Güzellik & Bakım Gün içinde makyaj tazelemeye üşenir misin? ÇıtırÇitos Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Kimler benim gibi gün içinde makyaj tazelemeye üşeniyor? Gün içinde makyaj tazelemeye üşenir misin? Cevapla Makyaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Makyaj yapmıyorum 0 0 Yorumla
madina1 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Makyaj pek yapmam genelde. Ama yüzümü sürekli temizleme jeliyle silme huyu edindim 🤦🏻♀️ 2 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 889 cevap paylaştı. Hiç yapmıyacak kadar üşeniyorum makyaj konusunda 😄 1 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Özel günler dışında makyaj yapmıyorum O yüzden tazeleme gereği duymuyorum. 0 0 Yorumla
t4yFun40 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl yoo aksine herkesin için yaparım havalı oluyo muş :.. 0 0 Yorumla
Sualara Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Üşenirim zaten çok makyaj yapan biri olmadığımdan ondan tazelemem 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hiç üşenmem sık sık tazelerim 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aklıma gelirse rujumu tazelerim gerisine karışmam 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bi rujum var, o da bayatlamıyo zaten 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır üşenmem 😂😂 0 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 608 cevap paylaştı. Ben tazelemem hiç 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. Makyaj tazelemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Makyaj yapmıyorum
Makyaj pek yapmam genelde. Ama yüzümü sürekli temizleme jeliyle silme huyu edindim 🤦🏻♀️
Hiç yapmıyacak kadar üşeniyorum makyaj konusunda 😄
Özel günler dışında makyaj yapmıyorum O yüzden tazeleme gereği duymuyorum.
yoo aksine herkesin için yaparım havalı oluyo muş :..
Üşenirim zaten çok makyaj yapan biri olmadığımdan ondan tazelemem
Ben komple yapmaya üşeniyorum.
Hiç üşenmem sık sık tazelerim
Aklıma gelirse rujumu tazelerim gerisine karışmam
Sadece ruj tazeliyorum başka yk
Makyaj yapmıyom ki tazeliyim
Bi rujum var, o da bayatlamıyo zaten
Hayır üşenmem.
Üşenmem
Hayır üşenmem 😂😂
Hayır üşenmem 🤣
Ne tazelemesi yapmaya üşeniyorum.