Moda & Stil Renkli gelinlikler tercih eder misiniz? Kadjdaks Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Gelinlik hangi renk olmalı? İlla beyaz mı olmalı? Beyaz dışında bir renk tercih eder misiniz? Renkli gelinlikler tercih eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. beyazdan daha iyiler bence 1 0 Yorumla
BirÇilekokusu Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ben böyle gelinlik tercih edeceğim 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Ben alırım sana 😂😂😂🤗 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Bence gelinlik illa beyaz olmamalı ya. Diğer renkli gelinliklerde güzel. Ben renkli gelinlik tercih ederdim 1 0 Yorumla
yorgunyalniz Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 32% +1 yıl Renklisini isteseler de yine beyazını alırlar bence :) 1 0 Yorumla
Onlygirl_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Beyaz olmali. Temizliği ve saflığı temsil ettiği için. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bence beyaz olmalı. Ben bunun gelinlik olduğunu sen söylemeden anlamazdım. 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İlla beyaz olmalı.. Benim için.. 1 1 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Tamam Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Moda & Stil konusunda 423 cevap paylaştı. Evet illa beyaz olmalı 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Gelinlik giyiyorsam beyaz olmalı tabi ki. 1 0 Yorumla
melek343 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Beyaz olsun 1 3 Yorumla Kadjdaks +1 yıl Senin olsun gfhfh Yorumla melek343 +1 yıl Eyvallah knk Yorumla melek343 +1 yıl Ddddsst Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
beyazdan daha iyiler bence
Ben böyle gelinlik tercih edeceğim
Ben alırım sana 😂😂😂🤗
Bence gelinlik illa beyaz olmamalı ya. Diğer renkli gelinliklerde güzel. Ben renkli gelinlik tercih ederdim
Renklisini isteseler de yine beyazını alırlar bence :)
Beyaz olmali. Temizliği ve saflığı temsil ettiği için.
Bence beyaz olmalı. Ben bunun gelinlik olduğunu sen söylemeden anlamazdım.
İlla beyaz olmalı.. Benim için..
Tamam
Evet illa beyaz olmalı
evet siyah
ölecek olan yıllarım için ajs
Gelinlik giyiyorsam beyaz olmalı tabi ki.
Gelinlik dediğin Beyaz olur
Hayır beyaz tercih edeceğim.
Beyaz olsun
Senin olsun gfhfh
Eyvallah knk
Ddddsst
Nişanda giyilebilir
Ederim
Evet