Güzellik & Bakım Dışarıda rahat bir şekilde makyajınızı tazeler misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Mesela açık alanlarda makyajınızı rahat bir şekilde tazeleyebiliyor musunuz? Dışarıda rahat bir şekilde makyajınızı tazeler misiniz? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Makyaj yapmıyorum 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kız kardeşimin dudağına ruh sürmüştüm, kafede. 😆 Yüzüne de geldi. Elim kaydı 😆 bilerek elimin suçu.. 0 0 Yorumla
Meiry Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayir birinin beni makyaj yaparken gormesini sevmiyorum. Sabah yaparim ve aksama kadar goturur. 0 0 Yorumla
leila_imranova Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Modumdan aslı. Bazen evet bazün hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Makyaj yapmıyorum
Kız kardeşimin dudağına ruh sürmüştüm, kafede. 😆 Yüzüne de geldi. Elim kaydı 😆 bilerek elimin suçu..
Hayir birinin beni makyaj yaparken gormesini sevmiyorum. Sabah yaparim ve aksama kadar goturur.
Rujumu falan yeniliyorum makyaj dikkat ceker
Modumdan aslı. Bazen evet bazün hayır
Evet rahatım
Evet tazelerim