gördüm hep.😅😅
Benim kardeşim de öyle güzel şeyler katmışız size demek ki😂
loreal saf kili ben de kullandım ama faydasını göremedim, sivilce izlerine net ne önerirsin?
O sadece temizleme jeli olarak kullanılıyor zaten ☺️Lekeler için arbutin içerikli ürünler kullanmalısın. Benim fayda gördüğüm ise herbaderm salisilik asit serumu, perfecta c vitamini, the purest arbutin serum önerebilirim
perfecta c vitamini nasıl kullanılıyor?
Geceleri sürüyorum uyumadan önce temiz cilde 3 damla yüzüme yediriyorum sabaha kadar kalıyor sabah yıkıyorum
Ben bitkisel maskeler kullanıyorum kimyasallar alerji yapıyor. Haricinde nemlendiricilere çok ilgiliyim.
Buna rağmen yüzüne bi ton fondöten sürmüşsün cildi güzel olanın fondötene ihtiyacı olmaz
Yüzümde hiçbir şey fondöten keyif meselesi ki çoğu zaman kullanmıyorum
Hiçbir şey yok demek istemiştim djsjs ahaha
Hıaaaağağağa
Deniz tuzu, yüzerken, buhar, gözeneklerim için, uçarken buluta giriyorum... Gibi gibi
Ciltten ziyade göbeğimi eritmeye ihtiyacım var 😅
Spora davet ediyorum
Seninle birlikte mi yapacağım sporu
Bebek yağı hindistan cevizi yağı ve tabiki soğuk su etkisi. Doğal sabunlarimmm.
Loreal paris “Değerli çiçekler tonik”
Arko traş kolonyası😁
çok fazla kimyasal değil mi sence de
Yüz için faydaları içerikler aksine hepsini bilinçli kullanıyorum sağlıkçıyım
ok ozmn
peeling, maske ve nemlendirici
Duş ve nemlendirici başka yok
Yüz için iyi olur size zahmet
Sorunun ne
Stres yapınca sivilce oluyor bir iki gün sonra geçiyor
Sabahlari yüzümü yikamak
Maskeler, nemlrndirici