Avrupai tipleri özellikle renkli gözlüleri daha çok seviyorum

Avrupai tipleri özellikle renkli gözlüleri daha çok seviyorum

Dindar olunca mavi göz sevilmiyor mu ne alaka. Kişinin zevkiyle alakalı. Bir şeyi sevmek ayrı fiilen gerçekleştirmek ayrı. Yani adam alkolü de sevebilir sonradan dindarlaşmıştır ve kullanmıyordur. Bende dindar sayılırım ama sorunu garip buldum.
Cevap
5Cevap
Soruyu galiba yanlış sormuşsun müslümanım ama müslüman olmayan avrupalılar ilgimi çekiyor demek mi istedin çünkü konunun dindarlık ile alakası yok
Zevk ve renkler , dindarlikla alakali bir sey degil
Peki dindarlıkla bunun ne alakası var Sümeyye?
O tipler daha dinsiz oluyor yaa Rus kızları filan da öyle
Avrupalıların ateizm oranı yüksek hıristiyan kesimi de radikal değil laik olur genelde
Türkiyede de balkan göçmenleri dine daha uzak oluyor bizzat kendi ailemde bulgar göçmenleri var renkli gözlü filan ve dine önem vermezler
İçkiye düşkün olur balkan göçmenleri dedem yakışıklı adamdı ama içip içip dövermiş ailesini
Yav tamam kötü mü dedik dedem öyle sarı saç mavi göz slav içkiye düşkün gayette dövüyormuş çocuklarını filan bende travma oldu belki herkesin çevresini bilemezsin belki benim ailemde mavişler kötüydü kahveler iyiydi diye bilinçaltıma öyle kodlandı
Dindar olmanla ne ilgisi var ki bunun
O tipler daha dinsiz oluyor
Dindarlık la ne alaka ki
O tipler daha dinsiz oluyor
Bulgar göçmeni veya Bosna kökenli insalarda öyle oluyor ve müslüman olanlar çoğunlukla
Evet benim dedem öyle sarı saç mavi göz bulgar ama dine önem vermez çok içki içer balkan göçmenleri
Dindarlar popo yemeyi severmiş
Delal hışbe hış
Çimaaa amcaogli çimaa
Acoglu nine dotmam
Devi te go
Devimin bığo ☺️
Ne alaka ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?